Інформація
Пошук

Придбати DVR GS8000

Модель: 1915

Короткий опис


Відеореєстратор GS8000 - це одна з найбільш передових розробок серед автомобільних відеореєстраторів. У цій компактній та легкій моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис з якістю FullHD 1920х... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 30
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Автономне харчування - Есть
Датчик удара - Нет
Діагональ екрану (дюйм) - 2.7
Інтерфейс підключення до джерела - AV-выход
Кількість камер - 1
Комплектація відеореєстратора - автомобильное крепление
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
1 114.38грн.

30 шт або бiльше - 866.74грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Відеореєстратор GS8000 - це одна з найбільш передових розробок серед автомобільних відеореєстраторів. У цій компактній та легкій моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис з якістю FullHD 1920х1080, G-сенсор, 2,7” кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим переглянути відеозаписи на місці. GS8000 оснащений камерою 5 мегапісксель, дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до FullHD 1920х1080. G-сенсор, вбудований у пристрій, захистить поточний файл від перезапису під час удару, різкого гальмування або прискорення. Безшовна запис дозволить не втратити жодного важливого моменту можливих подій.

Все, що потрібно звичайному автомобілісту, є у цій моделі. Власник DVR GS-8000 записує інформацію в Full HD роздільній здатності, в моделі є вбудований G-сенсор, інформація, що записується, відображається на кольоровому екрані з діагоналлю 2,7 дюйма. Достатньо для того, щоб швидко знайти потрібний момент, і в дорозі не заважає. Тішать і його мініатюрні розміри, завдяки яким реєстратор можна зробити зовсім непомітним у салоні автомобіля. Дорожня ситуація фіксується п'ятимегапіксельною матрицею, що забезпечує високу якість одержуваного зображення.

Апаратної потужності пристрою достатньо для того, щоб вести безперервний, безшовний запис. А це означає, що жодного важливого моменту не буде пропущено. Крім того, використання в реєстраторі G-сенсора гарантує захист записаної інформації та випадкового перезапису або втрати інформації. При цьому реєстратор не створює купу марної інформації, оскільки відеозапис ведеться циклічним способом, файлами певної тривалості. В результаті за потреби можна дуже швидко знайти те, що потрібно.

Реєстратор дуже зручний у роботі завдяки наявності таких корисних функцій як автоматичний старт, накладення на відео службової інформації (дати, часу і швидкості руху автомобіля). У сучасному дорожньому трафіку без відеореєстратора не обійтися і краще використовувати пристрій з таким широким спектром можливостей, як у DVR GS-8000.

Характеристики
Кількість у ящику 30
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Автономне харчування Есть
Датчик удара Нет
Діагональ екрану (дюйм) 2.7
Інтерфейс підключення до джерела AV-выход
Кількість камер 1
Комплектація відеореєстратора автомобильное крепление
Максимальна частота кадрів відео 30 кадров/с
Наявність GPS Нет
Поворотний екран Нет
Підтримувані формати флеш-карт microSD
Режим запису Непрерывная
Режим зйомки "День/ніч" Да
Сенсорний екран Да
Тип матриці CMOS
Кут огляду (град.) 170
Формат стиснення AVI
Функція автозапису Да

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити DVR GS8000, DVR GS8000 оптом, Купити за найнижчою ціною DVR GS8000 в Одесі, DVR GS8000 за найнижчими цінами, Код товару 1915, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.