Інформація
Пошук

Купити Обруч HULA HOOP

Модель: 0515
топ продажів

Короткий опис


Краса і здоров'я! Красива, струнка та підтягнута постать – це не лише про красу, а й про здоров'я. Щоб тримати себе у формі, необхідно комплексно підходити до цього питання: правильно харчуватися, позбавитися шкідливих ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 12
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
359.57грн.

12 шт або бiльше - 300.12грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 12або більше 302.58грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Краса і здоров'я!

Красива, струнка та підтягнута постать – це не лише про красу, а й про здоров'я. Щоб тримати себе у формі, необхідно комплексно підходити до цього питання: правильно харчуватися, позбавитися шкідливих звичок, займатися спортом. Якщо немає часу чи можливості відвідувати зал – це не страшно! Можна ефективно займатися у домашніх умовах. Відмінним придбанням для тренувань стане обруч HULA HOOP.

Обруч HULA HOOP

Користь обруча

По всій внутрішній поверхні обруча HULA HOOP розташовано 35 спеціальних виступів (серед яких 14 знімних кульок, що обтяжені магнітами). Завдяки виступам надається сприятливий вплив на організм (поліпшується робота внутрішніх органів, знімається біль, підтримується імунітет). А магнітними кульками створюється магнітне поле, що позитивно впливає на кровоносну систему – клітини організму збагачуються киснем.

Ефективність тренувань

Масажний обруч HULA HOOP дозволяє тренувати різні групи м'язів, наприклад, прямі та косі м'язи черевного преса. За допомогою цього тренажера, Ви зможете спалювати підшкірний жир на проблемних ділянках тіла (тварин, стегна, талія) – важливий крок на шляху до ідеальної фігури. У комплекті з правильним харчуванням, налагодженим режимом сну та іншими видами активності, обруч допоможе скинути надмірну вагу, почуватися набагато краще.

Підходить для дітей

Обруч HULA HOOP можна використовувати як для дорослих, так і для дітей. При правильному підході, для дитини такі тренування з обручем також корисні – розвиватиме вестибулярний апарат, відчуття ритму, розтяжку, гнучкість та координацію руху.

Особливості конструкції

Розбірна конструкція масажного обруча робить його портативним та компактним у складеному вигляді. Він складається з 7 однакових за вагою та довжиною сегментів, швидко, легко, просто розбирається та збирається, поміщаючись у невелику коробку (не займе багато місця у Вашому будинку).

Переваги обручу HULA HOOP:

1.

При регулярних тренуваннях ефективно спалюються зайві калорії, а живіт зменшується.

2.

Оптимальне рішення для тих, кому не вистачає часу на відвідування фітнес-клубу чи тренажерного залу.

3.

Простий у використанні та ефективний тренажер за розумні гроші.

4.

Масажний обруч HULA HOOP стане чудовим придбанням для себе чи подарунок.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

З обручем HULA HOOP Ви чудово почуватиметеся і чудово виглядатимете!
Характеристики
Кількість у ящику 12
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Обруч HULA HOOP, Обруч HULA HOOP оптом, Купити за найнижчою ціною Обруч HULA HOOP в Одесі, Обруч HULA HOOP за найнижчими цінами, Код товару 0515, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.