Інформація
Пошук

Купити Магніт для видалення жиру FAT MAGNIT

Модель: 1479

Короткий опис


Складальник жиру Fat magnet (Фат магніт) вбирає жир, як магніт. Це найшвидший і найпростіший спосіб, щоб видалити зайвий жир з їжі. Скільки разів ви мучилися, намагаючись ложкою прибрати гігантські шари жиру з різних суп... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 48
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
114.39грн.

48 шт або бiльше - 88.97грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 48або більше 89.38грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Складальник жиру Fat magnet (Фат магніт) вбирає жир, як магніт. Це найшвидший і найпростіший спосіб, щоб видалити зайвий жир з їжі.
Скільки разів ви мучилися, намагаючись ложкою прибрати гігантські шари жиру з різних супів чи інших страв? Якщо ця картина вам знайома і ви хочете викреслити її зі свого життя раз і назавжди, magnit fat створений спеціально для вас! Він використовується для висмоктування жиру з їжі, що дозволяє зробити ваші страви кориснішими в рази. Гранично простий в експлуатації, fat magnet, безумовно, може помітно полегшити приготування їжі.
«Магніт» для жиру ― пристрій призначений для збирання зайвого жиру, який плаває на поверхні страви, що готується або вже приготовленої.
Винахідники вирішили обмежитися просто великим шматком охолодженого металу. Якщо бути точним – алюмінію. Щоб вся робота з видалення жиру відбувалася б досить зручно - вони забезпечили наш пристрій ручкою покритою пластиком. Отже, в страві, що готується, жир знаходиться в гарячому стані. Проводимо нашим холодним металевим знежирювачем по поверхні та жир прилипає до девайсу, застигаючи на нижній конусній поверхні. Слід зазначити, що досить інноваційним моментом є ця конусність.
За словами розробників, це дозволяє збирати жир не тільки з поверхні киплячого бульйону, але і звідки вам завгодно. Наприклад, із поверхні шматочків м'яса. А! Я забув сказати, як зробити наш шматок металу холодним. Потримайте цю штуковину недовго в морозилці, а потім проведіть нею по поверхні страви, і Ви побачите результат на власні очі. Щоб пристрій було зручно використовувати, до нього є підставка, про яку у разі потреби протирається від жиру нижня поверхня конусу. Для цього на підставці є три реберця і місце для зіскобленого жиру.

Як користуватися Fat Magnet
Як користуватися магнітом для видалення жиру та зайвих калорій Fat Magnet
Магніт є алюмінієвою поверхнею зі зручною ручкою. Його потрібно покласти на пару годинників у холодильник, щоб метал гарненько охолодився. Проведіть холодним металом на поверхні страви, і до нього прилипне вага зайвий жир.
Прилад Fat Magnet стане вашим вірним, кухонним помічником. Воно має необмежений термін придатності, добре прибирає жир з поверхні їжі, сприяє оздоровленню всіх членів сім'ї.
Ми пропонуємо оригінальний пристрій від виробника, що гарантує його 100% функціональність. Ви отримаєте пристрій, який бачите на фотографіях. Якщо його використати за призначенням, ви неодмінно оціните його корисність.
Бажаєте почати жити повним та здоровим життям? Додати до кошику магніт для видалення жиру Fat Magnet
Конусоподібна форма приладу допомагає збирати жири не тільки з поверхні рідких страв, але й з жаркого, гуляшу та іншої їди. Очевидно, що принцип дії пристосування заснований на миттєвому охолодженні жиру та переході його з рідкої у тверду форму.
Для очищення магніту від жиру використовуйте підставку з комплекту. Потріть Fat Magnet, і весь жир залишиться на спеціальних реберцях для зіскоблювання жиру. Пристрій можна мити звичайною теплою водою або відправити в посудомийну машину.
Використання Fat Magnet полегшує приготування здорової їжі. Втім, ви повинні розуміти, що свинина при цьому залишається свининою, і якщо з'їсти її більше, ніж потрібно, це відобразиться на вашій вазі. Магніт – допоміжний пристрій, а не панацея жирної їжі. Намагайтеся готувати пісні страви частіше, а з жирних збирайте плівку і схудливий ефект не змусить себе чекати.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
додаткові характеристики
Магніт із пластиковою ручкою 1 штука
Упаковка Так
Інструкція користувача Так
Необмежений термін служби Так

Характеристики
Кількість у ящику 48
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Магніт для видалення жиру FAT MAGNIT, Магніт для видалення жиру FAT MAGNIT оптом, Купити за найнижчою ціною Магніт для видалення жиру FAT MAGNIT в Одесі, Магніт для видалення жиру FAT MAGNIT за найнижчими цінами, Код товару 1479, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті