Інформація
Пошук

Придбати Калькулятор KK 568

Модель: 2444

Короткий опис


Калькулятор Kenko KK-568A, брелок, чохол-футляр, звук, 8 розрядний, розміри 97*58*12 мм Калькулятор для дому, школи, офісу Kenko 328/568 є дуже компактним цифровим приладом для виконання математичних підрахунків. Особлив... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 500
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Вид - Карманный
Довжина (мм) - 100
Розрядність - 8
Тип - Простой калькулятор
Колір - Черный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
27.47грн.

500 шт або бiльше - 22.96грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 500або більше 22.96грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Калькулятор Kenko KK-568A, брелок, чохол-футляр, звук,
8 розрядний, розміри 97*58*12 мм

Калькулятор для дому, школи, офісу Kenko 328/568 є дуже компактним цифровим приладом для виконання математичних підрахунків. Особливість цього калькулятора в тому, що вони виготовлені у вигляді брелока. Ви можете прикріпити його до ключів, і точно знати, що будь-якої миті калькулятор опиниться під рукою, Ви не забудете його вдома, або в іншій сумці, адже ключі Ви завжди носите з собою.
Кишеньковий калькулятор 328/568 працює від сонячної енергії, а також може працювати від батареї AG10, що замінюється. Для економії витрати живлення є функція автовимкнення, пристрій вимкнеться самостійно після певного часу бездіяльності.
Калькулятор має 8-розрядний рідкокристалічний дисплей, з великими чіткими цифрами. Додатково є музичний супровід Ваших дій, який вмикається спеціальною кнопкою. За допомогою такого кишенькового обчислювального пристрою Ви зможете виконувати прості математичні операції: підсумовувати, віднімати, ділити та множити. Також можна обчислювати відсоток та витягувати квадратний корінь із числа. Є пам'ять на значення під час розрахунків.
Калькулятор виготовлений з чорного пластику, кнопки прозорі, з підсвічуванням, добре видно навіть при поганому освітленні. Калькулятор Kenko допоможе Вам з будь-якими нескладними підрахунками в межах 8 розрядів, за його допомогою Ви зможете спланувати майбутні покупки, порахувати витрати своїх фінансів за день або місяць, заповнити податкову декларацію, школярі та студенти можуть носити його із собою на навчання тощо. .
Лицьову частину з дисплеєм та кнопками прикриває пластикова кришка на клямці. Вона убереже пристрій від попадання всередину корпусу вологи, від пошкоджень, ударів, а також захистить від пилу та випадкових натискань.

Характеристики калькулятора:
- дисплей на 8 розрядів,
- пластиковий корпус із кришкою,
- музична функція,
- живлення від звичайної сонячної батареї,
- Розміри 97 * 58 * 12 мм.

Характеристики
Кількість у ящику 500
Стан Новое
Країна виробник Китай
Вид Карманный
Довжина (мм) 100
Розрядність 8
Тип Простой калькулятор
Колір Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Калькулятор KK 568, Калькулятор KK 568 оптом, Купити за найнижчою ціною Калькулятор KK 568 в Одесі, Калькулятор KK 568 за найнижчими цінами, Код товару 2444, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.