Інформація
Пошук

Дуйка Heater Domotec MS 5901/H0002

Виробник: Domotec
Модель: 2944

Короткий опис


Затишно там, де тепло! Від температури повітря будинку багато в чому залежить настрій та самопочуття людини, в офісі чи на підприємстві – працездатність. Для кожної людини комфортною є різна температура, саме тому важли... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 8
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вентиляція без нагріву - Да
Вологозахищений корпус - Да
Датчик перекидання - Нет
Датчик присутності - Нет
Дисплей - Нет
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
390.73грн.

8 шт або бiльше - 325.95грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Затишно там, де тепло!

Від температури повітря будинку багато в чому залежить настрій та самопочуття людини, в офісі чи на підприємстві – працездатність. Для кожної людини комфортною є різна температура, саме тому важливо створити відповідні умови, коли це необхідно. У цьому випадку добре рятує тепловентилятор Heater Domotec MS 5901. Пристрої від ТМ Domotec чудово впорається із завданням обігріву невеликих приміщень (до 22 квадратних метрів).

Купити дуйку Heater Domotec MS 5901

Дуйка Heater Domotec MS 5901

Принцип та суть роботи дуйки

Модель MS 5901 від компанії Domotec є надійним, продуманим, якісно зібраним опалювальним приладом. Суть роботи пристрою полягає у нагріванні потоку повітря, що продувається через нагрівальний елемент за допомогою вбудованого вентилятора. Використання тепловентилятора максимально доречне в ситуаціях, коли немає потреби постійно підтримувати комфортну температуру, але потрібно швидко прогріти приміщення.

Додаткові можливості

Тепловентилятор від торгової марки Domotec оснащений спіралеподібним нагрівальним елементом, який за лічені хвилини розігрівається та досягає робочої температури. Завдяки додатковому нагнітання повітря забезпечується активніша циркуляція повітря в приміщенні. У разі відключення нагрівального елемента, електроприлад може використовуватися як звичайний вентилятор.

Особливості конструкції та режими роботи

Корпус дуйки Heater Domotec MS 5901 виготовлений із високоякісного термостійкого пластику, на ньому розміщуються світлодіодний індикатор роботи та поворотні механічні перемикачі, один з яких відповідає за швидкість обігріву або функцію "холодне повітря", а за допомогою другого зручно виставити необхідну температуру обігріву. Основною перевагою цієї моделі є велика продуктивність. Завдяки високій потужності (2000 W), на обігрів невеликого приміщення йде мінімум часу.

Компактні розміри електроприладу

Тепловентилятор від компанії Domotec відрізняється невеликою вагою та компактними розмірами, що робить його досить універсальним та мобільним приладом (можна брати з собою у поїздки чи відрядження). Додаткову зручність забезпечує зручна ручка у верхній частині корпусу, за яку легко переносити пристрій. Розміщувати прилад можна як на підлозі, так і на деяких предметах (на столі або тумбочці).

Безпека експлуатації приладу

За безпеку роботи тепловентилятора від ТМ Domotec відповідає функція автономного відключення при перегріві та два рівні захисту. Також варто пам'ятати, що включений в мережу електроприлад не можна накривати сторонніми предметами або сушити на ньому речі (порушується циркуляція повітря, що робить роботу приладу малоефективною і небезпечною). Таким чином мінімізується ризик виникнення непередбачених, небезпечних для приладу та оточуючих людей, ситуацій.

Якість та вартість пристрою

Вибираючи продукцію відомого, перевіреного часом та сотнями задоволених покупців виробника Domotec, вам не доведеться турбуватися про можливі непередбачені фінансові витрати у разі несподіваної поломки або передчасного виходу з ладу електроприладу. Дуйка Heater Domotec MS 5901 – надійний прилад, який чудово справляється зі своїми основними функціями та стоїть абсолютно доступно.

Переваги тепловентилятора Heater Domotec MS 5901:

1.

Завдяки компактним розмірам тепловентилятор від торгової марки Domotec не займе багато місця у вашому будинку або робочому приміщенні.

2.

Прилад має три режими швидкості – повітря в кімнаті прогрівається так швидко, наскільки це буде потрібно. Також регулювання допоможе заощадити на електроенергії.

3.

Зважаючи на спіралеподібний тип нагрівання, тепловентилятор від компанії Domotec працює максимально ефективно (на тлі багатьох інших моделей).

4.

Дуйка Heater Domotec MS 5901 виконана у білому кольорі та відрізняється стильним сучасним дизайном – ненав'язливо впишеться в загальний інтер'єр будь-якого приміщення.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Дуйка Heater Domotec MS 5901 – вибір кожного, хто любить тепло та комфорт!

Характеристики
Кількість у ящику 8
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вентиляція без нагріву Да
Вологозахищений корпус Да
Датчик перекидання Нет
Датчик присутності Нет
Дисплей Нет
Довжина мережевого шнура (м) 1
Захист від дітей Нет
Захист від перегріву Да
Індикатор роботи Да
Індикатор температури Нет
Кількість швидкостей 2
Матеріал корпуса Пластик
Потужність обігріву (Вт) 2000
Відсік для шнура Нет
Підтримка температури Да
Підсвічування дисплея Нет
Потужність (Вт) 2000
Пульт дистанційного керування Нет
Регулювання висоти Нет
Регулювання швидкості Да
Таймер Нет
Терморегулятор Да
Тип нагрівального елемента Открытый спиральный нагреватель
Тип терморегулятора Ступенчатый
Тип управління Механическое
Тип установки Напольный
Функція іонізації Нет
Функція повороту Нет
Функція зволоження Нет
Колір корпусу Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Дуйка Heater Domotec MS 5901/H0002

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.