Інформація
Пошук

Купити Набір для вирівнювання вм'ятин POPS A DENT

Модель: 0194

Короткий опис


Набір Pops-a-Dent призначений для видалення вм'ятин без фарбування на кузові Вашого автомобіля, що складається з термопістолета, містка, два клейових стрижні, пластикового олівця для видалення клею та грибків на які нама... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 36
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
169.33грн.

36 шт або бiльше - 141.45грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 36або більше 142.68грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Набір Pops-a-Dent призначений для видалення вм'ятин без фарбування на кузові Вашого автомобіля, що складається з термопістолета, містка, два клейових стрижні, пластикового олівця для видалення клею та грибків на які намазується розігрітий клей та призначених для витягування вм'ятин на кузові автомобіля.
Аналогічним інструментом та технологією користуються професіонали у всіх автосервісах. Набір для самостійного ремонту вм'ятин Pops-a-Dent допоможе Вам легко випрямити невеликі вм'ятини Вашого автомобіля без фарбування. Раніше технологія застосовувалась професійними ремонтними сервісами, а тепер цей продукт став доступним кожному. Спеціальний запатентований клей гарантує видалення вм'ятини без бруду та липкого залишку, а унікальний арочний дизайн мосту підійде для будь-яких вм'ятин.


Видалення вм'ятин без фарбування за допомогою набору Pops-a-Dent необхідно виконувати таким чином:

  • Встановлюємо клейовий олівець у термо пістолет
  • Розігріємо пістолет до рідкого стану клею в ньому
  • Знежирюємо місце, яке необхідно витягнути
  • Наносимо клей на грибок, натискаючи на курок пістолета.
  • Приклеюємо грибок на місце вм'ятини
  • Тримаємо кілька 2 хвилин і відпускаємо
  • Чекаємо 5 хвилин до повного приклеювання
  • Одягаємо на різьблення місток і закручуємо по трохи спеціальний баранець
  • І Ви побачите, як вм'ятина витягується і грибок сам відчепиться від кузова після вирівнювання. Після того як досягли очікуваного результату, клей необхідно видалити спеціальним олівцем, що йде в комплекті, попередньо розігрівши його феном і заполірувати, якщо це буде необхідно.

За допомогою набору для видалення вм'ятин Pops-a-Dent можна витягувати як великі, так і маленькі вм'ятини на жорстких і м'яких металах, головна умова - це відсутність заломів (які без рихтування не витягнути).
Сам набір Pops-a-Dent зроблений із якісного пластику. Насадки щільно сидять на різьбленні. Спеціальні м'які подушечки встановлені з двох кінців моста, еластичні та не кришаться. Клей, що йде також у комплекті, дуже міцний після застигання, самого клею вистачає на тривалий час.
В комплекті:
1 х місточок скоба Pops-a-Dent
1 х пістолет для розігріву клею
1 х термоклей
3 х присоски, різного діаметра (підбирається в залежності від розміру вм'ятини)

Характеристики
Кількість у ящику 36
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Набір для вирівнювання вм'ятин POPS A DENT, Набір для вирівнювання вм'ятин POPS A DENT оптом, Купити за найнижчою ціною Набір для вирівнювання вм'ятин POPS A DENT в Одесі, Набір для вирівнювання вм'ятин POPS A DENT за найнижчими цінами, Код товару 019 :

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті