Інформація
Пошук

Купити Сушарка взуття SHOES DRYER 2

Модель: 0223

Короткий опис


У періоди міжсезоння, через нескінченні зливи, наше взуття піддається періодичному промоканню. Особливо страждають від цього маленькі діти, які так і норовлять пройтися брудом або пробігти калюжами. Підсумок від таких ек... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 80
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Захист від перегріву - Да
Індикатор роботи - Да
Кнопка увімкн./вимк. - Нет
Кількість режимів роботи - 1
Матеріал корпуса - Пластик
Галузь застосування - сушка обуви
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
116.44грн.

80 шт або бiльше - 90.61грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

У періоди міжсезоння, через нескінченні зливи, наше взуття піддається періодичному промоканню. Особливо страждають від цього маленькі діти, які так і норовлять пройтися брудом або пробігти калюжами. Підсумок від таких експериментів, як правило, плачевний. В результаті – нескінченні застуди, нежить, кашель, походи до лікаря, в аптеку, які забирають у батьків надто багато часу та сил.

Сушарка для взуття Осінь-2 (Shoes dryer-2) дозволить Вам дбайливо просушити взуття дитини та буквально за кілька годин підготувати її до завтрашнього дня! За рахунок рівномірного прогрівання при температурі 60 ° -70 ° С зберігається форма взуття, ногам завжди буде комфортно і сухо!

Перед сушінням очистіть взуття від бруду вологою ганчіркою, розташуйте елементи всередині та увімкніть вилку в розетку. Автоматичний терморегулятор сам підтримуватиме необхідну температуру. Корпус виготовлений із негорючого пластику. Пристрій для сушіння взуття Осінь-2 максимально продовжує термін служби взуття, не потребує особливого догляду, компактно, споживає мінімальну кількість електроенергії, зручно та ефективно у використанні!

Пристрій для сушіння взуття Осінь-2 (Shoes dryer-2) буде постійно та дбайливо піклуватися про здоров'я Вашої коханої дитини!

Характеристики
Кількість у ящику 80
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Захист від перегріву Да
Індикатор роботи Да
Кнопка увімкн./вимк. Нет
Кількість режимів роботи 1
Матеріал корпуса Пластик
Галузь застосування сушка обуви
Тип харчування Сеть 220 В
Колір корпусу Розовый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Сушарка взуття SHOES DRYER 2, Сушарка взуття SHOES DRYER 2 оптом, Купити за найнижчою ціною Сушарка взуття SHOES DRYER 2 в Одесі, Сушарка взуття SHOES DRYER 2 за найнижчими цінами, Код товару 0223, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.