Інформація
Пошук

Купити Промисловий фен Hot air gun/ФТ-2005

Модель: 2848

Короткий опис


Промисловий фен - це пристрій, який дозволяє створити спрямований потік дуже гарячого повітря, за допомогою якого можна згинати листи пластмаси, відшаровувати фарбу з металевих поверхонь, швидко прогрівати будь-які повер... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 10
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
625.66грн.

10 шт або бiльше - 486.67грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 10або більше 491.18грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Промисловий фен - це пристрій, який дозволяє створити спрямований потік дуже гарячого повітря, за допомогою якого можна згинати листи пластмаси, відшаровувати фарбу з металевих поверхонь, швидко прогрівати будь-які поверхні, а також паяти мідні труби.

Даний прилад певною мірою може навіть замінювати паяльну лампу. Паяти цим пристроєм мідні труби дуже просто. Для цього труби з'єднують, місце контакту обробляють рідким флюсом та прогрівають. Далі до стику підносять пруток з легкоплавкого припою і продовжуючи прогрівання чекають, коли припій набуде рідкого стану і заповнить собою всі ледь помітні щілини. Температура, яку може досягати повітря, що виходить з приладу, задоволена значна.

Користуватися феном досить легко. Потрібно встановити потрібну температуру і швидкість видування повітря. Незважаючи на суттєве нагрівання всередині корпусу, ручка залишається практично холодною навіть при тривалій роботі.

Технічний фен для випалу JIA RUI ФТ-2005 входить до лінійки напівпрофесійного інструменту ФТ-2005. Функціональність технічного фена невелика, а область його застосування велика.

У моделі ФТ-2005 передбачено дві швидкості повітряного потоку з можливістю плавного регулювання температури потоку повітря в інтервалі від 50 до 450°C у першому режимі та 90-600°C у другому. Аналогічно і зі швидкістю повітряного потоку, де 300 л/хв у першому режимі та 500 л/хв у другому.

Технічний фен застосовується для:

видалення фарби, лаку та інших матеріалів із різних поверхонь;
паяння та формування пластику;
захисту проводів та кабелів термопластичною оболонкою;
зварювання або різання лінолеуму, руберойду;
прискорення процесів склеювання;
розморожування каналізаційних труб;
сушіння та продування поверхонь та ін.
Сам фен компактний і важить лише 1,5 кг. При цьому потужність елемента, що нагрівається, становить 2000 Вт. Таке поєднання дозволяє виконувати цілу низку робіт, де необхідний швидкий і потужний нагрівання повітря. Щоб купити і використовувати технічний фен JIA RUI ФТ-2005 за призначенням особливих навичок не потрібно. Все залежить від кмітливості та фантазії користувача.

Технічний фен має ергономічну D-подібну рукоятку. Її особливість полягає в тому, що вона закриває пальці рук користувача та захищає від попадання відбитого струменя гарячого повітря та бризок розігрітого матеріалу. Крім того, ви можете самостійно контролювати температуру повітряного потоку. Для цього на корпусі фена розташоване коліщатко, призначене для плавного регулювання температури повітряного потоку.

Радимо з метою безпеки для роботи з феном використовувати захисні аксесуари, такі як рукавички, окуляри та маску-респіратор.

Характеристики
Кількість у ящику 10
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Промисловий фен Hot air gun/ФТ-2005, Промисловий фен Hot air gun/ФТ-2005 оптом, Купити за найнижчою ціною Промисловий фен Hot air gun/ФТ-2005 в Одесі, Промисловий фен Hot air gun/ФТ-2005 низьким цінам, Код товару 2848, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті