Інформація
Пошук

Блог для магазина LMM


Паролі на повне скидання до заводських налаштувань китайської магнітоли
Любая магнитола на ОС Android имеет скрытое меню настроек. При попытке в него войти, магнитола запрашивает пароль. В данной статье представлен перечень общих паролей для сброса к заводским настройкам...
79
Дзвінок дверний на батарейках 8203
Простота, ефективність, універсальність!Вхідні двері без дзвінка – це незручно. Проста та універсальна модель дзвінка – швидке вирішення питання. Дзвінок дверний на батарейках 8203 складається з двох ..
308
Годинник 3618LP зелений
Стильно та практично!Електронний годинник з цікавим дзеркальним дисплеєм – це ефектний елемент дизайну у Вашому інтер'єрі. Яскраве світлодіодне підсвічування та великі зелені цифри допоможуть у темний..
319
Відлякувач собак DRIVE DOG AD-100
Бережіть себе та своїх близьких!Відлякувач собак DRIVE DOG AD-100 забезпечує Ваш надійний захист від нападів собак та інших тварин. Прилад тримає розлючену тварину на безпечній відстані, випромінюючи ..
323
Портативна міні швабра з віджимом MINI MOP
Компактність, простота, зручність використання!Портативна міні швабра з віджимом MINI MOP – чудове придбання у кожний будинок. Це універсальна модель, яка стане незамінним помічником і часто викор..
332
Ліхтарик BL-1103 + відлякувач собак
Якість, ефективність, функціональність!Ліхтарик BL-1103 + відлякувач собак – захистить Вас у небезпечній ситуації, не замінна річ для таксистів та охоронців, чудовий подарунок коханій дружині, дівчині..
179
Силіконова LED NEON 5M multi with function 12V-220V
Безліч оригінальних варіантів оформлення!Стрічка силіконова LED NEON 5M multi with function 12V-220V може бути використана для створення контурного підсвічування об'єктів, а також декоративного зовніш..
181
Ліхтарик BL-1102 + відлякувач собак
Самозахист у випадках непередбачених ситуацій!Ліхтарик BL-1102+ відлякувач собак призначений для ефективного захисту від зловмисників, бродячих собак тощо. Це простий та ефективний спосіб самозахисту ..
166
Набір для стрижки волосся KM 600 11в1
Якість, багатофункціональність, зручність експлуатації!Бритва-триммер Kemei 600 - інноваційний пристрій, розроблений спеціально для справжніх чоловіків. Різноманітне поєднання насадок та режимів голін..
165
Фен для волосся GM 4835 9в1
Красива зачіска – запорука стильного образу! Фен для волосся GM 4835 9в1 – це ефективний та багатофункціональний прилад для укладання волосся, за допомогою якого Ви зможете робити самостійно різномані..
178
Ліхтарик ручний з відлякувачем BL-1101
Функціональність та безпека! А арсеналі потрібних і важливих речей туриста, мандрівника, рибалки чи мисливця неодмінно має бути ліхтарик. Відмінним рішенням на різні випадки життя стане ліхтарик ручни..
178
Зволожувач повітря Fog Humidifier
Піклуючись про здоров'я!Зволожувач повітря буде корисним у кожному будинку, особливо якщо є маленькі діти.Мова про підтримку здорового рівня вологості повітря в кімнатах, що допомагає відчувати себе к..
178
Електрична пемза для ніг Wanhengda Pedi Electronic для педикюру
З турботою про ваші ніжки!Electronic Pedi Electric Peshs для педикюру - це універсальний педикюрний пристрій або електрична пемна, яка призначена для догляду за шкірою ніг. Це допомагає привести шкіру..
268
Адаптер CAR (АВТОМОБІЛЬНИЙ) 2 USB QC 3.0 SY681
Захистіть себе від незручностей у дорозі! Автомобільний адаптер – це те, що потрібне кожному!Адаптер CAR (АВТОМОБІЛЬНИЙ) 2 USB QC 3.0 SY681 — це автомобільний зарядний пристрій з двома USB-портами, що..
165
Адаптер Fast Charge 220v 18w PD 889 USB+type C
Швидко, легко, ефективно!Адаптер Fast Charge 220v 18w PD 889 USB+type C є компактним і практичним зарядним пристроєм. Він створений для підзарядки багатьох смартфонів і планшетів, сумісний як з пристр..
172
Навушники Mdr P47BT
Продуманный дизайн и впечатляющая функциональность!Беспроводные наушники Mdr P47BT– это уникальные изобретение, работают по принципу bluetooth. В век новых технологий уже никому не хочется, быть привя..
173
Шнур High Quality TYPE C
Якість, ефективність, довговічність!Шнур High Quality TYPE C забезпечує швидке з'єднання, безпечну дротову синхронізацію та гарантує збереження даних під час переміщення їх між пристроями.Переваги шну..
171
Щипці для волосся GM 416 (вирівнювач)
Гарне волосся – гордість кожної дівчини!Щипці для волосся GM 416 (випрямляч/праска) є просто незамінним засобом створення красивої зачіски. За допомогою даної моделі Ви зможете зробити волосся ідеальн..
179
Двокомпонентний клей для металу metal glue strong
Ефективність, універсальність, простота використання!Двокомпонентний клей для металу metal glue strong на основі епоксидної смоли швидко та надійно склеює деталі з будь-яких металів та сплавів (сталь,..
186
Ігрова приставка Extreme mini D600 з бездротовими джойстиками 2r-3.5 Jakc
Чудова ідея для веселого вечора з друзями!Ігрова приставка Extreme mini D600 з бездротовими джойстиками 2r-3.5 Jakc перенесе вас в безтурботну атмосферу ігор різних жанрів, що полюбилися, і подарує ма..
172
Автомобільний пилосос car vacuum 888 charger
Компактність, функціональність, ефективність!Автомобільний пилосос car vacuum 888 charger – це пилосос для сухого прибирання, який стане незамінним аксесуаром, що дозволяє досягти ідеального рівня чис..
175
Фен для волосся VGR V-402
Якість, надійність, ефективність!Фен для волосся VGR V-402 – це ідеальний фен, що зробить Ваше волосся ще більш шовковистим, доглянутим і красивим. Дана модель має високу потужність - 2200 Вт, тому ук..
148
Машинка для стрижки волосся GM 657
Якість, універсальність, функціональність!Машинка для стрижки волосся GM 657 має високу якість виготовлення та тривалий термін служби акумулятора, тиха в роботі, проста та зручна у використанні. Дозво..
144
Ручний міні вентилятор mini fan xsfs 01
Компактний, легкий, ефективний! Можна все літо носити із собою!Ручний міні вентилятор mini fan xsfs 01 можна тримати в руках або розмістити на будь-якій плоскій поверхні, а після вимкнення просто покл..
143
Вентилятор портативний 2 швидкості вбудований акумулятор SQ1978A
Простота, компактність, ефективність!Вентилятор портативний 2 швидкості вбудований акумулятор SQ1978A – це зручний міні-вентилятор, симпатичний зовні, універсальний та зручний у використанні. Дана мод..
144
Клавіатура Keyboard wireless MWK08/i8 touch
Зручність, функціональність, стильний вигляд!Keyboard wireless MWK08/i8 touch – це портативна повнофункціональна клавіатура з тачпадом для комп'ютерів, а також приставок Smart TV на ОС Android. Ця без..
186
Ліхтарик BL 9025 для СТО з магнітом, працює від 220В, кабель 9 метрів
Якісне освітлення – це важливо!Ліхтарик BL 9025 для СТО з магнітом, працює від 220В, кабель 9 метрів може використовуватися в різних сферах як при роботі з механізмами, на станціях СТО, так і підсвіти..
147
Ліхтарик G85+solar
Якість, зручність, функціональність!Багатофункціональний кемпінговий ліхтар G85+solar підходить для використання в похідних умовах і не тільки. Це світлодіодна лампа, із зручною ручкою, для перенесенн..
146
Ліхтарик ручний BL 888 CB
Ліхтарик завжди має бути під рукою!Ліхтарик ручний BL 888 CB – якісний, потужний та зручний у використанні. Це компактна модель на різні випадки життя, буде корисною як удома чи на дачі, так і в дороз..
147
Портативна ігрова консоль із джойстиком GAME SUP (100)
Улюблені ігри! Все як у дитинстві!Портативна ігрова консоль з джойстиком GAME SUP не залишить байдужих тих, хто виріс у 90-х або на початку 2000-х. Це щасливий квиток у дитинство, який принесе багато ..
160
Налобний ліхтар COBA CB-689-3 акумуляторний з датчиком руху та червоним світлом
Ліхтарик має бути функціональним!Налобний ліхтар COBA CB-689-3 акумуляторний з датчиком руху та червоним світлом – чудовий додаток на різні випадки життя. Ця модель оптимально підходить для туризму, а..
155
Ліхтарик-лампочка BL 15418
Створити затишок та красу дуже просто!Ліхтарик-лампочка BL 15418 – універсальна, зручна та оригінальна модель. Не потребує електрики, заміни лампочки, з нею не буде жодних складнощів! Така лампа – це ..
165
Ваги кухонні ACS до 5kg EK-02/KE2 COOK BOOK
Зручність, функціональність, практичність!Електронно-побутові прилади суттєво спрощують нам життя та економлять час. Без деяких ми просто не можемо обійтися. До такого потрібного та затребуваного прил..
166
Цифровий термометр-гігрометр HTC-1
Простота, компактність, ефективність!Цифровий термометр-гігрометр HTC-1 – це комбінований прилад для вимірювання температури та вологості у приміщенні. Такі прилади використовують для контролю парамет..
158
Налобний ліхтар BL 8101 COB XPE + сенсор + магніт 14500 usb charge
Чудовий ліхтарик за розумні гроші!Якісний, зручний та функціональний ліхтарик необхідний завжди. Налобний ліхтар BL 8101 COB XPE + сенсор + магніт 14500 usb charge є універсальною моделлю, яка стане в..
157
USB WI-FI Адаптер WF-2\LV-UW10-2DB працює з Т2 приставками
Компактний, ефективний, зручний у використанні!WI-FI Адаптер ― це високотехнологічний пристрій з чутливою зовнішньою антеною, який використовується для покращення прийому Wi-Fi сигналу та здійснення б..
141
Антивібраційні підставки для пральної машини
Відмінне рішення для кожного будинку!Антивібраційні підставки для пральної машини – це невеликі насадки для кожної з чотирьох ніжок пральної машинки. Встановлені на місце вони практично непомітні, том..
158
Шланг X HOSE 60m 200FT
Вдале рішення для кожного любителя саду чи городу!На зміну важким і незручним у використанні шлангам прийшов просто унікальний, зручний, легкий, гофрований шланг для поливу X HOSE 60m 200FT з універса..
169
Ліхтарик BL PC 048COB із USB зарядкою
Яскравий, компактний, надійний!Ліхтарик BL PC 048COB з USB зарядкою – це надійне та економічне джерело світла! Світлодіодний ліхтарик можна використовувати при будівельних та ремонтних роботах, під ча..
159
Термометр TPM-10 з виносним датчиком температури
Просто, зручно, практично!Термометр TPM-10 з виносним датчиком температури – простий та недорогий пристрій для контролю температури. Врізний корпус має малі габарити, датчик встановлений на кінці дрот..
165
Муляж камери CAMERA DUMMY BALL 6688
Деякі злочини легко запобігти!Муляж камери CAMERA DUMMY BALL 6688 – відмінне рішення для створення враження про безліч камер у зоні спостереження, муляжі просто монтуються та допомагають запобігти кри..
141
Розетка з таймером Programmer timer digital (Відключення струму за розкладом)
Універсальна розетка-таймер, яка потрібна у кожному будинку!Розетка з таймером Programmer timer digital (Вимкнення струму за розкладом) – це сучасний пристрій, основне завдання якого полягає в тому, щ..
161
Годинник 3658L
Функціональність, практичність, стильний дизайн!Годинник настільний 3658L з яскравим підсвічуванням електронного циферблату відрізняється стильним дизайном і стане прикрасою вашої кімнати або робочого..
150
Пусковий автомобільний пристрій для акумулятора JUMP STARTER Power Bank 12000 mAh
Завжди потрібно мати запасний план!Пусковий автомобільний пристрій для акумулятора JUMP STARTER Power Bank 12000 mAh – це свого роду Power Bank, переносний акумулятор високої продуктивності, здатний з..
161
Годинник 038
Стиль, практичність, функціональність!Настільний годинник може бути не тільки корисним аксесуаром, а й стильним елементом декору. Відмінним вибором стануть годинник 038, який виглядає лаконічно та ест..
146
Радіо RX 606
Будьте в курсі актуальних новин та слухайте улюблену музику!На дачі, у поїздці чи вдома багато людей люблять слухати радіо. Відмінним вибором на різні випадки життя стане радіо RX 606. Прилад має внут..
152
Розетка з таймером Programmer timer (Відключення тільки за розкладом)
Просто, зручно, безпечно!Розетка з таймером Programmer timer (Відключення лише за розкладом) призначена для керування побутовими електроприладами за розкладом. Підключена керована побутова техніка або..
163
Радіо RX 9100
3в1: радіоприймач, колонка, ліхтарик!Радіоприймач Golon RX 9100 - портативний пристрій із вбудованим акумулятором, ліхтариком, USB, радіо. Система призначена для прийому всіх радіо частот та відтворен..
167
Радіо RX 6633/6622
Відмінного придбання для дому та дачі!Радіо RX 6633/6622 відтворює аудіофайли у форматі MP3/WMA (музика та аудіокниги), приймає трансляції радіостанцій у FM/TV/УКХ, AM, SW діапазонах. Слухайте улюблен..
158
Трансмітер FM MOD. H26 BT (BX6)
Простота, зручність, практичність!На сьогоднішній день всі автомобілі оснащені аудіосистемою, проте далеко не кожна має можливість відтворювати MP3 файли, флешки або карти пам'яті. Вирішити цю проблем..
159
Годинник KK 6602
Годинник завжди актуальний і доречний!Задаєтеся питанням, для чого в наш час потрібний настільний годинник вдома? Відповідь проста. Він потрібен як улюблене крісло в квартирі або красива картина на ст..
151
Радіо RX 9133
Відмінний вибір для дому та дачі!Всехвильовий радіоприймач торгової марки "GOLON" RX 9133. Приймає трансляції радіостанцій у FM, AM, SW1-7 (УКХ, СВ, КВ) діапазонах, а також відтворює аудіофайли у форм..
151
Рахункова машинка 5800MG
Зручність, функціональність, практичність!Рахункова машинка 5800MG призначена для оптимізації роботи з готівкою, автоматизуючи та спрощуючи процес перерахунку грошових сум. Ця модель машини для рахунк..
161
Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаємо щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини, а гол..
231
Вуличний ліхтар solar light BL BK818-6 COB
Освітлення – це завжди важливо!Вуличний ліхтар solar light BK818-6 COB призначений для автономного освітлення території. Світильник працює від сонячних батарей і тому Вам не потрібно турбуватися про й..
151
Радіо RX 607
Радіо – це завжди звично та зручно!Не у всіх і не завжди на дачі чи заміському будинку є інтернет. Послухати улюблену музику, актуальні новини та іншу корисну інформацію важливо завжди. Радіо RX 607 п..
153
Ліхтарик ручний BL YW-037 + bulb + solar
Зручність, функціональність, універсальність!Створювати собі комфортні умови – природне бажання кожної людини. Зручний у використанні та функціональний ліхтарик – завжди гарне рішення на різні випадки..
163
Радіо RX 9922
Відмінний вибір для дому та дачі!Радіо RX 9922 – це портативна колонка та радіоприймач в одному пристрої. Це дуже зручний і невеликий гаджет, виконаний у ретро стилі, але відтворює дуже якісний звук. ..
154
Power bank 30000mah P7K AWEI
Якість, надійність, універсальність!Power bank 30000mah P7K AWEI – зовнішній акумулятор, який стане чудовим вибором для заряджання гаджетів під час тривалих поїздок. Місткість акумулятора Power Bank 3..
118
Бінокль BAIGISHI W9 20X50
Ви будете приємно вражені!Бінокль BAIGISHI W9 20X50 – якісний та ефективний оптичний прилад захисного кольору, який дозволить вам спостерігати за тваринами на полюванні чи в поході не видаючи себе. Бі..
122
Портативна станція для заряджання GD 3 з 3 лампами та сонячною панеллю
Якість, ефективність, універсальність!Портативна станція для зарядки GD 3 з 3 лампами та сонячною панеллю – це багатофункціональний пристрій, незамінний у побуті та на відпочинку. Це не тільки ліхтар ..
149
Прожектор акумуляторний із сонячною панеллю T 09
Якість, зручність, функціональність!Прожектор акумуляторний з сонячною панеллю T 09 – переносний освітлювальний прилад, який можна використовувати на будівництві, дворі, саду, майстернях, СТО. Іноді з..
166
Трансміттер FM MOD. V11 BT + гарнітура
Слухайте в машині будь-яку музику!Трансмітер FM MOD. V11 BT + гарнітура призначена для прослуховування музичних композицій у транспортному засобі. Зчитує аудіозаписи з карти SD або флешки, потім транс..
176
Ліхтарик велосипедний BL CB 963 CHARGE
..
170
Фонарик велосипедный BL CB 963 CHARGE
Подбайте про свою безпеку!Ліхтар велосипедний CB-963 CHARGE стане незамінним аксесуаром для велосипедистів, а також туристів та мандрівників. Крім того, подібний освітлювальний прилад стане в нагоді п..
160
Трансмітер FM MOD. H29 BT
Слухати музику у дорозі – це особливе задоволення!Трансмітер FM MOD. H29 BT – це пристрій 3 в 1 – відтворення музики, автозаряджання та Bluetooth гарнітура. Для зручного використання дана модель оснащ..
149
Power bank awei p37k 10000mah
Завжди залишайтеся на зв'язку!У наш час люди не уявляють життя без сучасних гаджетів. Практично у кожного 27/7 під рукою смартфон або планшет. У пристроях є важлива інформація, і часом від неї залежит..
123
Радіо RX A08
Якість звуку Вас приємно здивує!Радіоприймач — пристрій у поєднанні з антеною (зовнішньою або вбудованою), що служить для прийому радіосигналів або природних радіовипромінювань і перетворення їх на ви..
164
Безконтактний тестер напруги змінного струму UT-125
Зручність використання, практичність, ефективність!Безконтактний тестер напруги змінного струму UT-125 був створений для вимірювання напруги струму, сили струму, опору, а також моніторингу справності ..
180
Моб. Зарядка Power Bank + LED + Solar 90000mah/803 (реал. ємність 9600)
Power Bank необхідний кожному та завжди! Виріб дозволяє заряджатися скрізь, де є сонячне світло. Потужний універсальний акумулятор Моб. Зарядка Power Bank + LED + Solar 90000mah/803 (реал. ємність 480..
135
Мультиметр MZ MAS830L
Зручність використання, практичність та функціональність!Мультиметр MZ MAS830L - це досить точний прилад, який поєднує можливості амперметра, вольтметра і омметра. Такий функціональний пристрій дає ко..
134
Радіо RX F12
Якість звуку Вас приємно здивує!При всій своїй компактності радіоприймач Golon RX-F12 є повноцінною та потужною акустичною системою, що дозволяє музиці супроводжувати Вас у будь-якому місці знаходженн..
133
Ліхтарик 9688 кемпінг (високий)
Якість, надійність, функціональність!Багатофункціональний ліхтарик 9688 кемпінг (високий) оптимально підходить для використання у похідних умовах і не тільки. Це світлодіодна лампа, із зручною ручкою,..
156
Радіо RX BT190S SOLAR
Якість звуку Вас приємно здивує!При всій своїй компактності радіоприймач Golon RX-F12 є повноцінною та потужною акустичною системою, що дозволяє музиці супроводжувати Вас у будь-якому місці знаходженн..
162
GAME NES (620 ігор) ігрова приставка з двома джойстиками
Все як у дитинстві!Ігрова консоль на 620 гр. Ігрова приставка з двома джойстиками - це мініатюрна версія найпопулярнішої домашньої системи для відеоігор Nintendo, з вбудованими іграми, які сподобаютьс..
167
Вітаємо з 8 березня!
Дорогі жінки, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Подробнее: https://lmm.in.ua/ua/v%D1%96ta%D1%94mo-zh%D1%96nok-z-8-bereznja%21Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Бажаємо вам МИРУ, ща..
236
Перетворювач AC/DC 5000W 12V
Просто, зручно, ефективно!Перетворювач AC/DC 5000W 12V – це автомобільний інвертор для перетворення напруги. Цей прилад призначений для перетворення електрики з 12 V на 220 V, що може бути актуальним ..
173
Світлодіодна лампа із сонячною панеллю CL 028 Max
Зручність, практичність, ефективність!Якщо Ви часто відпочиваєте на природі з ночівлею, любите подорожувати, маєте дачну ділянку або живете у приватному будинку та любите вечорами вечеряти у альтанці?..
174
Автобігуді yx 801
Бажаєте завжди виглядати на всі 100%?Портативний стайлер для волосся - ідеальний девайс, якщо мрієте про красиві кучері з рівномірним природним вигином за лічені хвилини. Автобігуді yx 801 - це відмін..
191
Ліхтарик ручний BL C73 P50 COB + USB CHARGE
Зручний, компактний, яскравий!Ліхтарик завжди має бути під рукою. Тому рекомендується вибирати якісну та надійну модель. Потужний ліхтарик BL C73 P50 COB з USB зарядкою – оптимальний вибір для повсякд..
192
Сонячна панель із usb виходом CL 670
Екологічність, безпека, зручність використання!Сонячна панель з usb виходом CL 670 – компактна та легка фотоелектрична сонячна батарея потужністю 7Вт, яка дозволяє заряджати переносні пристрої малої п..
165
Бінокль 10X25 ARMY
Якість, зручність, ефективність!Практична модель бінокля від компанії Bushnell з розмірами співвідношення лінз 10x25 відмінно підійде для туриста, мисливця, рибалки та ін. Компактний бінокль підійде, ..
187
Пістолет для силіконового клею XL-F60
Клейовий пістолет - практичний домашній помічник на різні випадки життя.Саморобки в дитячий садок чи школу, рукоділля чи дрібний побутовий ремонт? У кожному з цих випадків незамінним помічником стане ..
148
Бінокль BAIGISHI W10 8X40
Якість, зручність, ефективність!Бінокль BAIGISHI W10 8X40 – це якісний прилад для ведення спостережень у заміських прогулянках, за тваринами та птахами, різними віддаленими предметами та масовими захо..
167
Прожектор ліхтар LED W808
Освітлення – це завжди важливо!Прожектор ліхтар LED W808 підійде для освітлення невеликих територій, наприклад, дачної ділянки, майданчика перед будинком, підсвічування будівлі, а також стануть незамі..
185
Прожектор світлодіодний портативний акумуляторний LL-802 20W COB LED
Якість, ефективність, зручність використання!Прожектор світлодіодний портативний акумуляторний LL-802 20W COB LED - оптимальне рішення для кемпінгу, гаража, СТО, дачної ділянки не тільки. Це якісний т..
149
Налобний ліхтар BL TM-G14 COB із USB зарядкою
Якість, зручність, ефективність!Налобний ліхтарик - відмінний спосіб звільнити руки. Особливо це зручно для людей, які ведуть активний спосіб життя. Налобний ліхтар BL TM-G14 COB із USB зарядкою стане..
180
Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2202 (синій)
Праска входить до десятки найкорисніших і потрібних побутових приладів!Користу праски переоцінити складно. Майже кожен день використовується цей домашній помічник. Щоб потрібні прилади, що часто викор..
157
Пластикові нитки PLA для 3D ручок
Для творчих та захоплених!3D ручка – оригінальний та бажаний подарунок для творчих дітей і навіть для дорослих. Витратним матеріалом для роботи 3D ручки є різнокольорові нитки із пластику. У нашому ма..
178
Моб. Зарядка POWER BANK 20000MAH Solar Z 102B (Реальна ємність 7000ман)
Якість, надійність, функціональність!Моб. POWER BANK 20000MAH Solar Z 102B (Реальна ємність 7000ман) - стильний аксесуар, здатний продовжити час автономної роботи вашого смартфона або планшета. Поверб..
193
Автономний повітряний обігрівач 5 kW 12v (Автономка дизельна)
Тепло та комфорт – це завжди важливо!Автономний повітряний обігрівач 5 kW 12v (Автономка дизельна) – відмінне придбання для власників-дальнобійників, мандрівників, людей, які проводять багато часу. На..
242
Ліхтарик ручний BL YW-038 hand torch + bulb + solar
Ліхтарик необхідний частіше, ніж може здатися!Добре, коли ліхтарик яскравий та надійний, але ще краще, якщо він багатофункціональний та на різні випадки життя. Ліхтарик ручний BL YW-038 hand torch +bu..
181
Налобний ліхтар BL G28 XPE+COB USB CHARGE
Налобний ліхтар – це дуже комфортно!BL G28 XPE+COB USB CHARGE – акумуляторний на голову з датчиком руху та двома окремими світлодіодами. Обидва регулюються та мають різні режими роботи. Це універсальн..
221
Електроплита Domotec MS-5842 (інфрачервона на 1 конфорку/1ІК)
Портативність, функціональність, якість!Коли немає можливості чи необхідності встановлювати повноцінну плиту великого розміру, відмінним рішенням стане електроплита Domotec MS-5842 (інфрачервона на 1 ..
158
Харчові вакуумні пакети для їжі 15см* 500см. (для зварювача)
Продукти довго залишатимуться свіжими та ароматними, збережуться корисні властивості та смакові якості!Харчові вакуумні пакети для їжі 15 см* 500 см (для запаювача) використовуються для грамотної орга..
169
Електроплита Domotec MS-5862 (індукційна на 2 конфорки/2ІД)
Зручність, функціональність, стильний дизайн!Відмінним рішенням для маленької кухні, орендованої квартири, гуртожитку або дачного будиночка стане електроплита Domotec MS-5862 (індукційна на 2 конфорки..
133
3D pen-2 ручка (Poland)
3D-ручка – унікальний інструмент для створення тривимірних моделей, написів та малюнків.Набір із 3D ручкою 3DPEN-2 відмінно підійде не тільки для повсякденного використання та розвитку дитини, але й д..
208
Ліхтарик BL X72 P50
Ліхтар завжди має бути під рукою!Багатофункціональний, практичний та компактний ліхтарик ручний BL X72 P50 – це відмінний вибір та чудовий подарунок. Корпус ліхтарика виконаний з анодованого алюмінію ..
217
Утримувач HOLDER car Dashboard
Просто, зручно, надійно!HOLDER car Dashboard – тримач, який сумісний із мобільними телефонами з діагоналлю від 4 до 6.2 дюймів. Пристрій встановлюється на панель приладів або іншу поверхню всередині с..
283
Газовий обігрівач-плитка 2в1
Універсальний пристрій на різні випадки життя!Основна функція даного приладу – опалення житлових приміщень у капітальних та тимчасових будівлях, мисливських та дачних будиночків, наметів та автомобілі..
181
Популярні Статті
Как сэкономить при покупке электроники оптом?
«LMM» ― оптовый интернет-магазин, занимающийся торговлей электротоваров и различной техники из Китая по самым выгодным ценам от производителя. Мы собрали лучшие предложения рынка 7 километр в Оде..
2382
СУПЕР Бонус за відеоогляд!
СУПЕР Бонус за відеоогляд ! Зроби відеооогляд + 5-6 фото товара, замовленого на lmm.in.ua, і отримай промокод на 100 грн на покупки в магазині lmm.in.ua! Отримати бонус просто : ..
2370
Акция к 8 марта (Акция ЗАКОНЧИЛАСЬ!)
Подарков много не бывает! Уже решили, чем порадовать родных и близких женщин 8 марта? Практичные подарки всегда уместны и желанны.Самое время выбирать! Мы,..
2075