Інформація
Пошук

Купити Монометр для коліс

Модель: 3468
топ продажів

Короткий опис


Щоб зберегти якість шин свого автомобіля в період їх зберігання, були винайдені спеціальні чохли для коліс Tire Rack. Завдяки ним питання зберігання гуми буде вирішено зі швидкістю та максимальним комфортом для Вас! Tire... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 150
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
160.72грн.

150 шт або бiльше - 125.05грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Щоб зберегти якість шин свого автомобіля в період їх зберігання, були винайдені спеціальні чохли для коліс Tire Rack. Завдяки ним питання зберігання гуми буде вирішено зі швидкістю та максимальним комфортом для Вас!
Tire Rack виготовлені з високоякісних матеріалів – поліестеру та нейлону, які ефективно захищають інтер'єр машини від можливих забруднень.

Проста конструкція та дизайн у темних кольорах стануть ідеальним вибором для зберігання у гаражних приміщеннях, а також їх подальшої установки у багажник чи салон автомобіля. Міцна ручка для зручного перенесення не дозволяє колесу зісковзувати під час транспортування.

Чохли легко витримують вагу понад 80 кілограмів і чудово підходять для шин з радіусом 13'-16'. Ці міцні та надійні вироби у міру забруднення можна прати вручну або в пральній машинці (можна застосовувати найрізноманітніші пральні порошки).

Характеристики:

посилена ручка для легкого транспортування коліс;
можливе машинне прання;
зроблений з міцного поліестеру та нейлону;
витримує вагу до 80 кг;
один розмір підходить для шин R16 у загальний діаметр до 295 мм ширини профілю;
зручний та простий у використанні.

Характеристики
Кількість у ящику 150
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Монометр для коліс, Монометр для коліс оптом, Купити за найнижчою ціною Монометр для коліс в Одесі, Монометр для коліс за найнижчими цінами, Код товару 3468, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.