Інформація
Пошук

Купити Slimm Lift women

Модель: 2354

Короткий опис


Опис Білизна Slim Lift Aire - це справжня знахідка для жінок, які мріють про привабливу фігуру, але не мають часу займатися собою. Slim Lift - це не просто звичні шорти, що зволікають, їх основна відмінність у тому, що к... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 60
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
277.57грн.

60 шт або бiльше - 216.07грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Опис

Білизна Slim Lift Aire - це справжня знахідка для жінок, які мріють про привабливу фігуру, але не мають часу займатися собою.

Slim Lift - це не просто звичні шорти, що зволікають, їх основна відмінність у тому, що коригуючи фігуру від середини стегна до талії вони не залишають вище і нижче неапетитних складок. Силует Слім Енд Ліфт — це жіноча білизна, що коригує, яка облягає і м'яко стискає від лінії під грудьми і до колін.

Навряд чи хтось із нас здатний без сумнівів назвати своє тіло досконалим. Недоліки фігури є практично кожен. І що ж нам робити, якщо ми «не у формі», а виглядати потрібно надзвичайно?

Просто — купити собі коригуючу білизну Силует Слім Енд Ліфт (Slim Lift), одягнути — і побачити, як змінилася, підтягнулася, пострункішала фігура.

Склад: 80% нейлон, 20% спандекс (дихаючий, приємний для тіла матеріал, бавовняний шар позбавить зайвої вологи)

Слім енд Ліфт зміцнює, піднімає і робить плоскими всі зайві опуклості вашого тіла. Шорти Слім енд Ліфт коригує фігуру, зменшуючи об'єм на 3-4 см і лише у тих місцях, де це необхідно.

З Силует Слім-енд-Ліфт Ви сховаєте всі безформні та в'ялі складки шкіри, і ваше тіло буде виглядати пружним та міцним. Секрет в унікальній конструкції Силует Слім-енд-Ліфт, що поєднує форму та функцію. Шорти, що стягують, Силует Слім-ен-Ліфт додадуть бездоганну форму вашому тілу.

Секрет такого ефекту в тому, що вставка ззаду притискає всі жирові складки, які можуть бути помітні.

До того ж у цих шортах є невидимий силует-пояс, завдяки якому вони сидять зручно та надійно. Трикутні вставки, які притискають живіт і роблять його таким плоским та міцним.

Слім енд Ліфт надає форму і сідницям, стискаючи та підтримуючи їх знизу. Вони підкреслюють привабливість ваших сідниць, не роблячи їх плоскими.
Секрет у подвійній ребристій вставці у формі літери U, яка миттєво підтягує ваші сідниці та надає їм форми.

Slim and Lift також вирішує проблему стегон. Slim and Lift надає їм форму за допомогою спеціальних смужок, які підтримують не тільки зовнішню частину стегна, але і внутрішню. Воно позбавлене якихось кісточок і бретелек

Ці шорти містять м'який нейлон і лайкру, тому вони щільно прилягають до тіла, але не ускладнюють рух і не зміщуються при зміні положення тіла. Вони не сповзуть униз і фіксуються завдяки невидимому наколіннику. Адже це так важливо, коли Ви постійно рухаєтеся, постійно сідаєте і встаєте. До того ж шорти Slim-n-Lift мають пояс, який сам знаходить найвужче місце і стискає його так, що ви вмить отримуєте осину талію. Шторти Slim-n-Lift, що стягують, зроблені з шовковистого нейлону, еластичної лайкри і 100% - дихальної бавовни. Коли шорти на Вас, ви їх зовсім не відчуваєте, вони дуже комфортні.

РОЗМІРИ:

ОБ'ЄМ СТЕГОН

S: 71 - 86 cm

M: 78 - 92 cm

L: 83 - 101 cm

XL: 89 - 110 cm

XXL: 103 - 124 cm

XXXL: 148 - 158 cm

Характеристики
Кількість у ящику 60
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Slimm Lift women, Slimm Lift women оптом, Купити за найнижчою ціною Slimm Lift women в Одесі, Slimm Lift women за найнижчими цінами, Код товару 2354, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.