Інформація
Пошук

Купити Камені Whiskey Stones

Модель: 1903

Короткий опис


Один із найпопулярніших рецептів – напої з льодом. Його мінус - лід, поступово перетворюючись на воду, розбавляє напій і змінює смак напою. Якось гурмани вигадали пити охолоджений напій, використовуючи для охолодження не... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 28
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
170.10грн.

28 шт або бiльше - 132.30грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 28або більше 133.56грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Один із найпопулярніших рецептів – напої з льодом. Його мінус - лід, поступово перетворюючись на воду, розбавляє напій і змінює смак напою. Якось гурмани вигадали пити охолоджений напій, використовуючи для охолодження не крижані, а... кам'яні кубики!
Камені для охолодження вирізані з м'яких порід та мають форму кубиків льоду. Вони не дряпають скло, а унікальна здатність каменів акумулювати холод та тепло. Ця властивість каменів буде підтримувати напій прохолодним протягом тривалого часу. Якщо Ви хочете зберегти напій, наприклад каву, гарячою – нагрійте каміння, вони зберігатимуть тепло.
Soapstone (мильний камінь), що видобувається на родовищах США (штат Вермонт) і Скандинавії. Вручну він отримав другу назву ― Whiskey Stones.
Набір складається з 9 кубиків розміром до 20 мм у мішечку з натуральної бавовни та подарунковій картонній упаковці.
Фраза-кліше «віскі з льодом» тепер відходить у минуле. Камені для охолодження віскі відмінно впораються із завданням отримання ідеального напою, що не втрачає смаку і завжди зберігає свою свіжість.
Перед використанням набору вам необхідно охолодити камені. Після чого помістіть їх в келих і налийте напій. Тепер можете насолоджуватися яскравим і довготривалим смаком!

Характеристики

Кількість в упаковці-9 шт.
Колір-Темно-сірий
Країна виробник-Фінляндія
Кількість кубиків-9
Розміри-20 мм
Упаковка-мішечок з натуральної бавовни та подарункова картонна упаковка

Характеристики
Кількість у ящику 28
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Камені Whiskey Stones, Камені Whiskey Stones оптом, Купити за найнижчою ціною Камені Whiskey Stones в Одесі, Камені Whiskey Stones за найнижчими цінами, Код товару 1903, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті