Інформація
Пошук

Купити Лосіни Джинси Jeans

Модель: 3292

Короткий опис


Ультрамодні в цьому сезоні лосини під джинс (джеггінси) підкреслять переваги Вашої фігури та приховують недоліки. Чи не просвічують. Легко надягають, комфортні в носінні, не пережимають живіт, візуально роблять стрункіши... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
55.35грн.

200 шт або бiльше - 43.05грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Ультрамодні в цьому сезоні лосини під джинс (джеггінси) підкреслять переваги Вашої фігури та приховують недоліки. Чи не просвічують. Легко надягають, комфортні в носінні, не пережимають живіт, візуально роблять стрункішими. Підійдуть на зріст до 175см. Усі фото реальні. Джегінси повністю безшовні, шви є тільки на внутрішній стороні ніг і ластівка. Дуже м'які та приємні. Ідеально сидять по фігурі. Середня посадка. Можна на животик, добре тягнуться. Демісезонні лосини – не утеплені додатково всередині, не підійдуть на зиму.

Склад: 55% бавовна, 40% поліестер, 5% спандекс

Розмір один універсальний (46-54): відмінно тягнуться на стегна від 85 до 115см, талію до 100см, а також тягнуться в довжину.

Виміри: довжина - 95 см, крок - 68см, Напівобхват талії (у спокійному нерозтягнутому вигляді - 31 см (тягнеться до 100см), Напівоб'єм стегон - 36 см (тягнуться до 115 см), висота посадки - 28 см.

Якість лосин чудова, залишитеся задоволені!

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Лосіни Джинси Jeans, Лосини Джинси Jeans оптом, Купити за найнижчою ціною Лосини Джинси Jeans в Одесі, Лосини Джинси Jeans за найнижчими цінами, Код товару 3292, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.