Інформація
Пошук

Купити Конвектор Heater Domotec MS 5904 / Електрокамін на ніжках

Виробник: Domotec
Модель: 4587

Короткий опис


Підтримувати комфортну температуру в будинку просто! Подбати про тепло та затишок свого будинку напередодні зими – природне бажання кожного. На ринку представлено безліч варіантів обігрівачів, серед яких буває непросто ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 1
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Макс. потужність обігріву - 2 000
Максимальний повітрообмін - 1
Підлогова установка - Да
Регулювання температури - Да
Термостат - Да
Тип - конвектор
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
885.19грн.

1 шт або бiльше - 738.82грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Підтримувати комфортну температуру в будинку просто!

Подбати про тепло та затишок свого будинку напередодні зими – природне бажання кожного. На ринку представлено безліч варіантів обігрівачів, серед яких буває непросто знайти оптимально. Перше, на що необхідно звернути увагу, – це надійність виробника та якість проділу. Далі вже слід відштовхуватися від своїх побажань та потреб. Відмінним рішенням стане електричний конвектор Heater Domotec MS 5904. Це одна з найпопулярніших і найпопулярніших моделей, яка підходить для обігріву не тільки житлових, а й офісних, побутових, а також промислових приміщень.

Замовити конвектор Heater Domotec MS 5904

Конвектор Heater Domotec MS 5904

Потужність та ефективність приладу

Електричний обігрівач від торгової марки Domotec оснащений низькотемпературним нагрівальним елементом, завдяки чому пристрій ефективно обігріває приміщення, не спалюючи при цьому кисень. Конвектор має регулювання потужності (від 750 до 2000 W) – легко та зручно підібрати потрібний температурний режим, щоб у кімнаті площею близько 20 квадратних метрів було максимально комфортно.

Форма та особливості конструкції

Конвектор Heater Domotec MS 5904 відрізняється прямокутною формою, всередині приладу розміщується електричний накопичувальний елемент. На поверхні обігрівача є спеціальні отвори, які забезпечують правильну циркуляцію повітря. Для дотримання заходів безпеки рекомендується ставити електроприлад на підлогу і, під час роботи, не накривати сторонніми предметами, не сушити на ньому одяг.

Дизайн та зручність обігрівача

Модель MS 5904 від компанії Domotec має стильний, сучасний, лаконічний дизайн – пристрій гармонійно впишеться в домашній інтер'єр або офісне приміщення. Конвектор має досить компактні розміри та не займе багато місця. Особливістю електроприладу є те, що він працює абсолютно безшумно, а це дозволяє побудувати його як у кімнаті дитини, так і в робочому кабінеті – нікому не заважатиме.

Управління та функціональні особливості

Електричний обігрівач Heater Domotec MS 5904 відрізняється механічним керуванням, може працювати в трьох режимах (750, 1250 та 2000W), що забезпечує не тільки функціональність та зручність, але також дозволяє заощадити на рахунках за електроенергію. За допомогою конвектора можна швидко і просто досягти комфортної температури в кімнаті. Безпека роботи приладу та оточуючих його людей забезпечується за рахунок функції захисту від перегріву.

Переваги електричного конвектора Heater Domotec MS 5904:

1.

Прилад від компанії Domotec, завдяки невеликим розмірам та вазі, можна легко переміщати з місця на місце, або в різні кімнати будинку.

2.

Завдяки можливості регулювати потужність електроприладу, можна не тільки швидко та просто підібрати комфортну температуру, але й заощадити на електроенергії.

3.

Відмінна якість складання електричного обігрівача від ТМ Domotec робить модель MS 5904 надійною та безпечною у використанні, а отже – затребуваною та актуальною.

4.

Додаткова зручність користування обігрівачем від торгової марки Domotec досягається за рахунок наявності термостата.

5.

Конвектор моделі MS 5904 від ТМ Domotec розрахований на обігрів та підтримання комфортної температури в приміщенні розміром від 5 до 23 кв. м.

6.

Купуючи якісний товар від перевіреного виробника Domotec, не доведеться витрачати додаткові кошти на несподіваний ремонт або передчасну заміну приладу.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Електричний обігрівач Heater Domotec MS 5904 – це простий та зручний прилад, який зробить ваш будинок теплішим та комфортнішим.

Характеристики
Кількість у ящику 1
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Макс. потужність обігріву 2 000
Максимальний повітрообмін 1
Підлогова установка Да
Регулювання температури Да
Термостат Да
Тип конвектор
Тип нагрівального елемента электрическая спираль
Управління механическое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Конвектор Heater Domotec MS 5904 / Електрокамін на ніжках, Конвектор Heater Domotec MS 5904 / Електрокамін на ніжках оптом, Купити за найнижчою ціною Конвектор Heater Domotec MS 5904 / Електрокамін на ніжках в Одесі, Конвектор Heater Domo низьким цінам, Код товару 4587, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.