Інформація
Пошук

Купити Кулька для прання CLEAN BALL

Модель: 0201

Короткий опис


Куля для прання Clean Ballz Клин бол (1000 прань без порошку) Clean Ballz (Клін Бол) – це «м'ячик», який здатний випрати та очистити білизну, не використовуючи для цього жодних засобів для чищення. Завдяки натуральному в... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Застібка - Без застежки
Призначення - Для стирки
Тип - Шар
Колір - Зеленый
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
70.93грн.

100 шт або бiльше - 55.35грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Куля для прання Clean Ballz Клин бол (1000 прань без порошку)

Clean Ballz (Клін Бол) – це «м'ячик», який здатний випрати та очистити білизну, не використовуючи для цього жодних засобів для чищення. Завдяки натуральному впливу, пристрій
здатне усувати навіть кольорові плями. Ваші речі будуть надійно захищені від окислення, внаслідок чого зберігаються первозданні кольори та тканинна структура. Після використання Clean Ballz, білизна стане надзвичайно свіжою, оскільки «м'ячик» усуне неприємні запахи та плісняву, які можуть скупчитися в надрах вашої пральної машинки ― це новітні технології дбайливого прання будь-якої білизни без пошкодження структури тканин за допомогою спеціальних гранул, що виділяють негативні іони.

Гранули Clean Ballz виготовлені з неорганічних неметалевих сполук, які відносяться до оксидів, карбідів або нітридів і обробляються при високих температурах, маючи щільну пористу структуру. В результаті цього, Clean Ballz володіє у воді спеціальними властивостями - антибактеріальними, антиоксидантними, лужними, іонізуючими і т.д.

Кульки Clean Ballz ― містять спектр рН на рівні звичайних миючих засобів та хімічні речовини, що допомагають видалити забруднення з одягу.

При цьому він не тільки відмиває плями, але й захищає речі від окислення, усуває плісняву та неприємні запахи в пральній машині.

Як прати з Clean Ballz:

  1. Clean Ballz поміщається з білизною у пральну машинку.
  2. Якщо стирається понад п'ять кілограм білизни, необхідно застосовувати 2 Clean Ballz.
  3. Не можна застосовувати інші миючі засоби, будь то засіб для виведення плям, порошок або ополіскувач. Ці хімічні засоби можуть значно знизити ефективність роботи Clean Ballz.
  4. Якщо забруднення дуже сильні, необхідно попередньо замочити білизну в іншій ємності зі звичайним засобом для виведення плям. Після завершення процесу полоскання можна прати білизну з Clean Ballz у пральній машинці.
  5. Щоб зберегти ефективність Clean Ballz, потрібно щонайменше раз на місяць виймати пристрій з машини, і виставляти його на сонці.
    Максимальна кількість очисних циклів Clean Ballz (Вошинг Бол) – 1000.

Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Застібка Без застежки
Призначення Для стирки
Тип Шар
Колір Зеленый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Кулька для прання CLEAN BALL, Кулька для прання CLEAN BALL оптом, Купити за найнижчою ціною Кулька для прання CLEAN BALL в Одесі, Кулька для прання CLEAN BALL за найнижчими цінами, Код товару 0201, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.