Інформація
Пошук

Купити LED 5050 7 Color Комплект

Модель: 3338

Короткий опис


Світлодіодна стрічка LED 5050 7 Color (60 LED/m) RGB, вологозахищений, 5 метрів Світлодіодна стрічка RGB 5050 + БЛОК ЖИВЛЕННЯ. LED стрічка 5050 RGB комплект 5м. М'який і гнучкий, підходить для розміщення на кутовий прикр... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 50
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
309.96грн.

50 шт або бiльше - 241.08грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Світлодіодна стрічка LED 5050 7 Color

(60 LED/m) RGB, вологозахищений, 5 метрів

Світлодіодна стрічка RGB 5050 + БЛОК ЖИВЛЕННЯ. LED стрічка 5050 RGB комплект 5м.

М'який і гнучкий, підходить для розміщення на кутовий прикраси, і зробити це в круглій або іншій неправильної форми, з 3M подвійною клейкою стороною для легкої установки. Тривалий термін служби, нижча енергія витрати. Відмінно підходить для міської забудови, рекламного щита, готелю, КТВ, автомобіля, Різдва та іншого фестивалю світлового оформлення.

Гнучка світлодіодна стрічка - це освітлювальний модуль, який складається з гнучкої основи, нанесених на неї струмопровідних доріжок, резисторів і світлодіодів, а також керуючих елементів. Ширина стрічки 1 см, товщина близько 2мм, а довжина у бобіні 5м. LED стрічка відмінно підійде для підсвічування, оскільки має високий рівень яскравості та великий кут світіння дорівнює 120 °. На стрічці розташовані LED діоди, кожен з яких включає чотири кольори зелений, синій, червоний, білий

Особливістю даної стрічки є можливість вибору кольорів та відтінків освітлення. Що дозволять створити феєрію кольору, приносячи в дизайн вашого простору новизну та неповторний стиль. Багатокольорова світлодіодна стрічка SMD 5050 RGB використовується для підсвічування архітектурних та інтер'єрних елементів. Арки, стельові та декоративні ніші підвісні стелі, барні стійки, світлопрозорі конструкції будуть вигідно освітлені, а пульт керування світлодіодною стрічкою RGB дозволить вибрати стиль освітлення за вашим смаком та настроєм.

Гнучка світлодіодна стрічка SMD 5050 RGB виконана на основі гнучкої самоклеючої друкованої плати з міцним клейовим шаром. Є можливість поділу на відрізки без втрати їхньої працездатності, кожна ділянка може використовуватися окремо. Працює на низьковольтній напрузі 12V (постійного струму DC), що забезпечує безпеку та економічність використання.

Технічні характеристики:
· Напруга живлення: 12 V 2А;
· Джерело живлення: постійний струм;
· Кут свічення: 120 градусів;
· Кількість світлодіодів: 300 шт. на 5 м. (60 шт. на метрі);
· Модель світлодіодів: SMD 5050;
· Розмір: довжина: 500см, ширина: 1см, висота: 0.25см;

Комплектація:
- Стрічка (5м)
- блок живлення

Характеристики

Основні

Тип освітлення

Світлодіодна стрічка

Колір світіння

RGB

Тип світлодіодів

SMD5050

Характеристики
Кількість у ящику 50
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити LED 5050 7 Color Комплект, LED 5050 7 Color Комплект оптом, Купити за найнижчою ціною LED 5050 7 Color Комплект в Одесі, LED 5050 7 Color Комплект за найнижчими цінами, Код товару 3338, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.