Інформація
Пошук

Купити Шланг X HOSE 45m 150FT steel

Виробник: Xhose
Модель: 2159

Короткий опис


Безумовно, кожен, хто мешкає у приватному будинку або має дачні ділянки, не раз стикався з проблемою поливу саду чи городу. Всі ці незручні, громіздкі шланги і важкі лійки виводять із себе. Представляємо чудову альтернат... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 25
Виробник - Xhose
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Армований шланг - Да
Діаметр (мм) - 25
Довжина (м) - 15
Кількість шарів - 2
Максимальна робоча температура (град.) - 50
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
312.42грн.

25 шт або бiльше - 260.76грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Безумовно, кожен, хто мешкає у приватному будинку або має дачні ділянки, не раз стикався з проблемою поливу саду чи городу. Всі ці незручні, громіздкі шланги і важкі лійки виводять із себе. Представляємо чудову альтернативу, здатну перетворити процес зрошення рослин на приємне проведення часу - шланг Magic Hose.
Комфорт, зручність, практичність та простота експлуатації
Даний товар є чудовим сучасним пристроєм, що складається з жорсткого гумового внутрішнього шланга і нейлонового зовнішнього, що володіє відмінною зносостійкістю. Така конструкція дозволяє виробу збільшуватися при потужному потоці води фактично втричі. Завдяки даному пристрою, користувач отримує можливість за лічені хвилини полити клумбу або грядку, а також вимити машину та багато іншого. На нашому інтернет-ресурсі представлені найякісніші товари за максимально доступними цінами. Тому, безперечно, купити шланг для поливу варто саме у нас.
Меджик Хос неймовірно легкий, його вага менше кілограма, що дозволяє використовувати продукт жінкам і навіть дітям. Погодьтеся, абсолютно кожне маля із задоволенням захоче допомогти полити улюблені грядки, тим більше тепер зробити це простіше простого. Важливим є і той факт, що шланг має досить компактні розміри, завдяки яким його легко перевозити з будинку на дачу.
Підключивши садовий шланг 45m/150ft до трубопроводу, користувач отримує зручний засіб для зрошення ділянки завдовжки сорок п'ять метрів. Поливальний шланг Magic Hose не скручується і не змінюється, його дуже легко переносити з місця на місце, не боячись передавити виріб і втратити тиск води

Переваги представленого виробу
Шланг для поливу рослин з розпилювачем має ряд значних переваг перед своїми колегами по цеху. Насамперед, це компактність і легка вага. Використовувати шланг під силу навіть дитині. По-друге, простота експлуатації. Достатньо просто підключити виріб до водопроводу та пустити натиск ресурсу. Шланг миттєво збільшиться у розмірах і дасть потужний потік води на виході. Далі, легкість транспортування та зберігання. Завдяки компактним розмірам представлений продукт не займає багато місця. У нашому інтернет магазині абсолютно кожен користувач може magic hose купити за найдемократичнішою ціною.
Один з найважливіших аспектів - цей шланг не схильний до скручування або заплутування. Його дуже легко переносити з місця на місце, і він не перегнеться, перекривши цим натиск води. І ще один плюс, представлений виріб універсально, завдяки наявності основної 1/2 гайки та знімного перехідника на 3/4. Більш того, в комплекті йде зручний і практичний розпилювач, що має вісім режимів подачі води.
Що ж до варіантів застосування, їх величезна кількість. Насамперед, звичайно ж, шланг застосовують для поливу саду та городу, але на цьому способи експлуатації не закінчуються. За допомогою magic hose 45m / 150ft не важко вимити вікна, фасади будинку або машину, очистити садові доріжки, привести в порядок килими і багато чого іншого.

Технічні характеристики:
матеріали: тканинне поліефірне полотно, латекс, АБС-пластик;
довжина 45 метрів, а складеному приблизно 15 метрів;
вага - 1,6 кг;
колір: синій, зелений;
робочий тиск 2-6 атм;
розмір упаковки: 28х13х24см;
розпилювальна насадка 8 режимів: душ, злива, конус, аерозоль, під кутом, плоский струмінь, центральний струмінь, повний струмінь;
не заламується і не перекручується;
легкий та компактний;
універсальний: миття фасаду будинку, полив газону розсади та квітів, миття транспортного засобу, догляд за садовими рослинами, незамінний помічник для гаража та дачної ділянки.
Як бачимо, представлений виріб є абсолютно універсальним. Варіанти застосування різноманітні, а простота експлуатації дивує. Наш Інтернет магазин пропонує найвигідніші умови, на яких придбати якісний та незамінний у господарстві шланг Magic Hose доступно кожному.

Комплектація:
-Шланг Magic Hose 45m/150ft.
-Розпилювальна насадка.

Характеристики
Кількість у ящику 25
Виробник Xhose
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Армований шланг Да
Діаметр (мм) 25
Довжина (м) 15
Кількість шарів 2
Максимальна робоча температура (град.) 50
Максимальна температура води (град.) 35
Матеріал шлангу Латекс|ПВХ
Мінімальна робоча температура (град.) 30
Мінімальна температура води (град.) 1
Робочий тиск (атм) 6
Збільшення шлангу при подачі води до 45 м
Колір Зеленый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Шланг X HOSE 45m 150FT steel, Шланг X HOSE 45m 150FT steel оптом, Купити за найнижчою ціною Шланг X HOSE 45m 150FT steel в Одесі, Шланг X HOSE 45m 150FT steel за найнижчими цінами,

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.