Інформація
Пошук

Купити Навушники MDR XB 450 (Арт: 5185/3370)

Виробник: Mdr
Модель: 5185

Короткий опис


Зовнішній вигляд, збирання, якість матеріалів Sony MDR-XB450AP є класичними накладними навушниками. Основних матеріалів у конструкції два - метал і пластик. З пластику виконана переважна більшість елементів, каркас чаш в... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Виробник - Mdr
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид навушників - Накладные
Довжина кабелю (м) - 1.2
Максимальна частота, що відтворюється (Гц) - 20000
Матеріал амбушюру - Поролон
Мінімальна частота, що відтворюється (Гц) - 20
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
160.72грн.

100 шт або бiльше - 125.05грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 100або більше 125.87грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Зовнішній вигляд, збирання, якість матеріалів

Sony MDR-XB450AP є класичними накладними навушниками. Основних матеріалів у конструкції два - метал і пластик. З пластику виконана переважна більшість елементів, каркас чаш виконаний з алюмінію. Причепитися переважно нема до чого, сильних скрипів і люфтів немає, в руках Sony MDR-XB450AP відчуваються як якісний продукт.

Ергономіка

Модель позиціонується як портативне рішення для використання на вулиці, це можна простежити як за наявністю мікрофона і пульта дистанційного керування для портативних пристроїв, так і по довжині кабелю в 1,2 м. На голові пристрій сидить чіпко за рахунок чималої притискної сили пластикового оголов'я

Чаші Sony MDR-XB450AP обертаються на 90 градусів, дозволяючи транспортувати модель з великою зручністю, а рельєфна кругова поверхня не збирає відбитки пальців і подряпини.

Амбушюри мають досить щільну структуру і наповнювач, але при цьому легко приймають форму вушної раковини. Загальні розміри оптимальні для накладних навушників, ніякого дискомфорту немає.

Кабель використовується типу "локшина" з невеликими вертикальними поглибленнями, що зводить нанівець сплутування. Виделка Г-подібна з 4-ма контактами.

Звучання

За звук у навушниках відповідають динамічні 30-мм випромінювачі з неодимовими магнітами. Якщо ви любите потужний бас, ця модель створена для вас. Низькі частоти дуже глибокі, опрацьовані та всепоглинаючі. Модель розроблена не для аудіофіла, і це ясно відразу, так що не будемо вдаватися до подробиць прослуховування тестових записів на прикладі Prime Test CD.

Мікрофон, пульт ДК

Sony MDR-XB450AP оснащуються пультом дистанційного керування та мікрофоном, за допомогою чого можна відповідати на дзвінки та керувати плеєром, не дістаючи смартфон. Підтримуються пристрої на операційних системах Android, iOS та Blackberry OS. Всеспрямований мікрофон чудово справляється зі своїм завданням, голос передається чітко і голосно, чому також сприяє близьке прихильність до чаш.

Підсумки

Sony MDR-XB450AP – непогане рішення для тих слухачів, які віддають перевагу акцентованому на низьких частотах звучання. Серед плюсів варто також відзначити яскравий дизайн, металеві чаші, зручне розташування пульта дистанційного керування та мікрофона. Вартість моделі зовсім не викликає питань і цілком виправдана. Для вулиці таке рішення підійде чудово.

Характеристики
Кількість у ящику 100
Виробник Mdr
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид навушників Накладные
Довжина кабелю (м) 1.2
Максимальна частота, що відтворюється (Гц) 20000
Матеріал амбушюру Поролон
Мінімальна частота, що відтворюється (Гц) 20
Опір (Ом) 32
Тип кріплення Оголовье
Тип призначення Наушники
Тип підключення Проводные
Тип роз'єму mini jack 3.5 мм
Форма роз'єму Прямой
Колір Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Навушники MDR XB 450 (Арт: 5185/3370), Навушники MDR XB 450 (Арт: 5185/3370) оптом, Купити за найнижчою ціною Навушники MDR XB 450 (Арт: 5185/3370) в Одесі Арт: 5185/3370) за найнижчими цінами, Код товару 5185, Виробник: Mdr

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті