Інформація
Пошук

Купити Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec

Виробник: Domotec
Модель: 2150

Короткий опис


Якісні ваги – запорука вдалої торгівлі! Магазинам та торговим точкам, що займаються продажем овочів та фруктів, м'яса та риби, круп, випічки, солодощів та багато іншого, необхідні надійні та функціональні ваги. Відмінни... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 4
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Максимальна вага (кг) - 50
Матеріал платформи ваг - Нержавеющая сталь
Тип ваг - Торговые
Тип харчування - Аккумулятор|Сеть 220 В
Тип управління - Электронное
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
1 028.70грн.

4 шт або бiльше - 858.60грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Якісні ваги – запорука вдалої торгівлі!

Магазинам та торговим точкам, що займаються продажем овочів та фруктів, м'яса та риби, круп, випічки, солодощів та багато іншого, необхідні надійні та функціональні ваги. Відмінним вирішенням питання стануть Терези ACS 50kg/5g + pole 308 від перевіреної часом та сотнями задоволених покупців компанії Domotec.

Замовити ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec

Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec

Особливості конструкції приладу

Корпус пристрою від торгової марки Domotec – високоякісний первинний пластик, стійкий до незначних пошкоджень та подряпин. Під платформою розміщується петля під пломбу. Зручність користування забезпечується за рахунок наявності 4 регулювальних ніжок, які легко виставляються під будь-який рівень.

Функціональні можливості ваг

Модель ACS 50kg/5g + pole 308 від ТМ Domotec двосторонній дисплей з підсвічуванням (з одного боку для продавця, з іншого боку – для покупців), по 3 табло (з кожного боку відображається вага та ціна товару, кінцева вартість покупки).

Технічні характеристики пристрою

Торгова вага ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec модно використовувати для зважування товарів вагою до 50 кг. Шкала поділу 5 г дозволяє отримати точні дані. Прилад може заряджатися від електромережі (220 V) або працювати автономно від вбудованого елемента живлення (6 V).

Зовнішній вигляд ваг та габарити

Пристрій від компанії Domotec відрізняється досить компактними розмірами та невеликою вагою – ваги можна без проблем переміщати з місця на місце або перевозити за потреби. Стильний, лаконічний та сучасний дизайн приладу підніматиме настрій та радуватиме око.

Переваги ваг ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec:

1.

Ваги від торгової марки Domotec можуть "запам'ятовувати" ціни на товари, що робить процес обслуговування покупців швидшим та комфортнішим.

2.

Функція тарування допоможе швидко і просто дізнаватися точну вагу, наприклад, сипких сумішей, рідких речовин без урахування ваги ємності, в якій він знаходиться.

3.

Пристрій компанії Domotec можуть працювати автономно (на вбудованому акумуляторі ємністю 6 V) до двох тижнів, що зручно, коли поруч немає розетки.

4.

Купуючи товар від надійного виробника Domotec, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на несподіваний ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec – відмінне рішення для магазинів та торгових точок.

Характеристики
Кількість у ящику 4
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Максимальна вага (кг) 50
Матеріал платформи ваг Нержавеющая сталь
Тип ваг Торговые
Тип харчування Аккумулятор|Сеть 220 В
Тип управління Электронное

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec, Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec оптом, Купити за найнижчою ціною Ваги ACS 50kg/5g + pole 308 Domotec в Одесі, Ваги ACS 50kg/5g + низьким цінам, Код товару 2150, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.