Інформація
Пошук

Купити Указка LASER GREEN 5IN1

Модель: 1114

Короткий опис


Лазерна указка з насадками 5в1 LASER GREEN Зелена лазерна указка це маленький пристрій, що на вигляд нагадує ручку, створює не тільки яскраву точку на спрямованому предметі, але і видимий всім навколишнім промінь до 10 к... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Кількість в упаковці - 25
Вага (г) - 300
Дальність світіння (м) - 15000
Максимальна довжина хвилі випромінювання (нм) - 450
Матеріал - Металл
живлення - Аккумулятор
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
141.75грн.

100 шт або бiльше - 118.26грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Лазерна указка з насадками 5в1 LASER GREEN

Зелена лазерна указка це маленький пристрій, що на вигляд нагадує ручку, створює не тільки яскраву точку на спрямованому предметі, але і видимий всім навколишнім промінь до 10 км в довжину.

Зелена лазерна вказівка потужний лазер, лазерний вказівник Лазерна вказівка - портативний генератор електромагнітних хвиль видимого діапазону у вигляді вузькоспрямованого променя. На відміну від звичайних лазерів червоного кольору, які проектують лише маленьку точку на предметі, ручка - указка створює яскраву точку на спрямованому предметі, і видимий всім навколишнім промінь до 15 км завдовжки. Зелений лазерний промінь відмінно і, особливо ефектно, видно у сутінках, вночі та/або тумані.

Високотехнологічний подарунок - лазерний промінь можна використовувати в якості вказівки для викладання, а також, на різноманітних презентаціях, тренінгах, семінарах і т. д., т. к., лазер відмінно видно, навіть на яскравих екранах; астрологічних цілях, для вивчення нічного неба, т. к. за допомогою лазера, легко можна вказати, на зірку, що цікавить Вас; як покажчик свого місцезнаходження на місцевості, при всіляких походах, експедиціях, т. к. по проеціруемому променю, легко можна визначити, звідки він бере свій початок; дослідних цілях; процесі здійснення будівельних робіт; якість прицілу для зброї; для інших цілей.

Увага , не спрямовуйте лазер у вічі, зберігайте від дітей, не розбирайте лазерну указку, крім як з метою встановлення батарейок! Виробник настійно рекомендує: виймати батарейки з указки, коли вона не використовується; не утримувати кнопку увімкнення лазера довше 2 хвилин.

Цей незабутній подарунок упакований у футляр, обшитий чорною замшею, всередині якого, у спеціальному замшевому ложементі розміщується указка, дві батарейки типу ААА виглядає дуже презентабельно.

Характеристики:

  • Довжина хвилі: 532 nm
  • Температура зберігання: -10-50 °С.
  • Робоча напруга: 3V.
  • Живлення: 2 батареї типу ААА (входять до комплекту).
  • Бачний всім навколишнім промінь до 10 км завдовжки.
  • Матеріал: корпус - високоякісний анодований алюміній з відведенням тепла, залізо, електронні компоненти (металевий корпус у вигляді ручки).
  • Розміри вказівки:
  • довжина ручки – указки: 16 см;
  • діаметр: 15 см.

Комплектація:

  • 1х указка
  • 5х насадка
  • 2х батареї ААА
  • 1х футляр для зберігання
  • 1х упаковка.
Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Кількість в упаковці 25
Вага (г) 300
Дальність світіння (м) 15000
Максимальна довжина хвилі випромінювання (нм) 450
Матеріал Металл
живлення Аккумулятор
Колір Зеленый
Колір корпусу Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Указка LASER GREEN 5IN1, Указка LASER GREEN 5IN1 оптом, Купити за найнижчою ціною Указка LASER GREEN 5IN1 в Одесі, Указка LASER GREEN 5IN1 за найнижчими цінами, Код товару 1114, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.