Інформація
Пошук

Купити Ice cream maker машинка для приготування морозива

Модель: 2283

Короткий опис


Кухонний комбайн для переробки фруктів та ягід Yonanas Frozen Treat Maker Літо! Стомлююча спека? Захотілося морозива, а йти до магазину, під палючим промінням сонця, перспектива не з найкращих. Все змінюється, якщо під р... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 6
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
815.49грн.

6 шт або бiльше - 634.27грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Кухонний комбайн для переробки фруктів та ягід Yonanas Frozen Treat Maker
Літо! Стомлююча спека? Захотілося морозива, а йти до магазину, під палючим промінням сонця, перспектива не з найкращих. Все змінюється, якщо під рукою завжди є морозивний апарат Yonanas! Healthy Dessert Maker ідеально підходить для всіх! Вона робить чудове, низькокалорійне морозиво, з високим вмістом клітковини, без молока. Абсолютне задоволення!
Заморожені фрукти не менш корисні, ніж свіжі. Процес заморозки не позбавляє їх насиченого смаку, кольору та аромату. Тепер максимально використовувати всі корисні властивості плодів цілий рік допоможе Yonanas Dessert Maker.
Цей новий помічник здатний приготувати повітряне морозиво із яскравим, насиченим кольором, коктейлі, мікси, збагачені вітамінами фруктів та ягід із Вашого морозильника. Для будь-якої страви новий Yonanas Dessert Maker (Йонанас) подрібнить за лічені хвилини всі багатства теплої пори року, дбайливо зібраних Вами з присадибної ділянки. З такою покупкою не слід чекати повного розморожування продуктів. Продукти можна готувати відразу, вийнявши їх із морозилки. З новим помічником Ви радуватимете сім'ю та близьких людей корисними освіжаючими десертами. А якщо «приправити» їх корицею, ваніліном та шоколадом, то не інакше, як шедеврами, Ваші страви не назвуть.
Компактний, стильний та зручний у користуванні Yonanas Dessert Maker чудово впишеться у побутовий арсенал господині та в інтер'єр будь-якої кухні. Він не займе багато місця, не викликатиме труднощів при догляді за собою. Yonanas Dessert Maker також дуже економічний у витратах електроенергії. Його гострі леза максимально швидко справляються зі своїм обов'язком, що важливо при економії грошей та часу господині.
Переваги домашньої морозниці Yonanas:
― м'яке морозиво чи щербет із одних лише фруктів та ягід у себе вдома;
― морозиво готуватися за кілька секунд;
― самим створювати неймовірні рецепти морозива у себе вдома;
― можливість готувати морозиво в домашніх умовах без шкідливих добавок та барвників;
― можливість готувати низькокалорійне морозиво;
― підходить для людей з непереносимістю молочних продуктів;
― легко використовувати та зберігати морозиво;
― компактний розмір та стильний дизайн.

Інструкція по застосуванню:
Заморозьте свіжі фрукти щонайменше 24 години. Підключіть Мороженицю Yonanas Йонанас до мережі та увімкніть перемикач на корпусі. Вставте заморожений фрукт у жолоб та проштовхуйте його вниз за допомогою поршня. У попередньо підставлену миску/вазочку збирайте морозиво, що виходить. Після закінчення роботи вимкніть морозиво, відключіть від мережі. Зніміть жолоб з основного корпусу морозива, відкрутіть конус і зберіть морозиво, що залишилося, яке може бути там. Щоб очистити морозиво, відокремте всі деталі та промийте їх у мильній воді або посудомийній машині. Корисні рекомендації:
Для досягнення найкращих результатів використовуйте банани у кожному рецепті. Вони дозволяють досягти більш в'язкої та м'якої консистенції морозива.
Рекомендується використовувати трохи перестиглі банани.
Як правило, морозиво виходить солодким за рахунок використання бананів та інших солодких фруктів та ягід, а також шоколаду та подібних інгредієнтів. Однак за бажання Ви можете додати цукор до смаку.

Технічна характеристика:
Матеріал: нержавіюча сталь.
Колір: сріблястий, чорний.
Живлення: від мережі (220-230 В), шнур у комплекті.
Частота: 50/60 Гц.
Потужність: 200 Вт.
Вага брутто: 1,84 кг.
Вага нетто: 1,44 кг.
Розмір упаковки: 22х19х39см.

Комплектація:
Домашня морожениця Yonanas Healthy Dessert Maker – 1 шт.;
Поршень – 1 шт.;
Упаковка: кольорова, англомовна.

Характеристики
Кількість у ящику 6
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ice cream maker машинка для приготування морозива, Ice cream maker машинка для приготування морозива оптом, Купити за найнижчою ціною Ice cream maker машинка для приготування морозива в Одесі, Ice cream maker машинка для приготування морозива за найнижчими цінами, Код товару 2283, Продукція :

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.