Інформація
Пошук

Купити Ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V із залізною головою

Виробник: Domotec
Модель: 0372

Короткий опис


Незамінний помічник у торгівлі! Ветеринарія та сільське господарство, торгова та різні галузі господарської діяльності, технологічні операції на виробництві та зважування вантажів – ці та багато інших сфер діяльності ма... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 2
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Автоустановка нуля - Да
Час автономної роботи (година) - 40
Дискретність відліку та ціна перевірочного поділу (г) - 20
Довжина (мм) - 500
Клас точності ваг статичного зважування - Обычный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
1 249.68грн.

2 шт або бiльше - 1 043.04грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Незамінний помічник у торгівлі!

Ветеринарія та сільське господарство, торгова та різні галузі господарської діяльності, технологічні операції на виробництві та зважування вантажів – ці та багато інших сфер діяльності мають на увазі використання товарних ваг. Правильним рішенням завдання є надійні та функціональні ваги підлоги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V.

Замовити ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V

Ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V

Портативність та живлення приладу

Терези моделі ACS 150 від компанії Domotec мають універсальний тип живлення – працюють як від електромережі 220V (шнур додається до пристрою), так і від вбудованого акумулятора на 6V (повного заряду якого вистачає для забезпечення автономної роботи ваги до 36 годин). Невелика вага електронних ваг (8 кг) дозволяє, при необхідності, легко переносити або перевозити прилад в потрібне місце.

Особливості управління

На рідкокристалічному дисплеї ваг від ТМ Domotec відображається вся необхідна інформація про вагу, ціну та вартість продукції на вагах. Зважаючи на те, що всі кнопки головного пристрою вологозахищені, ваги можна використовувати на вулиці в будь-яку погоду або в приміщеннях з підвищеною вологістю. Підсвічування екрану дозволяє комфортно зчитувати інформацію та користуватися вагами при слабкому освітленні або у вечірній час.

Додаткові можливості

Надійні товарні ваги від торгової марки Domotec відрізняються зручною для експлуатації конструкцією, оснащені стійкою, що знімається, на якій можна розміщувати блок управління. Також, якщо це необхідно, прилад можна використовувати без стійки, головний пристрій при цьому розмістити на підлозі, столі (або будь-якому іншому зручному для роботи місці).

Функціональність пристрою

Ваги підлогові ACS 150kg 40*50 Domotec 6V зручні та інтуїтивно зрозумілі у використанні. Наявність функції тарування дозволяє зважувати продукцію без урахування ваги тари, що значно економить час продавця і покупця. Завдяки автоматичному встановленню нуля та підсумовуванню покупок процес торгівлі стає простіше та комфортніше.

Переваги товарної ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V:

1.

Ваги комплектуються табло, стійкою циферблату, мережевим шнуром, акумулятором та інструкцією з експлуатації приладу.

2.

Платформа приладу від торгової марки Domotec виготовлена з нержавіючої сталі, що зручно та практично – легко, за потреби, чистити та мити.

3.

Терезам від компанії Domotec необхідно до 10 годин для повної зарядки, після чого вони можуть працювати в автономному режимі кілька днів.

4.

Торгова вага моделі ACS 150kg розрахована на вагу від 1 кг до 150 кг. Вантажопідйомна платформа має розміри 400*500 мм. Шкала поділу 20 г забезпечує точність зважування.

5.

Електронні ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V можуть працювати за температури від -10 до +40°С, що розширює сферу використання приладу.

6.

Якщо увімкнений пристрій від компанії Domotec не діє – автоматично переходить в енергозберігаючий режим (заощаджується заряд акумулятора).

7.

Додаткова зручність користування забезпечують функції автоматичної установки нуля, підсумовування покупок та пам'ять цін (ваги "запам'ятовують" до 7 осередків).

8.

Віддаючи перевагу продукції від відомого виробника Domotec, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Товарні ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V чудово підходять для використання практично в будь-якій сфері, де потрібне зважування продукції.

Характеристики
Кількість у ящику 2
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Автоустановка нуля Да
Час автономної роботи (година) 40
Дискретність відліку та ціна перевірочного поділу (г) 20
Довжина (мм) 500
Клас точності ваг статичного зважування Обычный
Компенсація маси тари Да
Максимальна робоча температура (град.) 40
Матеріал платформи ваг Нержавеющая сталь
Мінімальна робоча температура (град.) -30
Найбільша межа зважування (кг) 150
Найменша межа зважування (кг) 1
Накопичення та індикація суми зважувань Да
живлення Аккумулятор|Сеть 220В
Ступінь захисту вагопроцесора IP44
Ступінь захисту датчиків IP44
Тип дисплея ваг Жидкокристаллический
Тип платформних ваг Электронные
Колір символів індикатора Синий
Ширина (мм) 400

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V із залізною головою, Ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V із залізною головою оптом, Купити за найнижчою ціною Ваги ACS 150kg 40*50 Domotec 6V із залізною головою в Одесі, 50 Domotec 6V із залізною головою за найнижчими цінами, Код товару 0372, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.