Інформація
Пошук

Купити Face Cleaner прилад для чищення обличчя

Модель: 4394

Короткий опис


Вакуумний очищувач пор обличчя Face Cleaner / Pore Cleaner / прилад для чищення пор обличчя Spot Cleaner - вакуумний очисник пор. М'яке та дбайливе чищення шкіри в домашніх умовах Вакуумне чищення дозволяє швидко та ефе... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
83.23грн.

200 шт або бiльше - 64.78грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Вакуумний очищувач пор обличчя Face Cleaner / Pore Cleaner / прилад для чищення пор обличчя

Spot Cleaner - вакуумний очисник пор. М'яке та дбайливе чищення шкіри в домашніх умовах

Вакуумне чищення дозволяє швидко та ефективно усунути чорні крапки зі шкіри обличчя та тіла. Прилад наче магніт притягує до себе всі забруднення. Вакуумне чищення також дозволяє абсолютно безболісно видалити зі шкіри прищі та вугри.

Наша шкіра насамперед виконує захисну функцію, будучи захисним бар'єром для внутрішніх органів та тканин. Гарний та доглянутий шкірний покрив може бути гордістю, з естетичної точки зору.

Весь шкірний покрив людини усіяний сальними залозами, які оберігають шкіру від пересихання. Епідерміс потребує постійного очищення. Пил, частинки косметичних засобів, секрет, що виробляється сальними залозами - все це закупорює пори і може стати причиною появи вогнища запалення, вугрів та прищів. Періодично кожна жінка відвідує косметолога для проведення глибокого чищення шкірного покриву обличчя, ця процедура потребує певної періодичності та чималих витрат. Вакуумний прилад Spot Cleaner - ось що потрібно кожній жінці, що стежить за собою. Це чудовий пристрій для домашнього користування, який м'яко та дбайливо очистить пори від закупорки та поверне шкірі здоров'я та красу.

Регулярно проводячи маніпуляції з приладом Spot Cleaner, Ви повернете шкірі можливість нормально дихати, покращаться обмінні процеси, активізується природне вироблення колагену та еластину, відновиться пружність шкіри, усунуться вікові прояви та процес в'янення зменшить свою швидкість.

Працює прилад від батарейки, що дозволяє його брати з собою в будь-яку поїздку, має невеликі розміри, тому може добре поміститися в косметичку. Принцип його роботи дуже простий, достатньо спрямувати насадку у бік проблемної ділянки, включити перемикач і подібно до пилососу цей невеликий пристрій видалить весь бруд і жирові пробки з кожної пори.

Слід зазначити, що дія Спот Клінер абсолютно безпечна. Він не травмує шкіру, не чинить руйнівного впливу на клітинні мембрани, але перш ніж використовувати прилад обов'язково вивчіть інструкцію.

Пристрій підходить для різних типів шкіри, ним можуть користуватися як жінки, так і чоловіки різного віку. Spot Cleaner пройшов клінічні випробування, в ході яких було виявлено, що в 99% випадків прилад повністю позбавив вугрів і чорних крапок, у 96% - зміцнив тургор шкіри та підвищив її еластичність, у 98% - перетворив колір обличчя. Його безпека та висока ефективність підтверджені сертифікатами якості.

Основні властивості

При регулярному застосуванні прилад Спот Клінер забезпечує наступні результати:

  • Поліпшення циркуляції крові у шарах дерми;
  • Очищення пір від сальних пробок та забруднень;
  • Усунення чорних крапок, вугрової висипки та прищів;
  • Відлущування ороговілих клітин;
  • Нормалізація обмінних процесів у клітинах шкіри;
  • Активізація природного вироблення колагену та еластину;
  • Виведення токсинів та інших корисних речовин із клітин шкірного покриву.

Комплектація

  • Ваккумний очищувач – корпус виконаний із міцного високоякісного пластику. Працює від 1 батареї АА.
  • Пластикова насадка - виготовлена з високоякісного гіпоаллегрненного пластику.

Верхній шар епідермісу обличчя людини виконує відразу кілька функцій: захищає дерму від інфікування бактеріями та контролює продукування особливого секрету сальними залозами. Відсутність належного догляду за шкірою під впливом негативних зовнішніх факторів сприяє забрудненню та закупорюванню пір особи, які спричиняють виникнення акне та вугрової висипки. Захистити шкірний покрив від зазначених проблем, гарантувати свіжий вигляд обличчя та відновити роботу сальних залоз стало можливим завдяки вакуумному апарату Spot Сleaner для чищення обличчя від вугрів, прищів та акне в домашніх умовах.

Spot cleaner - це інноваційна розробка, що гарантує якісну чистку дерми від зайвого шкірного сала, що накопичилося в ній, і забруднень іншого роду. Відмінними рисами зазначеного вакуумного апарату від іншого косметологічного обладнання є безпека та можливість щоденного використання.

Переваги Spot cleaner та функції Спот Клінер Різноманітність вибору косметологічних послуг дозволяє проводити поверхневе та глибоке чищення шкіри з використанням сучасних методів та апаратури. Як правило, в основу кожного методу входить використання певних кислот та мікрочастинок, що підвищують ризик травмування дерми, сприяє ранньому старінню, виникненню сухості з лущенням. Вакуумна апаратура Спот Клінер впливає на шкіру трохи інакше. Головна робоча поверхня чистить шкіру як насос, що зводить ризик травмування до нуля та сприяє підвищенню тонусу та пружності дерми.

Достоїнства вакуумного очищувача пір Spot cleaner сприяє підвищенню циркуляції крові нормалізує обмінні процеси підвищує виробництво колагену і еластину очищає дерму від чорних крапок, сального закупорювання і камедонів сприяє знищенню омертвілого поверхневого шару виводить шлаки, токсини та інші ner свідчать що про високу результативність приладу. Spot cleaner – це апарат схвалений дерматологами та МОЗ. Може застосовуватися для будь-якого типу шкіри, у тому числі чутливої.

Інструкція по роботі з Spot cleaner:

Все дуже просто. Для того, щоб почати чистку шкіри, достатньо піднести вакуумний “насосик” до проблемної зони та включити апарат у мережу. Висмоктування шлаків з токсинами та очищення дерми проводитиметься автоматично, без втручання споживача. Вам залишається спостерігати за процесом та захоплюватися здоровим сяйвом шкіри. Після відновлення дихання шкіри відбувається активізація обмінних процесів та безперешкодне насичення її поживними речовинами.

Результати клінічних досліджень

Апарат для вакуумного чищення Spot cleaner пройшов неодноразове тестування, яке довело стовідсоткову безпеку та результативність чищення проблемної шкіри. Які беруть участь в експерименті 1000 пацієнтам вдалося досягти наступних результатів:

  • 99% помітили зникнення камедонів із чорними точками;
  • 99% відзначили підвищену еластичність та пружність дерми;
  • 99% відзначили зміну тону обличчя у бік молодого.

Легкість та простота застосування апарату, його безпека та стовідсоткова ефективність викликало захоплення у користувачів. Унікально те, що апарат можна використовувати щодня, чого не можна сказати про інші косметологічні процедури.

10 переваг очищувача Spot cleaner:

  • Можливість використання апарату із паралельним застосуванням інших косметологічних засобів для очищення шкіри;
  • Прилад простий у догляді; можлива дезінфікація;
  • Ризик інфікування дерми зведено до нуля, чого не можна сказати про аналоги;
  • Апарат рекомендований для застосування як чоловіків, так і для жінок;
  • Можливе лікування підлітків від акне та вугрової висипки;
  • Препарат має лімфодренажну та тонізуючу дію;
  • Високі якісні характеристики апарату дозволяють використовувати його в приміщеннях з високою вологістю;
  • Відсутній період реабілітації через неможливість травми;
  • Позитивні відгуки споживачів доводять безпеку та ефективність.

Протипоказання при використанні Спот Клінер

  • Запальні процеси шкіри у гострому періоді;
  • Проблеми зі згортанням крові;
  • Купероз злоякісні пухлинні дерми.

Правила застосування:

  • Перед використанням вакуумного апарату рекомендовано провести чищення дерми від косметичних засобів та інших забруднень шкіри;
  • Наступним кроком є харчування шкірного покриву кремом відповідно до типу шкіри;
  • Препарат має бути із категорії щоденного користування;
  • Після проведення зазначених процедур піднесіть вакуумний «насосик» до проблемної зони та увімкніть його до мережі;
  • Під час проведення процедури рекомендовано одночасне масажування протягом 10-15 хвилин;
  • Після завершення промийте обличчя водою кімнатної температури.

Практичні відгуки про використання Спот Клінер свідчать про його результативність. Для отримання максимального ефекту рекомендовано використання вакуумного апарату курсом 2-3 тижні з дводенними перервами.

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Face Cleaner прилад для чищення обличчя, Face Cleaner прилад для чищення обличчя оптом, Купити за найнижчою ціною Face Cleaner прилад для чищення обличчя в Одесі, Face Cleaner прилад для чищення обличчя за найнижчими цінами, Код товару 4394, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.