Інформація
Пошук

Відлякувач Pest Repelling Aid (RIDDEX)

Модель: 1669
топ продажів

Короткий опис


Відлякувач універсальний Pest Repeller Aid RIDDEX Одна лише думка про можливе сусідство з комахами чи гризунами викликає у більшості з нас огиду. Що вже говорити, коли з цією проблемою людині доводиться стикатися віч-на-... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Кількість ламп (шт.) - 2
Матеріал корпуса - Пластик
Призначення пастки/відлякувача - От всех видов насекомых
Площа дії (кв.м) - 30
Потужність (Вт) - 5
Застосування - Внутри помещения
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
70.52грн.

100 шт або бiльше - 59.04грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Відлякувач універсальний Pest Repeller Aid RIDDEX


Одна лише думка про можливе сусідство з комахами чи гризунами викликає у більшості з нас огиду. Що вже говорити, коли з цією проблемою людині доводиться стикатися віч-на-віч… Щура і миші, що розбігаються по кутах, таргани і мурахи, що облюбували кухню, комори, що набридливо дзижчать ночами, не тільки вносять у наше звичне життя дискомфорт і загострюють почуття гидливості, але й десятки небезпечних хвороб. Сверблячка від укусу комара – лише квіточки. «Ягідки» у вигляді поліомієліту, сальмонельозу, інфекційного гепатиту, туберкульозу, правця, прокази приносять таргани, а щури та миші є переносниками чуми та сказу.


Травляння комах і гризунів різними токсичними засобами, нехай навіть найефективнішими, не дозволяє позбутися їх назавжди. Більше того, застосування гелів, таблеток, порошків та розпилювачів найчастіше виявляється небезпечним для здоров'я людини та домашніх вихованців. А винищувати шкідників власноруч наважиться далеко не кожен. Та й спосіб цей украй не ефективний, враховуючи швидкість розмноження гризунів та комах.


Пропонуємо до вашої уваги інноваційний відлякувач шкідників репеллер RIDDEX! Екологічно безпечний і абсолютно нешкідливий для людей та домашніх вихованців пристрій боротьби з гризунами та комахами!
В даний час широку популярність набув ультразвуковий відлякувач. Але принцип дії репелера Riddex інший.
Електронний відлякувач гризунів і комах включається в розетку з напругою 220 V, створюючи навколо себе поле, умови проживання в якому нестерпні для шкідників. Ріддекс, що відлякує пристрій, використовує можливості існуючої в приміщенні електропроводки, перетворюючи її в гігантський репелер, який набагато ефективніший, ніж ультразвуковий відлякувач! Площа впливу, що покривається репеллером, перевищує 200 м.кв. Тоді як ультразвук діє лише в межах однієї кімнати.
За своєю ефективністю електронний відлякувач Riddex не має рівних! Це найкращий засіб від тарганів, щурів та мишей!

Переваги використання репеллера Riddex:
Висока ЕФЕКТИВНІСТЬ. Як відомо, до багатьох токсичних засобів у шкідників виробляється стійкий імунітет, і тоді застосування хімікатів виявляється зовсім безглуздим. До впливу репеллера Riddex у гризунів та комах звикання не розвивається! Потрібно 2-4 тижні, щоб вигнати мишей та щурів. Для того, щоб повністю позбавитися тарганів, мурах та інших комах знадобиться 8-12 тижнів. Підтверджена ЕКОНОМІЧНІСТЬ. Якщо ультразвуковий відлякувач необхідно встановлювати в кожній кімнаті, так як його дія всередині приміщення обмежується стінами та перегородками, то одного пристрою Riddex вистачить для того, щоб контролювати всю квартиру або будинок середніх розмірів (до 220 м?).


Не рекомендується припиняти експлуатацію Ріддекс відразу, як тільки вам вдалося позбутися шкідників. Продовжуйте використовувати відлякувальний пристрій для профілактики, щоб закріпити досягнуті результати.

Переваги роботи відлякувача тарганів Рідекс

  • Ефективний: у шкідників не може виробитись звичка до відлякувача.
  • Економічний: одного пристрою вистачає на захист 200 м. кв. (Не більше) в межах розведення одного щита.
  • Безпечний: на відміну від хімічних засобів проти шкідників, повністю безпечний для людини та свійських тварин; не впливає на роботу інших електроприладів, мобільних та бездротових пристроїв; безпечний для вагітних та дітей.
  • Універсальний: можна використовувати в квартирі, в офісі, в котеджі, на дачі, в кафе, в їдальні, в барі, в бістро, в магазині, в лікарні, у дитячих садках, у санаторіях, будинках відпочинку, в гаражі та у підвалі, у льохах, у наметах та контейнерах на ринку, у складських та багатьох інших приміщеннях.
  • Пристрій для відлякування шкідників Рідекс абсолютно БЕЗПЕЧНИЙ для здоров'я людини та домашніх тварин. На відміну від отруйних хімікатів, репеллер Ріддекс абсолютно безпечний для людей та домашніх тварин. Численні випробування показали, що відлякувач гризунів та комах можна безбоязно використовувати у приміщеннях, де знаходяться діти та вагітні жінки.
Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Кількість ламп (шт.) 2
Матеріал корпуса Пластик
Призначення пастки/відлякувача От всех видов насекомых
Площа дії (кв.м) 30
Потужність (Вт) 5
Застосування Внутри помещения
Принцип дії Ультразвуковой
Робоча частота (Гц) 50
Тип Отпугиватель насекомых
Тип харчування Сеть 220 В
Колір Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Відлякувач Pest Repelling Aid (RIDDEX)

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.