Інформація
Пошук

Органайзер SHOES UNDER

Модель: 0205

Короткий опис


Сучасний пристрій для зберігання взуття. Зберігання взуття – це одвічна проблема. Розкидане по підлозі взуття, склади коробок у шафах, під ліжком, у коморах – картина, знайома всім нам. Щоб знайти потрібну пару, зазвичай... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 50
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Призначення - Для обуви
Колір - Бежевый
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
114.39грн.

50 шт або бiльше - 88.97грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 50або більше 89.38грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Сучасний пристрій для зберігання взуття. Зберігання взуття – це одвічна проблема. Розкидане по підлозі взуття, склади коробок у шафах, під ліжком, у коморах – картина, знайома всім нам. Щоб знайти потрібну пару, зазвичай доводиться перевернути всі коробки. Шуз Андер – набір органайзерів для зберігання взуття та аксесуарів. У них Ваше взуття буде надійно захищене від пилу та вологи і завжди доступне. Органайзери настільки компактні, що легко розмістяться під ліжком або в шафі.

Переваги Шуз Андер:

1. Шуз Андер виготовлений із якісного дихаючого матеріалу. Захисний кожух на блискавці позбавить взуття від попадання пилу та вологи. Крім того, Ви завжди бачитимете, де лежить потрібна Вам пара.

2. У ньому можна зберігати будь-яке взуття, дороге чи не дуже. Погодьтеся, взуття, надійно захищене від пилу, прослужить Вам довше, ніж взуття, розкидане по всій квартирі.

3. В органайзері міститься 12 пар взуття. Подумаєте, скільки місця займали б 12 коробок, якби у Вас не було Шуз Андера. Бажаєте – викиньте коробки, що звільнилися, або використовуйте їх для зберігання інших предметів.

4. Шуз Андер, на відміну від коробок, не займе багато місця у Вашій шафі або під ліжком. Він підходить для будь-якого приміщення та звільняє простір.

Інструкції для органайзера для взуття :

1. Розкладіть органайзер, розстебніть блискавку та помістіть Ваше взуття та аксесуари у відділення. Для компактного зберігання пари туфель рекомендується складати їх «шкарпетку до п'яти». Чоботи можна розмістити в органайзері, при необхідності підняти вгору або посунути розділові перегородки, щоб отримати більше місця для однієї пари взуття.

2. Закрийте кришку та застебніть блискавку, помістіть органайзер у вибране місце для постійного зберігання, в якому буде забезпечений швидкий доступ до взуття.

3. Перед тим як прибрати взуття на зберігання, очистіть його від пилу та бруду за допомогою вологої ганчірки та висушіть.

4. Зберігайте взуття тільки в сухому та чистому стані

5. Органайзер Шуз Андер повинен знаходитись у сухому місці тільки всередині приміщення

6. Зберігайте органайзери в недоступному для дітей місці.

7. Зберігайте органайзери далеко від нагрівальних приладів або відкритого полум'я.

8. Забороняється прання чи сушіння органайзерів

9. Забороняється використання поза приміщеннями, а також за екстремально високих або низьких температур.

Розмір органайзера для зберігання взуття 75 х 59 х 15 см.

Розмір осередків органайзера для зберігання взуття шузандер: 30 на 14 см, висота – 15 см.

Колір бежевий.

Характеристики
Кількість у ящику 50
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Призначення Для обуви
Колір Бежевый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Органайзер SHOES UNDER, Органайзер SHOES UNDER оптом, Купити за найнижчою ціною Органайзер SHOES UNDER в Одесі, Органайзер SHOES UNDER за найнижчими цінами, Код товару 0205, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті