Інформація
Пошук

Купити Попкорниця Popcorn Maker 1600

Модель: 1299

Короткий опис


Popcorn Maker MO-1600 – це апарат для приготування попкорну в домашніх умовах. Попкорн – головне частування практично на будь-якому заході, який люблять не лише діти, а й дорослі і без якого не обходиться не один сеанс у... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 8
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
636.32грн.

8 шт або бiльше - 494.87грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Popcorn Maker MO-1600 – це апарат для приготування попкорну в домашніх умовах. Попкорн – головне частування практично на будь-якому заході, який люблять не лише діти, а й дорослі і без якого не обходиться не один сеанс у кінотеатрі. Приготування попкорну тепер також можливе і в домашніх умовах.
Апарат для попкорну Popcorn Maker MO-1600 виготовлений спеціально для виготовлення попкорну будинку. Тепер, щоб поїсти попкорну, не потрібно кудись йти, достатньо засипати в попкорницю жменю спеціальної кукурудзи і за кілька хвилин порція попкорну готова.
Попкорниця Popcorn Maker MO-1600 має оригінальний дизайн і дуже проста у застосуванні, тепер Ви зможете приготувати попкорн у домашніх умовах та пригощатися ним, сидячи перед телевізором чи влаштовувати свято для своїх рідних та близьких.
Апарат для приготування попкорну Popcorn Maker здатний забезпечити попкорном невелику вечірку, необхідно купити спеціальну кукурудзу, засипати в пристрій і все - повітряна кукурудза готова.
Апарат для виготовлення попкорну. Потужність 1200 Вт. Простота у використанні. Приготування без олії за допомогою циркуляції гарячого повітря.

Технічні характеристики Popcorn Maker MO-1600:
• Напруга: 220-240 В;
• Частота: 50 Гц;
• Потужність: 1200 Вт;
• Час приготування: 2,5 хв.;
• Попкорн готуватиметься гарячим повітрям;
• Готується без олії;
• Вимикач ON/OFF;
Матеріал: пластик.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні атрибути
Країна виробник Китай
Сфера використання Для дому
Номінальна напруга 220/380 В

Характеристики
Кількість у ящику 8
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Попкорниця Popcorn Maker 1600, Попкорниця Popcorn Maker 1600 оптом, Купити за найнижчою ціною Попкорниця Popcorn Maker 1600 в Одесі, Попкорниця Popcorn Maker 1600 за найнижчими цінами, Код товару 1299, Виробництво

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.