Інформація
Пошук

Придбати Машинка для стрижки собак FLEA DOCTOR

Модель: 5259

Короткий опис


Укуси бліх, крім звичайного дискомфорту для вашого вихованця, можу також викликати різні захворювання, у тому числі алергічний дерматит, який змушує тварину постійно свербіти і кусати себе. Якщо ви шукаєте простий спосі... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 40
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид - Машинка для стрижки
Вид тварин - Собаки|Кошки
Призначення - Уход за шерстью
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
120.13грн.

40 шт або бiльше - 100.04грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Укуси бліх, крім звичайного дискомфорту для вашого вихованця, можу також викликати різні захворювання, у тому числі алергічний дерматит, який змушує тварину постійно свербіти і кусати себе. Якщо ви шукаєте простий спосіб позбавити вашого вихованця від бліх, хочемо представити вам новий винахід: «Flea Doctor».

Вбиває бліх мікро електричним зарядом

434FVfcvewt234r.jpg

Flea Doctor - це високотехнологічний, електрогребінь від бліх для тварин. Завдяки мікро розрядам електрики, він вбиває бліх і при цьому не приносить жодного дискомфорту вашому вихованцю, тому що заряди дуже слабкі, тварина навіть їх не помічає, але для вбивства бліх їх вистачає з лишком. Плюс до всього сама щітка повністю видаляє з вовни тіла вбитих електрикою бліх

Безпечніше і дешевше

Даний пристрій набагато безпечніший для здоров'я вихованця, ніж популярні хімічні ванни з пестицидами та іншими шкідливими речовинами. Плюс на відміну від ванн, під час вичісування щіткою Flea Doctor, ви відразу бачите видимий результат у вигляді великої кількості мертвих бліх, що залишаються на щітці.

Характеристики
Кількість у ящику 40
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид Машинка для стрижки
Вид тварин Собаки|Кошки
Призначення Уход за шерстью

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Машинка для стрижки собак FLEA DOCTOR, Машинка для стрижки собак FLEA DOCTOR оптом, Купити за найнижчою ціною Машинка для стрижки собак FLEA DOCTOR в Одесі, Машинка для стрижки собак FLEA DOCTOR за найнижчими цінами, Код товару 5259, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.