Інформація
Пошук

Купити Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2228

Виробник: Domotec
Модель: 4213

Короткий опис


Домашня робота може приносити задоволення! Домашні помічники покликані забезпечити, прискорити та зробити домашню роботу набагато приємніше. Якісні та функціональні побутові прилади чудово справляються з цим завданням. ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 10
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Бездротова технологія - Нет
Вертикальне відпарювання - Да
Вага (мм) - 0.9
Довжина мережевого шнура (м) - 1.7
Захист від накипу - Да
Матеріал підошви праски - керамика
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
489.54грн.

10 шт або бiльше - 408.77грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Домашня робота може приносити задоволення!

Домашні помічники покликані забезпечити, прискорити та зробити домашню роботу набагато приємніше. Якісні та функціональні побутові прилади чудово справляються з цим завданням. Керамічна парова праска Domotec MS 2228 є потужним електроприладом, що швидко та ефективно справляється з прогладжуванням одягу з різних типів тканини, постільної білизни, що сильно зім'ято після використання сушарки, штор з делікатних матеріалів та ін. Праска використовується практично щодня, тому повною мірою повинна відповідати запитам сучасних господарок. Прилад від Domotec має ряд корисних функцій, що роблять його чудовим вибором, про який вам точно не доведеться шкодувати.

Замовити праску Domotec MS 2228 Ceramic

Праска Domotec MS 2228 Ceramic

На тлі більш бюджетних аналогів, при складанні парової праски від торгової марки Domotec використовують якісну та надійну електроніку. Корпус приладу – це міцний стійкий до зносу пластик. Підошва з кераміки буде легко ковзати по будь-якій тканині, також вона стійка до подряпин і не схильна до дрібних механічних пошкоджень. Завдяки продуманій формі, підошва сприяє більш швидкому та якісному розгладжуванню складок.

Щоб праска служила довгий час без поломок, їй необхідний правильний догляд. Приладу необхідне систематичне очищення від накипу, інакше її наявність відразу складатиметься на тривалості подачі пари, а, отже, і як прасування. Це завдання ефективно вирішується завдяки системі самоочищення - потужний струмінь пари з легкістю виштовхує з праски будь-які смітники і накип, що утворився.

Модель MS 2228 Ceramic від компанії Domotec оснащена зручним регулятором подачі пари. Ретельно продумана конструкція підошви праски зроблена таким чином, щоб пара по ній поширювала рівномірно. Таким чином, тканина зволожується максимально ефективно і якісно погладити білизну можна дуже швидко. Додаткова зручність користування забезпечується рахунок кульового кріплення шнура електроприладу. Повертаючись на 360 градусів, шнур не пошкоджується (захищений від передчасного зносу) і не заважає вільно орудувати праскою по дошці для прасування.

На окрему увагу заслуговує функція парового удару, сила якого 140 г/хв. Він призначений для вертикального відпарювання одягу на плічках або вішалці. Потужність 2200W дозволяє розгладжувати навіть найглибші складки. Завдяки можливості парового відпарювання суттєво розширюються можливості електричної праски від ТМ Domotec. На корпусі приладу розташована механічна "крутила", за допомогою якої легко регулювати температурний режим і ступінь нагрівання підошви праски, що дуже важливо для делікатних тканин.

Переваги керамічної парової праски Domotec MS 2228:

1.

Праска MS 2228 від Domotec поставляється в картонній упаковці. До електроприладу додається мірна склянка та інструкція з експлуатації.

2.

Керамічна праска моделі MS 2228 відрізняється невеликою вагою (1.1 кг) – у процесі прасування білизни рука не втомлюватиметься.

3.

Завдяки досить компактним розмірам (29*11,6*14,5 см) домашній помічник від відомої торгової марки не займе багато місця на полиці.

4.

Наявність протикрапельної системи, режимів розпилення води та сухого прасування, а також світлової індикації роботи забезпечується функціональність приладу.

5.

Купуючи універсальну і практичну парову праску від перевіреного виробника Domotec, можете не сумніватися - прилад служитиме довго і без нарікань.

6.

Прилад від компанії Domotec не тільки найкраще справляється зі своїми функціями, а й відрізняється красивим сучасним дизайном.

7.

Якість та надійність парової праски Domotec MS 2228 підтверджується наявністю офіційної гарантії терміном на 12 місяців.

8.

Праска Domotec MS 2228 Ceramic проста у використанні, універсальна і функціональна, а варто при цьому абсолютно доступно.

9.

Металокерамічна підошва Ceramic Coating з особливим розташуванням парових отворів забезпечує комфортне та гладке ковзання.

10.

Додаткова зручність забезпечується за рахунок того, що пара подається автоматично (максимум – 50 г/хв) і автоматично підлаштовується під обраний режим температури.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Праска Domotec MS 2228 Ceramic – це зручний та функціональний помічник, який неодмінно має бути у кожному будинку.

Характеристики
Кількість у ящику 10
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Бездротова технологія Нет
Вертикальне відпарювання Да
Вага (мм) 0.9
Довжина мережевого шнура (м) 1.7
Захист від накипу Да
Матеріал підошви праски керамика
Мірний стакан Да
Наявність дисплея Нет
Насадка для делікатних тканин Нет
Об'єм резервуару для води (л) 0.25
Паровий носик Да
Поворот шнура на 360 градусів Да
Постійна подача пари Нет
Потужність (Вт) 2800
Регулювання подачі пари Да
Складна ручка Нет
Сухе прасування Да
Тип Бытовой
Тип харчування Сеть 220 В
Збільшена вирва для затоки води Да
Функція автовимкнення Нет
Функція розбризкування Да
Функція самоочищення Да
Чохол для зберігання та транспортування Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2228, Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2228 оптом, Купити за найнижчою ціною Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2228 в Одесі, Праска з керамічним покриттям Domotec MS 22 : Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.