Інформація
Пошук

Купити Loom Band LB004 Набір гумок для браслета

Виробник: Loom Band
Модель: 2238

Короткий опис


Оригінальний браслет або яскрава прикраса – завжди бажаний подарунок для юних модників. Створений своїми руками браслет, ремінь чи брелок є ще й окремим предметом гордості та індивідуальності власника. Оригінальні набори... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 600
Виробник - Loom Band
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вікова група - От 3 лет
Підлога - Для девочек
Упаковка - Пакет
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
2.87грн.

600 шт або бiльше - 2.46грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Оригінальний браслет або яскрава прикраса – завжди бажаний подарунок для юних модників. Створений своїми руками браслет, ремінь чи брелок є ще й окремим предметом гордості та індивідуальності власника. Оригінальні набори для створення браслетів та прикрас своїми руками дозволять Вашим дітям зробити неповторні та унікальні речі. Комплекти для плетіння браслетів Rainbow loom Bands, не лише захоплююча гра, а й чудовий спосіб розвинути творчі здібності дитини.

Набори Rainbow Loom (дослівно перекладається як «райдуга» та «ткацький верстат») – це набір райдужнокольорових гумок для створення саморобних прикрас. У стандартний набір для плетіння входить 3200 різнокольорових гумок із гіпоалергенного латексу, верстат monster tail, 2 верстати маленьких, 3 гачки, кліпси, аксесуари.
Набір Rainbow Loom створений для дітей, але цією творчістю із задоволенням займаються й батьки. Завдяки такому набору, у дітей розвивається моторика, посидючість, кмітливість, логіка, зрештою, у дитини може з'явитися перше її хобі з плетіння різних підробок своїми руками. У наборі безліч деталей для роботи будь-яких видів виробів, завдяки цьому Rainbow Loom цікавий як дівчаткам, так і хлопчикам. Набір призначений для дітей від 8 років. Якщо це дівчинка, то, можливо, її зацікавить плетіння браслетів (фенечок), сумочок, квітів. Створити можна навіть плетену лялечку. Якщо ж власник набору хлопчик, з великим задоволенням можна зробити такі фігурки як машинка, робот, солдатик, а яка радість дитини, коли весь цей процес він робить своїми руками. При занятті такого ремесла ваша дитина зайнятий і отримує насолоду від своїх створених творінь.
Набір Rainbow Loom викликав певний фурор, з'явившись у країнах Європи. Вже давно наші діти не знають чим себе зайняти на вулицях та вдома. Улюблені заняття – це пограти за ноутбуком або завантажувати нові ігри у власний телефон. Згадуючи наш час, місцеві дітлахи завжди були зайняті якимись захоплюючими іграми, заняттями не залежно від місцезнаходження.
Успіх набору Rainbow Loom полягає в тому, що діти, нарешті зацікавилися таким видом творчості, як плетіння і залучають до цього заняття своїх друзів і вже разом у затишній компанії годинами проводять час за плетінням найкрасивіших виробів.
Витратним матеріалом у комплекті є гумки для плетіння браслетів. Їх ви можете замовити в інтернет-магазині.
У мережі інтернет можна подивитися і відео інструкції, де маленькі власники таких наборів показують всі складові цього захоплюючого комплекту і дають вам урок з плетіння власних браслетів, який сміливо можна назвати майстер-класом з плетіння виробів Rainbow Loom.
У такий спосіб ви вже заочно можете ознайомити дитину із цим видом заняття та привернути її увагу, а головне зацікавити. Потім сміливо замовляйте набір Rainbow Loom. І приступайте до найкрасивіших виробів своїми руками. Веди ці хвилини спільних занять дитини з батьками такі незабутні, яскраві та щасливі для всієї родини

Характеристики
Кількість у ящику 600
Виробник Loom Band
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вікова група От 3 лет
Підлога Для девочек
Упаковка Пакет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Loom Band LB004 Набір гумок для браслета, Loom Band LB004 Набір гумок для браслета оптом, Купити за найнижчою ціною Loom Band LB004 Набір гумок для браслета в Одесі, Loom Band LB004 Набір резинок для браслета2, Прод товар8 : Loom Band

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.