Інформація
Пошук

Купити Гелієвий акумулятор BATTERY 12V 100A UKC (Реальна ємність -30%)

Виробник: UKC
Модель: 1886

Короткий опис


Акумулятор BATTERY 12V 100A Дані акумулятори гелю не призначені для використання в електричних транспортних засобах ( дитячих електромашин і.т.п) Їхнє пряме призначення для сонячних систем сонячних панелей і.т.п. Гелевий... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 1
Виробник - UKC
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Місткість акумулятора (А·ч) - 100
Напруга, В) - 12
Тип акумулятора - GEL
Струм заряду (А) - 30
Колір корпусу - Черный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
5 988.05грн.

1 шт або бiльше - 4 997.90грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Акумулятор BATTERY 12V 100A

Дані акумулятори гелю не призначені для використання в електричних транспортних засобах ( дитячих електромашин і.т.п)

Їхнє пряме призначення для сонячних систем сонячних панелей і.т.п.

Гелевий акумулятор UKC 12V 100Ah є надійним джерелом живлення та має широкий спектр застосування.
Кислотний акумулятор не потребує технічного обслуговування, оскільки протягом терміну служби немає потреби перевіряти рівень електроліту або додавати воду.
Корпус батареї міцний і герметичний, що дозволяє використовувати акумуляторну батарею в будь-якому положенні, не побоюючись витоку електроліту.
Акумуляторні батареї працюють у буферному режимі або мають більше 260 циклів заряду при 100% розряді, і значно більша кількість зарядів при меншому відсотку розряду. У середньому термін придатності батареї 12 років.
Акумулятор UKC 12 V 100 Аh може тривалий час зберігатись у зарядженому стані при малому струмі саморозрядження.
Акумулятор має дуже високий рівень безпеки, не виділяє шкідливих речовин, може використовуватися в будь-яких приміщеннях.
Акумуляторна батарея застосовується для живлення дрібної побутової техніки або електронних приладів, постійною напругою 12 V.
Акумулятори відрізняються високою стійкістю та надійністю. За десятки років після появи на ринку, вони набули статусу надійного компонента, який використовується повсюдно: у джерелах і системах як безперебійного живлення, так і систем охорони та пожежної безпеки та сигналізації, системи контролюючі доступ, IT та телекомунікації, і просто як джерело енергії переносних , або стаціонарні пристрої. АКБ високих ємностей використовують також на човнах, катерах.
Акумулятор 12V100Ah battery, 12V-100Ah, виготовлений за передовою AGM технологією. Свинцево-кислотні серії батарей EGL, DJW і DJM дозволяють безперервно їх використовувати, без потреби в технічному обслуговуванні, терміном служби до 8-ми років.
Акумулятори повністю герметичні і жароміцні, загущений непроливний електроліт дозволяє використання цих акумуляторних батарей в будь-якому положенні (хоча використання догори дном все-таки не рекомендується).
Акумулятори мають запобіжний клапан, який виводить утворені всередині батареї, (у разі перезаряджання) гази, за межі корпусу, що запобігає здуттю та виходу АКБ з ладу.
Батарея вважається універсальною та встановлюється всесвітньо відомими брендами РСМ, MUSTEK, N-Power як заводські батареї. Може застосовуватися в місцях, де потрібні великі струмові навантаження.
АКБ сертифіковано на території України. Постачання здійснюються окремо, а також у комплектах вбудованих акумуляторних батарей для ДБЖ та UPS (джерел безперебійного живлення).

Застосування акумулятора UKC 12V100A:
- радіоприймачі
- Ліхтарі
- аварійне освітлення - мототехніка
- дитячі іграшки
- апаратура зв'язку та сигналізації

Технічні характеристики:
Місткість батареї: 100A
Вхідна напруга: 12V
Тип батареї: свинцево-кислотні (SLA)

Характеристики
Кількість у ящику 1
Виробник UKC
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Місткість акумулятора (А·ч) 100
Напруга, В) 12
Тип акумулятора GEL
Струм заряду (А) 30
Колір корпусу Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Гелієвий акумулятор BATTERY 12V 100A UKC (Реальна ємність -30%), Гелієвий акумулятор BATTERY 12V 100A UKC (Реальна ємність -30%) оптом, Купити за найнижчою ціною Гелієвий акумулятор BATTERY 0%) в Одеса, Гелієвий акумулятор BATTERY 12V 100A UKC (Реальна ємність -30%) за найнижчими цінами, Код товару 1886, Виробник: UKC

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.