Інформація
Пошук

Купити Пояс для схуднення SAUNA BELT

Модель: 0208

Короткий опис


Сауна Белт (Sauna Belt) - термопояс для схуднення Пояс для схуднення «Сауна Белт» (Sauna Belt) з ефектом сауни ― ефективний пристрій, який допоможе вам стати стрункішим і привабливішим, тим більше, якщо вашим основним за... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 50
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид виробу - Пояс
Дія - Эффект "сауны"
Застібка - Липучка
Обхват стегон (см) - 100
Підлога - Унисекс
Колір - Синий
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
163.59грн.

50 шт або бiльше - 127.10грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 50або більше 128.33грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Сауна Белт (Sauna Belt) - термопояс для схуднення
Пояс для схуднення «Сауна Белт» (Sauna Belt) з ефектом сауни ― ефективний пристрій, який допоможе вам стати стрункішим і привабливішим, тим більше, якщо вашим основним завданням стоїть термінове позбавлення від целюліту та зайвої ваги. З термопоясом Sauna Belt ви зможете це зробити легко, швидко та ефективно!

Пояс Сауна Белт (Sauna Belt) дозволить вам швидко схуднути ― зменшити обсяги живота, талії, сідниць та стегон, у будь-якому місці та у будь-який час. Тепер ефект сауни доступний і в домашніх умовах! Ви просто надягаєте його на проблемні ділянки тіла (пояс підходить на будь-який розмір), повертаєте терморегулятор до потрібного теплового рівня, при якому ви почуватиметеся комфортно. Під час сеансу рекомендується вживати гарячі напої: каву, молоко чи чай. Тепло сауни відкриває пори на вашому тілі, спалює жир і виводить разом із потім назовні токсини та шлаки. Прийнявши після застосування пояса контрастний душ, ви не тільки змиєте виведені з організму разом з шлаками, але і значно підвищите тонус вашої шкіри, і вона стане надзвичайно гладкою і пружною. Використовуючи пояс для схуднення разом з іншими процедурами для зниження ваги та антицелюлітними кремами, ви зможете отримати більш значний і стійкий ефект. Антицелюлітні креми та сироватки використовуються після проведення процедури «Сауна Белт». У цей час пори шкіри розкриті і корисні елементи крему зможуть проникнути в найглибші її шари.

У порівнянні з аналогами (Sauna Plus, Sauna Elite, Sauna Solution, Sauna Pro 3) «Сауна Белт» залишається найпопулярнішим поясом для схуднення з термоефектом за рахунок хорошої ефективності та невисокої ціни. Рекомендуємо бути уважними при покупці термопояса для схуднення "Сауна Белт" в інтернеті, т.к. у зв'язку з його великою популярністю стали часто зустрічатися підробки за низькою ціною, які мають сумнівний зовнішній вигляд (погано і криво прошиті, пахнуть клейонкою), не гріють рівномірно і швидко перегорають. Дивіться приклад. Уникайте підробок, які можуть зашкодити вашому здоров'ю!

УВАГА! У поясі "Сауна Белт" не можна спати, сеанс не повинен перевищувати 50 хв. Під час роботи пояса потрібно перебувати в положенні стоячи або лежачи (можна напівлежачи). Щоб уникнути перегріву та запобігання опікам, відбувається короткочасне відключення нагріву пояса кожні 4 хвилини.
Характеристики
Кількість у ящику 50
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид виробу Пояс
Дія Эффект "сауны"
Застібка Липучка
Обхват стегон (см) 100
Підлога Унисекс
Колір Синий

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Пояс для схуднення SAUNA BELT, Пояс для схуднення SAUNA BELT оптом, Купити за найнижчою ціною Пояс для схуднення SAUNA BELT в Одесі, Пояс для схуднення SAUNA BELT за найнижчими цінами, Код товару 0208, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.