Інформація
Пошук

Купити Візитниця ALUMA WALLET

Модель: 0207

Короткий опис


Унікальна візитниця Aluma Wallet ! Вона підійде всім, хто хоче зберегти свої візитки в безпеці і при цьому не бояться, що візитки намокнуть, вважають дані з Вашої кредитної картки або візитниця порветься! Ось кілька прич... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
32.80грн.

200 шт або бiльше - 25.42грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 200або більше 25.83грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Унікальна візитниця Aluma Wallet !

Вона підійде всім, хто хоче зберегти свої візитки в безпеці і при цьому не бояться, що візитки намокнуть, вважають дані з Вашої кредитної картки або візитниця порветься!

Ось кілька причин купити Aluma Wallet :

  • Виготовлений із міцного матеріалу
  • Дуже компактний 11 х 7 х 2 см
  • Вологозахищений
  • Захист кредиток від зчитування

Aluma Wallet дуже зручний та компактний, він стане незамінним гаманцем для Вас. Також він ідеально підходить для туристів, походів на пляж і відпочинок!

Поспішайте замовити Aluma Wallet і Ви гарантовано залишитеся задоволені покупкою!

Відкривши свій гаманець та подивившись на його вміст, ви зрозумієте, що перед вами майже все ваше життя. Гроші, кредитні картки, права, посвідчення, різноманітні дисконтні картки тощо. Втратити все це не смертельно, але, погодьтеся, краще б цього ніколи не сталося! Звичайний гаманець – це вельми ненадійний захист для того, що вам справді важливо. Пропонуємо вам подбати про збереження своїх грошей, та інших необхідних щоденно речей, за допомогою унікального гаманця Aluma Wallet !

Цей вельми привабливий гаманець виготовлений із міцного матеріалу, він надійно захистить ваші гроші та документи від намокання, кредитні картки від зчитування з них Ваших даних, необхідних для зняття коштів із них (що досить поширене в наш час)! Він дуже компактний (його розмір всього 11×7×2 см) і легко поміститися в кишеню штанів або піджака і не займе багато місця в жіночій сумочці. Гаманець легко відкривається одним рухом і ось перед вами все, що потрібне. Так само легко, одним рухом, гаманець закривається та надійно зберігає все необхідне.

Кольори-чорний,сірий,червоний(вибрати колір на жаль не можна)

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Візитниця ALUMA WALLET, Візитниця ALUMA WALLET оптом, Купити за найнижчою ціною Візитниця ALUMA WALLET в Одесі, Візитниця ALUMA WALLET за найнижчими цінами, Код товару 0207, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті