Інформація
Пошук

Купити Антихропіння NOSE CLIPS CS611

Модель: 0186

Короткий опис


Переваги Anti-Snore: Легка - важить близько 3 грамів. Ви просто одягаєте кліпсу на ніс і практично не відчувайте цього. Це зручно. Непомітна ― прозорий високоочищений силікон та мініатюрна форма зробить ваш сон для інших... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Кількість в упаковці - 1
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
27.47грн.

200 шт або бiльше - 21.32грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 200або більше 21.32грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Переваги Anti-Snore:

Легка - важить близько 3 грамів. Ви просто одягаєте кліпсу на ніс і практично не відчувайте цього. Це зручно. Непомітна ― прозорий високоочищений силікон та мініатюрна форма зробить ваш сон для інших непомітним. Це ще й приємно. Шляхом стимуляції нервових закінчень на кінчику носа відбувається підтягування м'язів гортані, що запобігає провисанню неба. За рахунок поліпшення кровообігу в ділянці носових пазух йде набряклість та закладеність носа. Дихальні канали розширюються і звільняються від застарілих застійних та гострих запальних явищ (гайморити, риніти, синусити, алергічний нежить).

Таким чином, очевидна подвійна користь дії кліпси:

Підвищує вміст кисню в крові. Нормалізує обмінно-відновні процеси під час сну. Покращує стан центральної нервової системи. Знижує ризик розвитку серцево-судинних ускладнень, запобігаючи підвищенню тиску під час сну. Покращує дихання під час сну. Поступово хропіння зникає. Щоб позбавитися хропіння повністю необхідно використовувати магнітну кліпсу регулярно протягом 2-3 місяців. Оскільки всі люди індивідуальні, то гарантований позитивний результат у кожного, але в різні терміни. Якщо Ви позбавитеся хропіння за менший час, ніж 2-3 місяці, то кліпсу рекомендується носити для профілактики 2-3 рази на тиждень наступні 3 місяці. Таким чином Ви закріпите результат і хропіння не повернеться.

Увага! Виріб не можна використовувати людям з кардіостимулятором або іншими електронними приладами в організмі. Не рекомендується використовувати під час вагітності.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое
Країна виробник Китай
Кількість в упаковці 1

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Антихроп NOSE CLIPS CS611, Антихроп NOSE CLIPS CS611 оптом, Купити за найнижчою ціною Антихроп NOSE CLIPS CS611 в Одесі, Антихроп NOSE CLIPS CS611 за найнижчими цінами, Код товару 0186, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті