Інформація
Пошук

Купити Ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V

Виробник: Domotec
Модель: 2850

Короткий опис


Точна вага – це завжди важливо! Для зважування різних продуктів, серед яких м'ясо, риба, овочі, крупи, а також для вимірювання ваги сипких сумішей, мастик, деяких будівельних матеріалів традиційно використовуються ваги.... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 8
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Максимальна робоча температура (град.) - 40
Максимальна вага (кг) - 40
Матеріал платформи ваг - Пластик
Мінімальна робоча температура (град.) - -10
Тип ваг - Торговые
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
624.84грн.

8 шт або бiльше - 521.52грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Точна вага – це завжди важливо!

Для зважування різних продуктів, серед яких м'ясо, риба, овочі, крупи, а також для вимірювання ваги сипких сумішей, мастик, деяких будівельних матеріалів традиційно використовуються ваги. У більшості магазинів та торгових точок необхідно точно та швидко дізнатися вагу того чи іншого товару. Відмінним варіантом стануть якісні та функціональні електронні торгові ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V. Прилад чудово справляється зі своїми основними функціями та стане незамінним помічником у роботі.

Замовити ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V

Ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V

Функціональні можливості пристрою

Електронна вага від торгової марки Domotec оснащена калькулятором, що створює додаткову зручність при використанні пристрою в торгових точках. Прилад має два дисплеї (один для продавця, другий для покупця) по три табло, на кожному з яких відображається вся необхідна інформація про товар, що зважується (вага, ціна, вартість) – це спрощує процес продажів і економить час.

Особливості конструкції приладу

Корпус та платформа ваги моделі MS 266 від компанії Domotec виконаний з високоякісного міцного пластику. Під платформою знаходиться спеціальна петля під пломбу. Нижній корпус приладу оснащений чотирма регулювальними ніжками, за допомогою яких легко виставити терези під необхідний рівень. Пристрій даної моделі оснащений мембранною водонепроникною клавіатурою, завдяки чому прилад не боїться вологості та незначних перепадів температур.

Технічні характеристики ваг

Працює прилад ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V від електромережі (220 V) або вбудованого елемента живлення, потужність якого 6 V. Акумулятор може заряджатися в процесі роботи ваги (час повної зарядки – 10 годин). Прилад може працювати без електрики та підзарядки до двох тижнів (або до 24 годин безперервної роботи). Максимальною межею зважування є позначка 40 кг. Шкала поділу 5 г, що дозволяє досягти точності вимірювань.

Габарити та дизайн вимірювального приладу

Електронні ваги від ТМ Domotec відрізняються досить компактними розмірами (30*23*7 см) та невеликою вагою (3.5 кг) – за потреби ваги можна легко та швидко транспортувати. Крім функціональності та зручності використання, пристрій відрізняється лаконічним, стильним та сучасним дизайном – радуватиме око. Дисплеї з підсвічуванням не тільки добре виглядають, але й дуже практичні у використанні.

Переваги ваг ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V:

1.

Прилад від торгової марки Domotec поставляються у фірмовому картонному впакуванні із зручною ручкою для перенесення. Також у комплекті додається зарядний пристрій та інструкція з експлуатації.

2.

Ваги моделі ACS 40kg/5g MS 266 таруються. Прилад автоматично розраховує вартість покупки за ціною та масою. Додаткову зручність забезпечує функція підсумовування вартості кількох зважувань.

3.

Пристрій від ТМ Domotec вміє "запам'ятовувати" ціни на товари. Функціональність ваги забезпечує автоматичне встановлення нуля при кожному включенні приладу.

4.

Електронні ваги від компанії Domotec відрізняються споживаною потужністю під час бездіяльності до 1 W, у процесі зважування – до 5 W. Точність пристрою 3 кг – 1 г, 6 кг – 2 г, до 40 кг – 5 г.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Електронні ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V чудова модель для торгівлі!

Характеристики
Кількість у ящику 8
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Максимальна робоча температура (град.) 40
Максимальна вага (кг) 40
Матеріал платформи ваг Пластик
Мінімальна робоча температура (град.) -10
Тип ваг Торговые
Тип харчування Аккумулятор|Сеть 220 В
Тип управління Электронное

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V, Ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V оптом, Купити за найнижчою ціною Ваги ACS 40kg/5g MS 266 Domotec 4V в Одесі, Ваги ACS 40kg низьким цінам, Код товару 2850, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.