Інформація
Пошук

Купити Електро віник G3

Модель: 0191

Короткий опис


Побутовий електровіник Swivel Sweeper G3 є бездротовим пристроєм для максимально зручного прибирання в будинку. Принцип дії електровіника відрізняється від звичного пилососа, саме завдяки цьому, він не засмічує повітря п... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 12
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
489.54грн.

12 шт або бiльше - 380.89грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 12або більше 384.17грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00



Побутовий електровіник Swivel Sweeper G3 є бездротовим пристроєм для максимально зручного прибирання в будинку. Принцип дії електровіника відрізняється від звичного пилососа, саме завдяки цьому, він не засмічує повітря пилом, що викидається назад. Крім того, відсутність громіздкості, проводів та незграбних коліщаток просто підкуповує. І все частіше домашні господині, вибираючи собі зброю у боротьбі проти домашнього пилу та сміття, схиляють свій вибір на користь зручного та маневреного електровіника Swivel Sweeper.

Електровіник ідеально підходить для прибирання всіх видів домашніх покриттів для підлоги, він однаково легко справляється і з прибиранням килимів, і паркетів, і кахельних підлог. Вбудований всередину щітки магнітний елемент у процесі збирання вправно підбирає з підлоги невеликі металеві предмети, не дозволяючи їм безслідно зникнути. Ще одним незамінним плюсом при використанні електровіника Swivel Sweeper є його рукоятка, що згинає, в ній розташований шарнір і тому електровіник чудово справляється з прибиранням під диванами і глибоко під шафами.

Swivel Sweeper G3 оснащений чотирма зручними щітками, а кутовий шарнір і здатність обертатися легко справитися з пилом навіть під меблями.

Користуватися електровіником дуже легко. Невелика вага електровіника Свівел Свіпер G3 та відсутність проводів робить його надійним та зручним помічником при збиранні. А акумулятор, що перезаряджається, дозволяє йому працювати до 45 хвилин безперервно.

Переваги Swivel Sweeper:
1) знімний контейнер.
2) швидкість обертання щіток 4000 оборотів за хвилину.
3) кут повороту насадки 360
4) легка вага, всього 0,9 кг, дозволить наводити чистоту та порядок навіть найменшим господаркам.

Використання:
Червоний індикатор на зарядному пристрої свідчить про процес заряджання акумулятора.
Перед першим використанням електрощітки Swivel Sweeper G3 необхідно зарядити акумулятор протягом 8 годин. Тільки після цього приладом можна скористатися. рекомендований час наступних зарядок становить 6-8 годин після повної розрядки акумулятора.
Акумулятор може залишатися в зарядному пристрої певний час, але не більше 24 годин. Перевищення цього терміну може призвести до скорочення ресурсу акумулятора.

Комплектація:
1) електровіник;
2) ручка;
3) щітка для збирання;
4) щітка для чищення електровіника;
5) акумулятор;
6) зарядний пристрій;
7) інструкція із застосування.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні
Тип Віник
Призначення Для прибирання приміщень
Країна виробник Китай

Характеристики
Кількість у ящику 12
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Електро віник G3, Електро віник G3 оптом, Купити за найнижчою ціною Електро віник G3 в Одесі, Електро віник G3 за найнижчими цінами, Код товару 0191, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті