Інформація
Пошук

Купити Віск Wonder Wax

Модель: 1327

Короткий опис


Wonder Wax забезпечує швидке та безболісне видалення волосся. Крем віск для видалення небажаного волосся Wonder Wax Жодного болю і слідів. Віск прилипає до волосся, а не до шкіри Швидко, просто та ефективно! Результат за... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 60
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
166.05грн.

60 шт або бiльше - 129.15грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Wonder Wax забезпечує швидке та безболісне видалення волосся.

Крем віск для видалення небажаного волосся Wonder Wax
Жодного болю і слідів.
Віск прилипає до волосся, а не до шкіри
Швидко, просто та ефективно!
Результат залишається надовго
використання для будь-якої ділянки шкіри:
ноги
бікіні
обличчя
пахви
Підходить для всіх типів шкіри

Будь-яка жінка намагається виглядати привабливо, чарівно та неповторно. Для цього вона готова вдатися до будь-яких хитрощів і піти на всілякі жертви. Більшості їх регулярно доводиться боротися з такою неприємністю, як небажане оволосіння різноманітних ділянок тіла. Бажаючи виглядати досконало, прекрасній половині людства доводиться витрачати на всілякі косметичні процедури безліч сил і часу. Їм доводиться відвідувати фахівців у галузі косметології, манікюру та педикюру, майстрів-перукарів, робити всілякі масажі та обгортання, займатися фітнесом або йогою і так далі. Однак сьогодні, в епоху розвитку косметичних технологій, від низки неприємних проблем можна позбутися в домашній обстановці, не користуючись послугами дорогих фахівців. Наприклад, щоб ефективно позбавитися проблеми небажаної появи волосся, достатньо купити крем для видалення волосся Wonder Wax. Особливістю цього воску є те, що ним користуватися зовсім не складно, для проведення всієї процедури не потрібно якихось особливих навичок чи умінь.
Даний віск Wonder Wax ефективно допоможе будь-якій жінці позбутися такого неприємного явища, як волосся на ногах, що росте, в області пахв, пахвинної області, на обличчі. Для цього достатньо знати, як правильно провести таку косметичну процедуру в побутових умовах та який інструмент для цього знадобиться.
Крем для видалення волосся Wonder Wax займе у Вашій ванній кімнаті зовсім мало місця, адже цей засіб дуже компактний і важить зовсім небагато. Його можна буде покласти навіть у звичайну косметичку. З ним Вам не доведеться вдаватися до допомоги бритвових верстатів та хворобливих епіляторів. Скориставшись безпечною восковою епіляцією, яка забезпечить Вам тривалий гладкий та шовковистий ефект, Ви відчуєте різницю. Таким сучасним засобом дуже просто користуватися, при цьому воно не залишатиме слідів і завдаватиме больових відчуттів. Адже цей крем-віск для видалення волосся прилипає не до шкірних покривів, а безпосередньо до волосся. Після кожної наступної процедури відрослі волоски будуть більш тонкими, слабкими і менш помітними.
Перед використанням розігрійте його в мікрохвильовій печі, а потім за допомогою великого або маленького аплікатора розігріта речовина слід нанести на проблемну зону. Видалення речовини здійснюється вручну. Швидкий, простий та ефективний результат залишиться надовго, радуючи жінку бездоганно гладкою шкірою.
У наборі є 3 великі шпатели і 3 маленькі аплікатори, а також одна чаша з воском. Такий додатковий інструмент як аплікатор зазвичай виконується тільки з якісного матеріалу, адже йому відведено досить важливе завдання – це рівномірне та безпечне нанесення гарячого воску на тіло.
Крем для видалення волосся Wonder Wax допоможе кожній жінці виглядати красиво, молодо та доглянуто!

Характеристики:

1. Чаша з воском.

2. Великі аплікатори 3 шт.

3. Маленькі аплікатори 3 шт.

Характеристики
Кількість у ящику 60
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Віск Wonder Wax, Віск Wonder Wax оптом, Купити за найнижчою ціною Віск Wonder Wax в Одесі, Віск Wonder Wax за найнижчими цінами, Код товару 1327, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.