Інформація
Пошук

Купити Антихропіння Stop Snore Gone

Модель: 1300

Короткий опис


Антихропіння Snore Gone створено на допомогу тим людям та сім'ям, які протягом тривалого періоду страждають від руйнівного хропіння. Це дуже ефективний пристрій, який допоможе позбавитися проблеми хропіння. Антихроп Снор... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Кількість в упаковці - 1
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
52.07грн.

100 шт або бiльше - 43.46грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 100або більше 43.87грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Антихропіння Snore Gone створено на допомогу тим людям та сім'ям, які протягом тривалого періоду страждають від руйнівного хропіння. Це дуже ефективний пристрій, який допоможе позбавитися проблеми хропіння.

Антихроп Снор Гон придбати можна в нашому інтернет-магазині і Ви не пошкодуєте про свій вибір!

Принцип дії браслета від хропіння


Браслет Антихроп реагує на рівень звуку, який видає людина під час сну. Як тільки гучність хропіння досягає певного рівня, виріб створює електрично імпульси невеликої інтенсивності на тій ділянці шкіри, до якої він торкається. Ці імпульси не можуть завдати шкоди здоров'ю людини, вони занадто малі навіть для того, щоб його розбудити, проте їхньої інтенсивності вистачає для того, щоб припинити хропіння. Рівень інтенсивності імпульсів можна регулювати самостійно, оскільки пристрій має функцію індивідуального налаштування.

Особливості дизайну браслет від хропіння


Браслет від хропіння розроблений з урахуванням індивідуальних особливостей користувачів. Він має міцний м'який браслет, який застібається за допомогою липучок та підходить людям з різними розмірами зап'ясток. Може використовуватися жінками та чоловіками.

Дизайн у формі наручного годинника придуманий не дарма. Опитування людей, які використовують цей прилад, показало, що досить часто трапляються випадки, коли вони просто забувають зняти пристрій зранку і вирушають з ним на роботу. Але завдяки тому, що пристрій схожий на годинник, він не притягує погляди оточуючих не видає проблеми користувача.

Характеристики продукції
1. Унікальний біологічний детектор сигналів, готовий будь-якої миті визначити, що ви хропете.

2. Пристрій, що самонавчається, біологічної віддачі імпульсів для зниження рівня гучності хропіння, а також його усунення.

3. Спеціальні біоелектричні виходи, що не впливають на цикл сну хропіння, покращуючи якість сну.

4. Досконалий дизайн та зручність використання.

5. Сигналізує при неправильному носінні.

6. Сигналізує під час розряду батареї.

Використання
1. Натисніть і утримуйте кнопку живлення протягом 3 секунд, а потім блиматиме зелений індикатор.

2. Налаштуйте потрібний діапазон електричних імпульсів. Для цього можна надіти браслет на руку для перевірки діапазону акупунктурних імпульсів при натисканні кнопок Max і Min. Натисніть кнопку «power/start», щоб підтвердити, що зелений індикатор блиматиме протягом декількох секунд. Потім прилад перейде у стан детектування.

3. Натисніть кнопку «power/start» і утримуйте її протягом 3 секунд для вимкнення приладу, блиматиме червоний індикатор.

Сьогодні хропіння стало однією з найпоширеніших проблем, з якими стикаються сучасні люди. Якщо не розпочати своєчасного лікування, це може стати причиною появи апное, внаслідок якого може статися інфаркт міокарда, інсульт або інші серйозні недуги. У наші метушливі дні, коли час блискавично пролітає, людина багато працює, але так мало відпочиває, а отже, дуже потребує повноцінного відпочинку. Адже, як відомо, сон – це головне джерело здоров'я, причому не дороге і доступне кожному.

В результаті хропіння порушується сон, що призводить до хронічної втоми, денної слабкості, відсутності бадьорості. Також знижується концентрація уваги, пам'яті, з'являються депресії, збільшується маса тіла у жінок, імпотенція у чоловіків. Однак сьогодні є засіб, який може стати вирішенням усіх проблем, пов'язаних із сном. Це антихропіння Snore Gone - доступний і недорогий спосіб, який дозволяє швидко і в найкоротші терміни вирішити проблему хронічного недосипання і хропіння взагалі.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні атрибути
Галузь застосування Зап'ястя
додаткові характеристики
Час роботи 12:00
Побічні ефекти відсутні
Сертифікація ISO 9001
Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Кількість в упаковці 1

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Антихроп Stop Snore Gone, Антихроп Stop Snore Gone оптом, Купити за найнижчою ціною Антихроп Stop Snore Gone в Одесі, Антихроп Stop Snore Gone за найнижчими цінами, Код товару 1300, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.