Інформація
Пошук

Блог для магазина LMM


Паролі на повне скидання до заводських налаштувань китайської магнітоли
Любая магнитола на ОС Android имеет скрытое меню настроек. При попытке в него войти, магнитола запрашивает пароль. В данной статье представлен перечень общих паролей для сброса к заводским настройкам...
61
Дзвінок дверний на батарейках 8203
Простота, ефективність, універсальність!Вхідні двері без дзвінка – це незручно. Проста та універсальна модель дзвінка – швидке вирішення питання. Дзвінок дверний на батарейках 8203 складається з двох ..
289
Годинник 3618LP зелений
Стильно та практично!Електронний годинник з цікавим дзеркальним дисплеєм – це ефектний елемент дизайну у Вашому інтер'єрі. Яскраве світлодіодне підсвічування та великі зелені цифри допоможуть у темний..
300
Відлякувач собак DRIVE DOG AD-100
Бережіть себе та своїх близьких!Відлякувач собак DRIVE DOG AD-100 забезпечує Ваш надійний захист від нападів собак та інших тварин. Прилад тримає розлючену тварину на безпечній відстані, випромінюючи ..
305
Портативна міні швабра з віджимом MINI MOP
Компактність, простота, зручність використання!Портативна міні швабра з віджимом MINI MOP – чудове придбання у кожний будинок. Це універсальна модель, яка стане незамінним помічником і часто викор..
315
Ліхтарик BL-1103 + відлякувач собак
Якість, ефективність, функціональність!Ліхтарик BL-1103 + відлякувач собак – захистить Вас у небезпечній ситуації, не замінна річ для таксистів та охоронців, чудовий подарунок коханій дружині, дівчині..
160
Силіконова LED NEON 5M multi with function 12V-220V
Безліч оригінальних варіантів оформлення!Стрічка силіконова LED NEON 5M multi with function 12V-220V може бути використана для створення контурного підсвічування об'єктів, а також декоративного зовніш..
164
Ліхтарик BL-1102 + відлякувач собак
Самозахист у випадках непередбачених ситуацій!Ліхтарик BL-1102+ відлякувач собак призначений для ефективного захисту від зловмисників, бродячих собак тощо. Це простий та ефективний спосіб самозахисту ..
148
Набір для стрижки волосся KM 600 11в1
Якість, багатофункціональність, зручність експлуатації!Бритва-триммер Kemei 600 - інноваційний пристрій, розроблений спеціально для справжніх чоловіків. Різноманітне поєднання насадок та режимів голін..
148
Фен для волосся GM 4835 9в1
Красива зачіска – запорука стильного образу! Фен для волосся GM 4835 9в1 – це ефективний та багатофункціональний прилад для укладання волосся, за допомогою якого Ви зможете робити самостійно різномані..
161
Ліхтарик ручний з відлякувачем BL-1101
Функціональність та безпека! А арсеналі потрібних і важливих речей туриста, мандрівника, рибалки чи мисливця неодмінно має бути ліхтарик. Відмінним рішенням на різні випадки життя стане ліхтарик ручни..
163
Зволожувач повітря Fog Humidifier
Піклуючись про здоров'я!Зволожувач повітря буде корисним у кожному будинку, особливо якщо є маленькі діти.Мова про підтримку здорового рівня вологості повітря в кімнатах, що допомагає відчувати себе к..
162
Електрична пемза для ніг Wanhengda Pedi Electronic для педикюру
З турботою про ваші ніжки!Electronic Pedi Electric Peshs для педикюру - це універсальний педикюрний пристрій або електрична пемна, яка призначена для догляду за шкірою ніг. Це допомагає привести шкіру..
247
Адаптер CAR (АВТОМОБІЛЬНИЙ) 2 USB QC 3.0 SY681
Захистіть себе від незручностей у дорозі! Автомобільний адаптер – це те, що потрібне кожному!Адаптер CAR (АВТОМОБІЛЬНИЙ) 2 USB QC 3.0 SY681 — це автомобільний зарядний пристрій з двома USB-портами, що..
151
Адаптер Fast Charge 220v 18w PD 889 USB+type C
Швидко, легко, ефективно!Адаптер Fast Charge 220v 18w PD 889 USB+type C є компактним і практичним зарядним пристроєм. Він створений для підзарядки багатьох смартфонів і планшетів, сумісний як з пристр..
157
Навушники Mdr P47BT
Продуманный дизайн и впечатляющая функциональность!Беспроводные наушники Mdr P47BT– это уникальные изобретение, работают по принципу bluetooth. В век новых технологий уже никому не хочется, быть привя..
156
Шнур High Quality TYPE C
Якість, ефективність, довговічність!Шнур High Quality TYPE C забезпечує швидке з'єднання, безпечну дротову синхронізацію та гарантує збереження даних під час переміщення їх між пристроями.Переваги шну..
159
Щипці для волосся GM 416 (вирівнювач)
Гарне волосся – гордість кожної дівчини!Щипці для волосся GM 416 (випрямляч/праска) є просто незамінним засобом створення красивої зачіски. За допомогою даної моделі Ви зможете зробити волосся ідеальн..
164
Двокомпонентний клей для металу metal glue strong
Ефективність, універсальність, простота використання!Двокомпонентний клей для металу metal glue strong на основі епоксидної смоли швидко та надійно склеює деталі з будь-яких металів та сплавів (сталь,..
165
Ігрова приставка Extreme mini D600 з бездротовими джойстиками 2r-3.5 Jakc
Чудова ідея для веселого вечора з друзями!Ігрова приставка Extreme mini D600 з бездротовими джойстиками 2r-3.5 Jakc перенесе вас в безтурботну атмосферу ігор різних жанрів, що полюбилися, і подарує ма..
157
Популярні Статті
Как сэкономить при покупке электроники оптом?
«LMM» ― оптовый интернет-магазин, занимающийся торговлей электротоваров и различной техники из Китая по самым выгодным ценам от производителя. Мы собрали лучшие предложения рынка 7 километр в Оде..
2350
СУПЕР Бонус за відеоогляд!
СУПЕР Бонус за відеоогляд ! Зроби відеооогляд + 5-6 фото товара, замовленого на lmm.in.ua, і отримай промокод на 100 грн на покупки в магазині lmm.in.ua! Отримати бонус просто : ..
2348
Акция к 8 марта (Акция ЗАКОНЧИЛАСЬ!)
Подарков много не бывает! Уже решили, чем порадовать родных и близких женщин 8 марта? Практичные подарки всегда уместны и желанны.Самое время выбирать! Мы,..
2053