Інформація
Пошук

Дуйка Heater Domotec MS 5903/H0011

Виробник: Domotec
Модель: 2945

Короткий опис


.uc-btns { display: inline-block; height: 33px; line-height: 33px; padding:0 15px; width:90px; font-size:14px; text-decoration: none!important; text-transform: uppercase; background: #28abe3; color: #f... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 8
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вентиляція без нагріву - Да
Вологозахищений корпус - Да
Датчик перекидання - Нет
Датчик присутності - Нет
Дисплей - Нет
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
442.80грн.

8 шт або бiльше - 369.41грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Подбайте про тепла та затишок!

У весняно-осінній і зимовий період часто холоди даються взнаки аж надто настирливо. Хороше самопочуття вдома та бажана продуктивність на роботі багато в чому залежить від температури повітря у приміщенні. Якщо вам не імпонує ідея сидіти в купі одягу, варто подумати про придбання обігрівача. Розумним рішенням, про яке вам точно не доведеться шкодувати, стане покупка якісно та ефективного тепловентилятора Heater Domotec MS 5903. Прилад чудово підійде у випадках, коли не стоїть завдання постійно підтримувати певну температуру, але необхідно швидко прогріти приміщення до бажаної позначки на термометрі.

Купити дуйку Heater Domotec MS 5903

Дуйка Heater Domotec MS 5903

Принцип роботи пристрою

Тепловентилятор моделі MS 5903 від компанії Domotec інтенсивно та безперервно пропускає великий об'єм повітря через нагрівальний елемент за допомогою вбудованого вентилятора. Пристрій потужністю 2000 W відрізняється високою швидкістю обігріву. Прилад не треба постійно тримати увімкненим. За короткий час він підніме температуру повітря до бажаної і якийсь час вона не опускатиметься. Нагрівальний елемент приладу швидко розігрівається до робочої температури і завдяки примусовому нагнітання повітря забезпечується його інтенсивна циркуляція в кімнаті.

Функціональні можливості

Обігрівач від торгової марки Domotec може обігрівати кімнату до 20 квадратних метрів. Корпус електроприладу виготовлений із високоякісного термостійкого пластику, оснащений двома поворотними механічними перемикачами. Один з них призначений для регулювання швидкості обігріву або вентиляції (функція холодне повітря), завданням другого є контроль над температурою обігріву. Завдяки трьом режимам швидкості можна контролювати інтенсивність роботи тепловентилятора.

Портативність пристрою

Електроприлад від компанії Domotec дуже компактний за розміром - не займе багато місця. Дуйку можна встановити практично в будь-якому зручному місці на підлозі або столі, тумбі. Наявність зручної ручки у верхній частині корпусу забезпечує додаткову зручність та портативність тепловентилятора. Прилад працює від електромережі, його можна брати з собою в поїздки, використовувати вдома чи на роботі – скрізь, де ви проводите багато часу і проводити його хочеться в теплі та з комфортом.

Безпека експлуатації

Побутова техніка від ТМ Domotec відрізняється гарною якістю складання та надійністю. За безпеку експлуатації електроприладу відповідає функція захисту від перегріву. Наявність світлової індикації роботи свідчить про включення, справність та готовність пристрою до роботи. Увімкнений тепловентилятор Heater Domotec MS 5903 не можна накривати сторонніми предметами або сушити на ньому речі. Дуйка чудово справляється зі своїми основними завданнями, а варто при цьому більш ніж доступно.

Переваги тепловентилятора Heater Domotec MS 5903:

1.

Прилад оснащений відкритим спіральним нагрівальним елементом, що за лічені хвилини (швидше, ніж аналогічні моделі) набуває робочої температури.

2.

Дуйка Heater Domotec MS 5903 відрізняється простотою та зручністю у використанні, може автоматично підтримувати задану температуру.

3.

Тепловентилятор від ТМ Domotec поставляється у фірмовому картонному впакуванні. У комплекті додається інструкція з експлуатації електроприладу.

4.

Модель MS 5903 від відомої торгової марки Domotec виглядає стильно та сучасно – електроприлад добре впишеться у будь-який інтер'єр.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Дуйка Heater Domotec MS 5903 – якісний та функціональний побутовий прилад, про покупку якого ви точно не пошкодуєте.

Характеристики
Кількість у ящику 8
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вентиляція без нагріву Да
Вологозахищений корпус Да
Датчик перекидання Нет
Датчик присутності Нет
Дисплей Нет
Довжина мережевого шнура (м) 1
Захист від дітей Нет
Захист від перегріву Да
Індикатор роботи Да
Індикатор температури Нет
Кількість швидкостей 2
Матеріал корпуса Пластик
Потужність обігріву (Вт) 2000
Відсік для шнура Нет
Підтримка температури Да
Підсвічування дисплея Нет
Потужність (Вт) 2000
Пульт дистанційного керування Нет
Регулювання висоти Нет
Регулювання швидкості Да
Площа приміщення, що рекомендується (кв.м) 20
Таймер Нет
Терморегулятор Да
Тип нагрівального елемента Открытый спиральный нагреватель
Тип терморегулятора Ступенчатый
Тип управління Механическое
Тип установки Напольный
Функція іонізації Нет
Функція повороту Нет
Функція зволоження Нет
Колір корпусу Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Дуйка Heater Domotec MS 5903/H0011

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.