Інформація
Пошук

Купити Рукавички з кігтями для саду GARDEN GLOVE

Модель: 3457
топ продажів

Короткий опис


Садові рукавички граблі з кігтями 2 в 1 Garden Genie Gloves – це унікальні садові рукавички, які дозволять вам працювати в саду із задоволенням та комфортом, адже ваші руки будуть чистими і, головне, вам не доведеться но... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 120
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
44.28грн.

120 шт або бiльше - 34.44грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Садові рукавички граблі з кігтями 2 в 1

Garden Genie Gloves – це унікальні садові рукавички, які дозволять вам працювати в саду із задоволенням та комфортом, адже ваші руки будуть чистими і, головне, вам не доведеться носити із собою важкий інструмент. Зручні рукавички оснащені спеціальними наконечниками. Тепер можна розпушувати грядки, викопувати, підгортати рослини без грабель і сапок! Такі рукавички стануть чудовим подарунком для будь-якого дачника чи квітникара.
Наконечники Garden Genie Gloves виготовлені із пластику високої густини, який дозволяє вам миттєво замінювати ручний інструмент своїми руками. Також, рукавички з кігтями повністю водонепроникні, вам не доведеться турбуватися про копання в багнюці або вологих місцях. Очистити рукавички дуже легко: достатньо обполоснути їх під струменем води. Садові рукавички відмінно підходять для копання ям та посадки насіння, розкидання та сортування верхнього ґрунту, згрібання та очищення від сміття та іншої роботи із землею.

Переваги Garden Genie Gloves:

  • Чотири міцні пластикові пазурі роблять вашу повсякденну роботу в саду швидкою і легкою;
  • Водонепроникний матеріал;
  • Універсальний розмір;
  • Рукавички містять натуральний латекс;
  • Зроблені із міцного матеріалу, який захищає руки від пошкоджень під час роботи.
  • Рукавички з пазурами - чудовий подарунок для любителів садівництва та тих, хто багато працює на відкритому повітрі. Garden Genie Gloves стануть для Вас справжньою знахідкою!

Характеристики:

Матеріал: гума, поліестер, ABS пластик;
Параметри: 23х13 см;
Колір зелений.

Характеристики
Кількість у ящику 120
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Рукавичка з кігтями для саду GARDEN GLOVE, Рукавичка з кігтями для саду GARDEN GLOVE оптом, Купити за найнижчою ціною Рукавичка з кігтями для саду GARDEN GLOVE в Одесі, Рукавичка з кігтями для саду GARDEN GLOVE за найнижчими цінами, Код товару :

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.