Інформація
Пошук

Придбати Solar board 20W 18V

Модель: 2463

Короткий опис


Електричні параметри сонячних батарей наведені на стандартних умовах (Standard Test Conditions), тобто, при сонячній радіації 1000 Вт/м2, температурі - 25С і сонячному спектрі на широті 45о (АМ1,5). Сонячні модулі є осно... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 20
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Кількість елементів (шт.) - 6
Максимальна робоча температура (град.) - 65
Матеріал рамки - Алюминий
Мінімальна робоча температура (град.) - 25
Потужність (Вт) - 20
Напруга, В) - 18
Тип панелі - Монокристаллическая
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
567.85грн.

20 шт або бiльше - 473.96грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 20або більше 478.06грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Електричні параметри сонячних батарей наведені на стандартних умовах (Standard Test Conditions), тобто, при сонячній радіації 1000 Вт/м2, температурі - 25С і сонячному спектрі на широті 45о (АМ1,5).
Сонячні модулі є основним компонентом для побудови фотоелектричних систем (ФЕС). Вони можуть бути виготовлені з будь-якою вихідною напругою.
Найпростішою батареєю є ланцюжок із послідовно з'єднаних елементів.
Можна з'єднати ці ланцюжки паралельно, отримавши так звану послідовно-паралельну сполуку. Паралельно можна з'єднувати лише ланцюжки (лінійки) з ідентичною напругою, при цьому їх струми згідно із законом Кірхгофа підсумовуються.
При наземному використанні сонячні батареї зазвичай використовуються для заряджання акумуляторних батарей (АКБ) з номінальною напругою 18 В. У цьому випадку зазвичай сонячні елементи з'єднуються послідовно і герметизуються за допомогою ламінації на склі, текстоліті, алюміній. Елементи при цьому знаходяться між двома шарами плівки, що герметизує, без повітряного зазору. Технологія вакуумної ламінації дозволяє виконати цю вимогу. У разі повітряного прошарку між захисним склом та елементом втрати на відбиття та поглинання досягли б 20-30 % порівняно з 12 % ― без повітряного прошарку.
Вам потрібне тільки сонячне світло, навіть у похмуру погоду акумуляторна батарея заряджається від сонячної панелі, для правильної експлуатації та контролю заряду та розряду батареї – встановлений контролер зарядки. , фотоапарата, відеокамери, а в темний час доби ви можете користуватися освітленням зі світлодіодними лампами потужністю 3-5 ват, що рівнозначно звичайному освітленню лампи розжарювання 25-40 ват.
Використовуючи міні електростанцію на сонячних батареях, вам не потрібно тягнути з собою габаритний і важкий бензиновий або дизельний генератор, а до нього каністру бензину, і слухати під час зарядки ваших електронних гаджетів, гуркіт від генератора, що працює, як мінімум 4-5 годин і так кожен день .
Перевага міні електростанції на сонячних батареях:
Невелика вага, малий об'єм. Тиша під час роботи, заряджання ваших електронних гаджетів у будь-який час доби, без шуму.
Характеристики
Кількість у ящику 20
Стан Новое
Країна виробник Китай
Кількість елементів (шт.) 6
Максимальна робоча температура (град.) 65
Матеріал рамки Алюминий
Мінімальна робоча температура (град.) 25
Потужність (Вт) 20
Напруга, В) 18
Тип панелі Монокристаллическая

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Solar board 20W 18V, Solar board 20W 18V оптом, Купити за найнижчою ціною Solar board 20W 18V в Одесі, Solar board 20W 18V за найнижчими цінами, Код товару 2463, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.