Інформація
Пошук

Купити Педикюрний набір Pedi Spin

Модель: 0524

Короткий опис


Завдяки педикюрному набору Ви зможете позбутися сухої, ороговілої шкіри, мозолів зробити шкіру ніжною та приємною на дотик. Універсальний прилад для педикюру Pedi Spin Педі Спін Універсальний прилад для педикюру Pedi Spi... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 60
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид апарату - Педикюрный
Матеріал корпуса - Пластик
Колір - Белый
Вид насадки - Диск
Форма насадок - Округлая
Дивитися усі характеристики

113.40грн.

60 шт або бiльше - 88.20грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 60 або більше 89.04грн.

Додаткова інформація:
Наші канали

Наші канали

Отримуйте інформацію про надходження та новинки товару

Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Завдяки педикюрному набору Ви зможете позбутися сухої, ороговілої шкіри, мозолів зробити шкіру ніжною та приємною на дотик.
Універсальний прилад для педикюру Pedi Spin Педі Спін
Універсальний прилад для педикюру Pedi Spin чудово допоможе Вам, він призначений для результативного, ніжного догляду за шкірою Ваших ніжок. Завдяки педикюрному набору Ви зможете позбутися сухої, ороговілої шкіри, мозолів зробити шкіру ніжною та приємною на дотик.
Прилад для педикюру Pedi Spin дуже простий у користуванні і абсолютно безпечний. Це дуже швидкий, підходящий і вигідний спосіб відновити шкіру ніг вдома, не користуючись дорогими послугами косметологів і при цьому результат приголомшливий.

Принцип дії Pedi Spin досить простий. Працює, згідно з інструкцією, у режимі двох швидкостей. До приладу додаються дві насадки. Вони мають форму круглих платівок, використовують їх по черзі. Спочатку застосовують пластину зі шліфуючою поверхнею, яка якісно обробить більш сухі та ороговілі ділянки ступнів ніг, мозолі на п'ятах. Друга насадка відполірує Ваші ступні та зробить їх гладкими та шовковистими.

І все довкола залишиться чистим, тому що всередині насадки знаходиться контейнер для відходів. Він легко знімається та чиститься щіточкою за лічені секунди.

Залежно від обраної швидкості, Ви самі вирішуєте, що саме необхідно Вашим ніжкам, просто чищення або глибоке чищення. Прилад для педикюру Pedi Spin дуже добре підходить і для чутливої шкіри ніг завдяки насадкам, що щадять, які зроблені з нержавіючої сталі. Насадки здійснюють кругові рухи.
У педикюрний набір входять:

- Дві насадки з нержавіючої сталі, різної форми поверхні;

- 12 запасних подушечок для насадок;

- щіточка для чищення контейнера.

Набір для педикюру Pedi Spin займає мало місця, чудово складе Вам компанію у відпустці, у відрядженні. Незалежно від статі, незалежно від віку будь-якої пори року він чудово підходить всім! Краса Ваших ніжок та їх здоров'я зараз залежить від Вас!

Характеристики
Кількість у ящику 60
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид апарату Педикюрный
Матеріал корпуса Пластик
Колір Белый
Вид насадки Диск
Форма насадок Округлая

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Педикюрний набір Pedi Spin, Педикюрний набір Pedi Spin оптом, Купити за найнижчою ціною Педикюрний набір Pedi Spin в Одесі, Педикюрний набір Pedi Spin за найнижчими цінами, Код товару 0524, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.