Інформація
Пошук

Засоби для виведення плям Stain Remover Pen

Модель: 1871

Короткий опис


Олівець для видалення плям Instant Stain Remover Pen Перебуваючи на вечірки, на прийомі, на роботі ми можемо зіткнутися з такою неприємністю, як пляма на кофті, блузі, штанах і т.д. Вечір чи зустріч може бути зірваною чи... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
26.24грн.

100 шт або бiльше - 21.73грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Олівець для видалення плям Instant Stain Remover Pen

Перебуваючи на вечірки, на прийомі, на роботі ми можемо зіткнутися з такою неприємністю, як пляма на кофті, блузі, штанах і т.д. Вечір чи зустріч може бути зірваною чи невдалою. Тому, щоб уникнути подібних ситуацій, ми пропонуємо зручний і корисний прилад для видалення плям у вигляді олівця.

Олівець Instant Stain Remover Pen - це недорогий спосіб уникнути незручних плям, де Ви не знаходилися б. З таким олівцем зручно видаляти свіжі плями одразу з одягу. Олівець легко впоратися з плямами, викликаних від чаю, кави, вина, фруктових соків, кетчупу, соусів, і багато іншого.

Використовувати миттєвий засоб для виведення плям Ремовер Пен необхідно відразу зі свіжою плямою. Якщо це можливо, помістіть суху тканину або рушник під пляму під час його видалення. Застосовуйте кінчик олівця, натисніть на нього в області плями, щоб видалити його. Проробляти пляму необхідно від зовнішніх країв плями до центру. Щоб видалити пляму, злегка протріть заплямовану область. При необхідності, повторіть знову і продовжувати терти трохи.

Рекомендується використовувати олівець Instant Stain Remover Pen для видалення плями якнайшвидше після його появи. Прилад від плям Інстант Стейн Ремовер Пен не підходить для видалення чорнила, крові, нафти або жирних плям.

Особливості Інстант Стейн Ремовер Пен:

  • Миттєвий засіб для виведення плям допомагає видалити свіжі плями, викликані чаєм, кавою, вином, соком і т.д.
  • Олівець Instant Stain Remover Pen ідеально підходить для використання вдома, в офісі, під час відпустки, табору та інше.
  • Видаляє найсвіжіші плями
  • Зручний розмір
  • Легкий та готовий до використання

Розміри: 13,5 см.

Місткість: 10 мл.


Комплектація:
― Маркер-виведення плям,
― Упаковка
Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Засоби для виведення плям Stain Remover Pen

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.