Інформація
Пошук

Купити Shape up for west

Модель: 2200

Короткий опис


Плівка з ефектом сауни Shape up for west Думки про те, як схуднути і позбутися ненависних кілограмів, присутні у кожної жінки протягом багатьох років і незалежно від віку та комплекції. Кожна з нас прагне бути кращою, ал... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 300
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
18.45грн.

300 шт або бiльше - 15.58грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Плівка з ефектом сауни Shape up for west

Думки про те, як схуднути і позбутися ненависних кілограмів, присутні у кожної жінки протягом багатьох років і незалежно від віку та комплекції. Кожна з нас прагне бути кращою, але про швидке схуднення без особливих зусиль можна лише мріяти.

З появою плівки-сауни Shape up for west Ваша мрія може стати реальністю.

Принцип дії плівки полягає у створенні парникового ефекту на Вашій шкірі, коли виконання простого фізичного навантаження викликає підвищення температури тіла під плівкою і призводить до збільшення потовиділення в цих місцях і, відповідно, виведення зайвої рідини та схуднення.

Як відомо, обсяги з талії та стегон йдуть найважче і при схудненні за допомогою дієти та тренувань обсяги губляться не там, де нам би хотілося. Плівки-обгортання допоможуть Вам худнути у тих частинах тіла, де Ви бажаєте. Використовується на талії та стегнах, сідницях, ликах, передпліччях - скрізь, де потрібна корекція.

Втрата рідини при застосуванні плівки SHAPE UP локальна, тому зневоднення організму Вам не загрожує, як, наприклад, при застосуванні сечогінних засобів з метою схуднення за рахунок втрати рідини. Рясне питво в поєднанні з регулярним застосуванням плівки сауни сприяє швидкому схуднення (що більше Ви потієте, тим швидше позбавляєтеся зайвих сантиметрів) без навантаження на судинну систему та сушіння організму. Крім того, зі шкіри активно виводяться шлаки і токсини, що накопичилися.

Плівка з ефектом сауни є дуже еластичним матеріалом, який обертається навколо проблемного місця. Завдяки еластичності плівка щільно прилягає до тіла, не зміщується, але при цьому не стискує рухів. Обгортання краще поєднувати з фізичним навантаженням вдома або в тренажерному залі (плівка непомітна під одягом і не шарудить при рухах).

Застосовувати плівку можна неодноразово і при правильному догляді (промивання під водою з засобом для чищення після кожного застосування) вона прослужить Вам довго. Перед застосуванням плівки-сауни необхідно очистити та висушити шкіру, для покращення дії можна зробити пілінг до обгортання. Застосування під плівку антицелюлітних засобів (гелі, водорості, ефірні олії, маски з глиною, мед тощо) посилить ефект схуднення та сприятиме підвищенню тонусу шкіри. За годину до застосування плівки та протягом години після тренування рекомендується утриматися від вживання їжі.

Перший ефект від застосування плівки помітний вже після 2 – 3 процедур!

Характеристики:

  • Застосування плівки допоможе покращити зовнішній вигляд шкіри та підвищить її тонус;
  • Економія часу;
  • Очищення організму від токсинів;

Комплектація:

  • Плівка;
  • Упаковка.

Характеристики
Кількість у ящику 300
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Shape up for west, Shape up for west оптом, Купити за найнижчою ціною Shape up for west в Одесі, Shape up for west за найнижчими цінами, Код товару 2200, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.