Інформація
Пошук

Купити LED Екран 122*1.03 RGB (ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!)

Модель: 2251

Короткий опис


LED Екран RGB (на замовлення) Ідеальне рішення для Вашого бізнесу! Світлодіодний екран (LED screen, LED display) – пристрій для відображення та передачі візуальної інформації (дисплей, монітор, телевізор), в якому кожною... Читати далі...

Короткі характеристики


Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид - Светодиодный индикатор
Застосування - Для наружного использования
Тип виведення інформації - Полноцветный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
16 605.00грн.


Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

LED Екран RGB (на замовлення)
Ідеальне рішення для Вашого бізнесу!
Світлодіодний екран (LED screen, LED display) – пристрій для відображення та передачі візуальної інформації (дисплей, монітор, телевізор), в якому кожною точкою – пікселем – є один або кілька напівпровідникових світлодіодів (LED).
Світлодіодні екрани набувають все більшого поширення — все частіше використовуються з метою реклами на вулицях великих міст або інформаційних екранів та дорожніх знаків. Експерти розвитку ринку реклами сходяться в єдиній думці про те, що з кожним роком частка світлодіодних інформаційних екранів на ринку рекламних технологій лише зростатиме. Справді, повнокольорові світлодинамічні табло поєднують у собі всі основні переваги існуючих рекламних технологій. Єдиним недоліком може вважатися досить висока вартість порівняно з іншими технологіями реклами.
Відкриті надяскраві світлодіоди працюють навіть за прямого сонячного світла. Заводська якість складання. Окремі виходи під 220 та USB. Інтуїтивно зрозуміле ПЗ.
Спосіб розміщення: Вулиця, вітрина магазину.
Характеристики
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид Светодиодный индикатор
Застосування Для наружного использования
Тип виведення інформації Полноцветный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити LED Екран 122*1.03 RGB (ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!), LED Екран 122*1.03 RGB (ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!) оптом, Купити за найнижчою ціною LED Екран 122*1.03 RGB (ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!) в Одесу, LED Екран 122*1.03 RGB (ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!) за найнижчими цінами, Код товару 2251, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.