Інформація
Пошук

Купити Помада Kylie 8626 limit edition

Виробник: Kylie
Модель: 3832

Короткий опис


Набір рідких матових помад 6 в 1 Kylie Limited Edition Будь-яка сучасна дівчина хоче виглядати красиво та чарівно за будь-яких обставин. У цьому допомагає правильно підібраний образ одягу та різних прикрас. Але це не оди... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 240
Виробник - Kylie
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Кількість в упаковці - 10
Гіпоалергенно - Да
Додатковий ефект - Блеск
Класифікація косметичного засобу - Профессиональная
Тип - Жидкая помада
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
69.29грн.

240 шт або бiльше - 54.12грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Набір рідких матових помад 6 в 1

Kylie Limited Edition

Будь-яка сучасна дівчина хоче виглядати красиво та чарівно за будь-яких обставин. У цьому допомагає правильно підібраний образ одягу та різних прикрас. Але це не один із найголовніших факторів. Адже перший погляд завжди звернений до обличчя людини, саме тому слід особливу і належну увагу приділяти своїй особі. Тут потрібна чистота шкіри, відповідна туш та помада. Саме помада надає закінченого образу, а також може його кардинально змінити. Пропонуємо вам звернути увагу на рідку матову помаду Kylie Limited Edition.

Дуже якісні матові помади для губ не тільки красиво лягають на губи, а й дуже стійкі. Помада не скочується, поступово лягає на губи і виглядає дуже ефектно. У наборі відразу 6 найпопулярніших відтінків, які стануть у пригоді на всі випадки життя! Матові помади не сушать губи, а роблять їх м'якими та бархатистими.

Переваги:

Стійкість – одна з головних переваг цієї торгової марки. Рідка матова помада Kylie зберігає свої властивості протягом дня. На відміну від аналогів, цю помаду не доведеться оновлювати кожні кілька годин.

Текстура - відіграє велику роль при рівномірному розподілі засобу. Незважаючи на те, що помада Kylie є рідкою, вона зовсім не схильна до розтікання. Через кілька хвилин після її нанесення, губи стають м'якими і бархатистими на вигляд.

Догляд за шкірою – це засіб ефективно зволожує губи. Його поживні компоненти не просто маскують такі проблеми, як лущення, вікові та мімічні складочки, а й працюють над їх усуненням. Завдяки набору помад Kylie шкіра губ ніколи не буде стягнутою та сухою.

Характеристики:

  • • Тип помади: рідка, матова
  • • Об'єм 1 помади: 0,65 мл
  • • Кількість кольорів: 6
  • • Кольори в наборі: Apricot, Maliboo, High, Poslek, Head Over Heels, Mary Jok
  • • Вага набору: 120 г
  • • Розмір набору: 17.2 x 10.5 x 2 см

* Колірний відтінок товару може відрізнятись від представленого на фотографії, в тому числі це залежить і від налаштувань монітора вашого комп'ютера. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

Характеристики
Кількість у ящику 240
Виробник Kylie
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Кількість в упаковці 10
Гіпоалергенно Да
Додатковий ефект Блеск
Класифікація косметичного засобу Профессиональная
Тип Жидкая помада
Тип відтінку та кольору Перламутровый
Тип помади Стойкая
Колір та відтінок засобу для губ Разные оттенки

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Помада Kylie 8626 limit edition, Помада Kylie 8626 limit edition оптом, Купити за найнижчою ціною Помада Kylie 8626 limit edition Одеса, Помада Kylie 8626 limit edition за найнижчими цінами, Код товару 3832, Продукція

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.