Інформація
Пошук

Купити Браслет Power Balance

Модель: 0938

Короткий опис


Браслет Power Balance – виріб, що складається з медичного силікону та міларового диска з голограмою. Медичний силікон – великий плюс для покупців із алергією, він не викликає жодних негативних реакцій організму. Міларова... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 600
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

30.66грн.

600 шт або бiльше - 23.94грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 600або більше 23.94грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Браслет Power Balance – виріб, що складається з медичного силікону та міларового диска з голограмою. Медичний силікон – великий плюс для покупців із алергією, він не викликає жодних негативних реакцій організму. Міларова голограма – основна частина браслета. Саме вона запускає механізм дії Power Balance! Дія голограми відбувається на відстань до 6 сантиметрів!
Вперше Power Balance поєднує голографічні та нові іонні технології. Браслети Pro Ion наділені природними іонами, які дозволяють додати трохи сутності самої природи у ваше життя щодня. Позитивно або негативно заряджені іони утворюються певними мінералами природного походження і Power Balance розробив спеціальну суміш із них, з якої частково складаються нові браслети Power Balance PRO ION.
Сили природи:
Чи ви помічали, чому ви почуваєтеся так добре, виїжджаючи на природу на відпочинок? Природа виробляє позитивно заряджені іони в таких місцях, від яких ми отримуємо найбільше насолоди: океан, ліси після грози. Їх можна знайти навіть у певних гірських породах та мінералах. Тому й не дивно, що ми почуваємося такими свіжими та повними енергії, коли відпочиваємо на природі. Природа нас надихає, природа рухає нас вперед! Після тижня, проведеного в офісі з кондиціонером або подорожей в завантажених аеропортах - ви знаєте як чудово проїхатися на велосипеді парком або лісом, зайнятися альпінізмом або покататися на сноуборді і зробити глибокий вдих свіжого повітря. Це повітря сповнене зарядженими частинками повітря, без запаху та смаку. І коли ми заряджені енергією природи, ми з новими силами йдемо впокорювати хвилю майбутнього дня!
Іонні технології Power Balance.
Нова серія браслетів Pro Ion містить іони природного походження, так що ви не відчуватимете недоліку есенції природи, навіть не перебуваючи на пляжі або не прогулюючись лісом. Позитивно або негативно заряджені іони в основному виробляються природою, і Power Balance розробили спеціальну суміш, нанесену на внутрішній шар нових Power Balance PRO ION браслетів.
Характеристики
Кількість у ящику 600
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Браслет Power Balance, Браслет Power Balance оптом, Купити за найнижчою ціною Браслет Power Balance в Одесі, Браслет Power Balance за найнижчими цінами, Код товару 0938, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.