Інформація
Пошук

Купити Масажер космодиск 2

Модель: 0527

Короткий опис


Космодиск – це простий та високоефективний терапевтичний пристрій, при захворюваннях опорно-рухового апарату, який зменшує або повністю знімає Космодиск - це ефективне, пройшли клінічні випробування і визнаний у всьому с... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 50
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Область масажу - Вся спина
Колір - Белый
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
97.99грн.

50 шт або бiльше - 76.26грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 50або більше 77.08грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Космодиск – це простий та високоефективний терапевтичний пристрій, при захворюваннях опорно-рухового апарату, який зменшує або повністю знімає
Космодиск - це ефективне, пройшли клінічні випробування і визнаний у всьому світі пристрій. Ви можете проходити лікування з Космодиском без прийняття будь-яких лікарських препаратів. Космодиск не викликає побічних ефектів і може застосовуватися разом з іншими терапевтичними методами традиційної та альтернативної медицини.
Ми рекомендуємо Космодиск тим людям, які мають схильність до болю в спині, наприклад, вагітним жінкам, водіям, людям із сидячою роботою, людям, зайнятим тяжкою фізичною працею.
Космодиск складається з еластичної пластмасової стрічки (66х4 см) з 42 увігнутими ребрами шириною 1 см, висотою по краях 6 мм, а в середині 3 мм. Окремий, більш короткий сегмент (10х4 см) використовується для шийного відділу хребця, попереку та суглобів. Він надягається ребристою стороною на хребет або суглоби і прикріплюється тонкими гумовими стрічками.
Довжину можна регулювати зростання пацієнта. Діє виключно завдяки своїй формі. Його форма, що нагадує хребет, купує больовий синдром, механічно впливаючи безпосередньо на м'яз, що спазмується. Крім того, між Космодиском та тілом виникає температурна реакція, що сприяє зменшенню болю та покращенню мікроциркуляції крові. Ця форма забезпечує найбільш оптимальний фізіологічний вплив на нейро-рефлекторні больові зони. Спеціальний м'який матеріал здатний прийняти суглоб або конфігурацію хребта, в результаті здійснюється надійний контакт зі шкірою в дію.

Складається з 2 частин: довгою для хребта та короткою для попереку та суглобів.

Космодиск забезпечує:
•Тимчасове або повне звільнення від болю при постійному носінні.
•Зручність, гнучкий, не обмежує руху.
•Ефективне лікування без медикаментів.
•Не викликає побічних ефектів.
•Легок у використанні, можна носити як під, так і поверх одягу.
•Повністю регулюється.
•Результати багатьох досліджень говорять про позбавлення болю в спині в 80% випадків.
•Має міжнародні нагороди - золоті медалі EUREKA та премію Оскар за унікальність винаходу.

Ми рекомендуємо Космодиск тим людям, хто найбільше розташований до болю в спині, наприклад, вагітним жінкам, водіям, людям із сидячою роботою, різноробом… Вам нема чого втрачати крім болю в спині!
КОМПЛЕКТ ПОСТАЧАННЯ: набір містить 2 пристрої — більш довгий («ДОВГИЙ «КОСМОДИСК») призначений для хребта, короткий («КОРОТКИЙ «КОСМОДИСК») — для попереку та шиї, ліктьових, плечових, колінних, гомілковостопних, тазостегнових суглобів.
Які показання для застосування Космодиску?
Артрити (остеоартрити)
Артрози (остеоартрози)
Хвороба Бехтерєва (анкілозуючий спондиліт)
Больові синдроми в області спини, попереку, суглобів чи шиї
Біль у хребті, попереку, лопатках, м'язах спини
Болі у спині при вагітності
Бурсит
Остеохондроз
Сколіоз хребта
Радикуліт
Відкладення солей
Періартрит
Періартроз
Поліартрити
Спондилоартрит
Тендиніт (тендиноз)
Хвороба Форестьє
Плексіт
Лігаментоз
Подагра
Протрузія
Грижа міжхребцевого (міжхребцевого) диска
Розтягнення зв'язок
Забиті спини
Міозит
Спондильоз
Спондилолістез
Спондиліт
Епікондиліт
Остеопороз
Стану після операцій
Стану після травм
Стан після переломів.

Найбільш поширені питання про Космодіск
Коли цей пристрій необхідно використовувати?
Надягніть Космодиск відразу, як тільки відчуєте біль. Рекомендуємо застосовувати його протягом 10-20 днів, щонайменше 3 години на день. Припиняють використання Космодиску, коли біль зменшиться або повністю зникне. Підходить для профілактики болю у спині.
Коли я відчую першу реакцію?
Вона проявить себе почуттям теплоти та ніжним поколюванням вже за кілька годин застосування.
Якою є ефективність даного приладу?
Результати клінічних досліджень у Росії та інших країнах довели, що 80% людей Космодиськ допомагає зменшити біль у спині. Його можна застосовувати з іншими методами сучасної та традиційної медицини. Він не має жодних побічних явищ.
Хто може користуватися Космодіском?
Він ідеальний для сім'ї. Від болю в спині страждають як літні, так і молоді люди, чоловіки та жінки, незалежно від зросту. Її жертвою може стати кожен із нас, і тому Космодіском може користуватися кожен, тим більше, що цей прилад можна відрегулювати та підігнати для будь-якої спини. Дослідження довели, що біль у спині з'являється у 85% людей, особливо у вагітних жінок, водіїв, тих, хто працює в основному сидячи, у робітників, які займаються фізичною працею… Таким людям профілактика захворювань опорно-рухового апарату необхідна.
Як довго діє Космодіск?
Його можна застосовувати протягом необмеженого часу, тому що він діє без допомоги класичних джерел енергії (батарейки, магніти тощо). Ви можете використовувати Космодиск у будь-яких ситуаціях: у дорозі, на роботі, роблячи покупки тощо. Він завжди допоможе вам протягом довгих років.
Який розмір Космодиску?
Розмір Космодиску універсальний. Завдяки еластичним стрічкам можна легко регулювати його величину так, щоб людина відчувала себе абсолютно комфортно.
Що входить у комплект Космодиск?
У комплект із Космодиском входять два пристрої:
Довге - призначене для хребта
Коротке - для попереку та шиї, коліна, гомілки.
Космодиск можна поєднувати з іншими методами сучасної та традиційної медицини. Він не має жодних побічних явищ.
Як показали дослідження, проведені в Російському науковому центрі відновлювальної медицини та курортології, лікувальний пристрій Космодиск можна рекомендувати для більш активного використання в клінічній практиці, а також розглядати його як ефективний метод домашньої фізіотерапії пацієнтів із захворюваннями суглобів та хребта, особливо при больових синдромах.
Виробництво - Словенія.

Характеристики
Кількість у ящику 50
Стан Новое
Країна виробник Китай
Область масажу Вся спина
Колір Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Масажер космодиск 2, Масажер космодиск 2 оптом, Купити за найнижчою ціною Масажер космодиск 2 в Одесі, Масажер космодиск 2 за найнижчими цінами, Код товару 0527, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті