Інформація
Пошук

Дуйка Heater Domotec MS 5902

Виробник: Domotec
Модель: 4588

Короткий опис


Тепло в будинку – запорука затишку! Як тільки настає осінь, кожній людині хочеться, щоб удома було тепло та комфортно. Відмінним рішенням стане дуйка Heater Domotec MS 5902. Цей опалювальний електроприлад нагріває потік... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 8
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вентиляція без нагріву - Да
Вага, кг) - 0.8
Вологозахищений корпус - Да
Висота (мм) - 270
Глибина (мм) - 120
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
390.73грн.

8 шт або бiльше - 325.95грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Тепло в будинку – запорука затишку!

Як тільки настає осінь, кожній людині хочеться, щоб удома було тепло та комфортно. Відмінним рішенням стане дуйка Heater Domotec MS 5902. Цей опалювальний електроприлад нагріває потік повітря, що проходить через спіралеподібний нагрівальний елемент за допомогою вбудованого вентилятора. Використовувати тепловентилятор найбільше доречно в приміщеннях, де немає необхідності постійної підтримки певної температури, але стоїть завдання швидко прогріти повітря. Обігрівач від ТМ Domotec дме спрямовано, тепле повітря таким чином швидко та рівномірно розподіляється по всій кімнаті.

Купити дуйку Heater Domotec MS 5902

Дуйка Heater Domotec MS 5902

Функціональні характеристики електроприладу

Мобільна дуйка Domotec MS 5902 дуже проста та інтуїтивно зрозуміла в експлуатації. Перед початком використання прилад треба встановити на підлогу або стіл і включити (працює від електромережі). Зважаючи на високу потужність (2000 W), тепловентилятор нагріває повітря до бажаної температури дуже швидко. Також дюйка працює і на охолодження. Завдяки наявності термостата та режимів "холод", "тепло", "гаряче повітря" можна без будь-яких складнощів домогтися необхідної комфортної температури повітря в невеликому приміщенні.

Особливості конструкції та додаткові можливості

Корпус підлогового тепловентилятора від торгової марки Domotec виготовлений із високоякісного термостійкого пластику та оснащений світлодіодним регулятором роботи та двома поворотними механічними перемикачами – прилад може працювати у трьох режимах. Перший регулятор відповідає за режими швидкості обігріву або функцію "холодне повітря". За допомогою другого перемикача можна швидко та просто вибрати необхідну температуру обігріву. Однією з основних переваг даної моделі є швидкість обігріву кімнати. За короткий час обігрівач може якісно прогріти приміщення близько 20 квадратних метрів.

Мобільність та зручність електроприладу

Портативний тепловентилятор моделі MS 5902 від компанії Domotec стане незамінним приладом в осінньо-весняний та зимовий період для студентів, які проживають у гуртожитку, працівників офісів та власників невеликих квартир. Дуйка відрізняється компактними розмірами і малою вагою - прилад не займе багато місця, його легко переносити з місця на місце, при необхідності можна брати з собою в поїздки і відрядження. Додаткову зручність транспортування забезпечує зручна ручка, що розміщується у верхній частині корпусу.

Надійність та доступність тепловентилятора

Вибираючи якісний продукт від відомого, перевіреного часом і задоволеними покупцями виробника Domotec, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на несподіваний ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу. Тепловентилятор Heater Domotec MS 5902 – це один із найпростіших і в той же час затребуваних приладів для обігріву приміщень, що чудово справляється зі своїми функціями і варто при цьому абсолютно доступно.

Переваги тепловентилятора Heater Domotec MS 5902:

1.

Нагрівальний елемент спірального типу швидко розігрівається до робочої температури і завдяки примусовому нагнітання повітря забезпечує його швидку циркуляцію в кімнаті.

2.

За безпеку експлуатації електроприладу відповідають функції захисту від перегріву та автоматичного вимкнення. Також дуйку під час роботи не можна накривати сторонніми речами або щось на ній сушити.

3.

Пристрій відрізняється великою продуктивністю. Дуйка Heater Domotec MS 5902 може обігрівати приміщення з потужністю 1000 або 2000 W, а також працювати як вентилятор (без нагрівання).

4.

Тепловентилятор від відомої торгової марки Domotec оснащений світловим індикатором роботи, який сигналізуватиме про отримання пристрою до електромережі, його справність та готовність до роботи.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Тепловентилятор Heater Domotec MS 5902 – простий та функціональний електроприлад, який швидко та економно прогріє повітря у приміщенні до комфортної температури.

Характеристики
Кількість у ящику 8
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вентиляція без нагріву Да
Вага, кг) 0.8
Вологозахищений корпус Да
Висота (мм) 270
Глибина (мм) 120
Датчик перекидання Нет
Датчик присутності Нет
Дисплей Нет
Довжина мережевого шнура (м) 1
Захист від дітей Нет
Захист від перегріву Да
Індикатор роботи Да
Індикатор температури Нет
Кількість режимів роботи 3
Кількість швидкостей 2
Матеріал корпуса Пластик
Потужність обігріву (Вт) 2000
Відсік для шнура Нет
Підтримка температури Да
Підсвічування дисплея Нет
Потужність (Вт) 2000
Пульт дистанційного керування Нет
Регулювання висоти Нет
Регулювання швидкості Да
Площа приміщення, що рекомендується (кв.м) 20
Таймер Нет
Терморегулятор Да
Тип нагрівального елемента Открытый спиральный нагреватель
Тип терморегулятора Ступенчатый
Тип управління Механическое
Тип установки Напольный
Функція іонізації Нет
Функція повороту Нет
Функція зволоження Нет
Колір корпусу Белый
Ширина (мм) 230

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Дуйка Heater Domotec MS 5902

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.