Інформація
Пошук

Купити Гаманець, портмоне Baellerry SW008

Виробник: Baellerry
Модель: 4474

Короткий опис


Гаманець / портмоне Baellerry SW008 Існує думка, що портмоне – це банальний, нудний повсякденний аксесуар, який не може бути оригінальним, стильним, цікавим та вражаючим. З портмоне Baellerry Leather SW008 Ви матимете мо... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Виробник - Baellerry
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид шкіри - Гладкая кожа
Вид шкіри за способом обробки - Гладкая
Довжина (мм) - 115
Застібка - Молния
Кількість відділень для кредитних карток - 16
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
187.78грн.

200 шт або бiльше - 156.62грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Гаманець / портмоне Baellerry SW008

Існує думка, що портмоне – це банальний, нудний повсякденний аксесуар, який не може бути оригінальним, стильним, цікавим та вражаючим. З портмоне Baellerry Leather SW008 Ви матимете можливість переконатися у зворотному.

Портмоне-клатч Baellerry Leather SW008

Портмоне-клатч Baellerry SW008 – це не лише елегантний, класичний та статусний аксесуар для ділової людини. Це місткий і практичний гаманець, в який вміститься все, що необхідно. Стильний, красивий і приємний оку та на дотик аксесуар ідеально підходить для зберігання грошей, телефону, документів, кредиток, візиток та інших цінних речей, а зручне розташування відділень та кишень дозволить знайти та дістати з клатчу потрібний предмет за лічені секунди.

Портмоне Baellerry SW008 виконане у вигляді розкладної книжки та має класичну форму, що ідеально підходить і до повсякденного одягу, і до ділового костюма. Це портмоне з яскраво вираженим чоловічим характером, жодних компромісів. Для зручності носіння на руці передбачений шкіряний ремінець.

Переваги портмоне Baellerry SW008:

  • Висока якість : Стильний, практичний гаманець з незвичайним дизайном просто не може бути виконаний неякісно. Чоловічі гаманці Baellerry Leather SW008 виготовляються з високоякісної екошкіри, що забезпечує їхню надійність і довговічність. При цьому гарний зовнішній вигляд та міцність аксесуара не страждають, проте ціна на нього суттєво зменшується;
  • Незвичайний дизайн : Портмоне Baellerry Leather виглядає якісно та дорого. Відразу впадає у вічі велика оригінальна "прострочка" посередині. Це затребуваний чоловічий аксесуар, найкраща заміна будь-якого старого гаманця, сумки-візитки, чохла телефону. Відмінний вибір для тих, хто цінує унікальний дизайн і якість матеріалів, що використовуються в ньому;
  • Комфорт і практичність : Протягом усього часу його експлуатації він дасть вам відчуття зручності та комфорту. Комфорт при використанні портмоне виникає завдяки якісному матеріалу і наявності в ньому достатньої кількості корисних відділень для всіх необхідних документів, посвідчення водія, грошових купюр, карток і візиток - все для того, щоб Ви могли використовувати даний портмоне-клатч по максимуму.

Baellerry SW008 - це чудовий аксесуар для чоловіків, які бажають підкреслити свій добрий смак. Чіткі та оригінальні форми, добре продуманий та практичний дизайн, місткість та зручність використання роблять його просто необхідним придбанням. Він буде чудовим подарунком для чоловіка будь-якого віку та чудовою заміною застарілих гаманців!

Характеристики портмоне Baellerry SW008:

  • Модель: Leather;
  • Тип: клатч;
  • Матеріал: екошкіра;
  • Форма: прямокутна;
  • Ремінець на руку: є;
  • Відділення для SIM-карт: ні;
  • Довжина: 21 см;
  • Ширина: 11.7 см;
  • Товщина: 2.5 см;
  • Вага: 180 г;

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Виробник Baellerry
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид шкіри Гладкая кожа
Вид шкіри за способом обробки Гладкая
Довжина (мм) 115
Застібка Молния
Кількість відділень для кредитних карток 16
Кількість відділень для купюр 4
Кількість відділень монет 1
Кількість відділень на блискавці 1
Матеріал Искусственная кожа
Підлога Мужской
Розташування Горизонтальное
Розташування монетниці Внутри
Тип Кошелек
Товщина (мм) 30
Колір Черный
Ширина (мм) 210

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Гаманець, портмоне Baellerry SW008, Гаманець, портмоне Baellerry SW008 оптом, Купити за найнижчою ціною Гаманець, портмоне Baellerry SW008 в Одесі, портмоне Baellerry SW008 за найнижчими цінами, Код товару 4474, Продукція

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.